اعتراض به مديران اين بخش به خصوص به ميلاد

mosi20

Active Member
سلام
اقا من وقتي ميام يه سوالي را ميپرسم اينقدر شعورم ميرسه كه قبلش يه سرچ بزنم و اگه چيز بدرد بخوري پيدا نكردم اونوقت بيام و يه تاپيك بزنم .
اين تاپيكي هستش كه من زدم
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=35059
بله اين سوال شايد دها بار ديگه تكرار شده باشه و دهها بار ديگه هم تكرار بشه . به جاي دادن يه لينك اونم از گوگل بهتره اگه پاسخ را نميدونيد بگيد نميدونم آخه مجبور نيستيد كه بياييد و يه چيزي بنويسيد كه طرف را خردش كنيد.
اين موضوعي هستش كه خيلي ها باهاش مشكل دارند اما چون شما قبلا به يه همچين مشكلي برخورديد و راه حلش را هم متوجه شديد شايد به نظرتون خيلي آسونو يا پيش افتاده بياد اما شما زورت مياد جواب آدم را به طور واضح بدي. دوست داري طرف همون راهي را كه تو طي كردي را طي كنه تا خودش به جواب برسه. بله اين كار خوبي هستش به شرطي كه طرف وقت داشته باشه و مشكلش زياد جدي نباشه اما وقتي طرف فقط 3 ساعت ديگه وقت داره ديگه نميتونه اون مسير را طي كنه.
من خودم براي سوالم خيلي توي انجمن گشتم اما پاسخ درستي پيدا نكردم اما اينقدر برام اين كار مهم بود كه بد از 6 ساعت فهميدم مشكل از كجاست.
مشكل كار من توي ‌ذخيره كردن فايل به صورت utf8 بود وقتي فايل را به صورت ديگه اي ذخيره كردم درست شد اما مشكل جديدي برام پيش اومد كه نميشد نوشته هاي فارسي را خوند براي همين يه كار ديگه كردم تا درست بشه .
يه كد نوشتم كه فايل php را به صورت مستقيم بسازه يعني كد و اسم فايلتو بهش ميدي و اون برات يه فايل php ميسازه كه نوشته هاي فارسي را درست مياره و ديگه هيچ مشكلي از بابت
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by
نداره .
وقتي قضيه را دنبال كردم توي يكي از فرومهاي خارجي فهميدم چرا اينطوري ميشه .همه ي تقصيرا به خاطر يه فاصله هستش كه اديتور شما در موقع ذخيره ي فايل به صورتutf8 به فايل شما اضافه ميكنهو

----------------
شايد تا به حال سوالات زيادي توي انجمن مطرح كردم كه خيليش را وقتي خودم حالا نگاه ميكنم خيلي بچگانه به نظرم مياد اما به خدا قسم اون وقت كه اون سوال را ميپرسيدم به هيچ وجه جواب سوال را نميدونستم.
حالا در همين جا از اميد عزيز كه خيلي دوسش دارم و بيشتر مواقع خالصانه پاسخ سوالاي منو داده تشكر ميكنم و به ميلاد هم ميگم مدير شدن اونم توي مجيد آنلاين اعصاب فولادي ميخواد كه شما نداري و هر موقع كسي يه سوال ابتدايي ميپرسه شماميزني و طرف را خردش ميكني خود منو تا به حال خيلي خورد كردي اما من به خاطر احترامي كه براي آقا مجيد قايل هستم چون از نزديك ديدمش و ميشناسمش هيچ اعتراضي نكردم اما اين بار چون شما با اين كارت منو از يه پروژه كه خيلي دنبالش بودم به خاطر خودخواهيت بازداشتي ديگه نتونستم جلوي خودمو بگيرم و از عاقبت كارم هم نميترسم فوقش اينه كه تاپيكم را قفل ميكني يا اينكه يوزرم را حذف ميكنه اما خدا بزرگه و ما هم الاف . ميريم يه يوزر ديگه ميسازيم و دوباره از اول شروع ميكنيم.

ياحق

karevan

Member
حالا یه توضیح کامل میدی که چطوری این مشکل حل میشه؟!
آخه منم یه همچین مشکلی دارم 1-2 بار هم پرسیدم ولی متاسفانه تاپیک قفل شده!
(البته يادم نمياد چه كسي قفلش كرد!)

آخرین ویرایش:
خدایی خیلی جرات داری
من باور کنید اندفه پول تلفنم که اومد 55 هزار تومن بود 12 هزار تومن کارت خریدم همش هم تو مجید آنلاین پلاس بودم
ولی حیف که بعضی ها زحمات و پول ملتو از طریقی قیر مستقیم به باد می دهند !!

mosi20

Active Member
سلام
ببین اول یه پوشه درست بکن و همه ی این فایل هایی که در زیر میگم را توش بساز.
بعدش داخل همون پوشه یه پوشه ی دیگه به اسم page بساز که فایلهایی که با این کد میسازی توی اون ذخیره میشه.
فایل add.php
PHP:
<style>
<!--
body           { color: #oooooo; font-family: Tahoma; font-size: 10px; text-decoration: none }
-->
</style>
<?php
$name		= $_POST['pagename'];
createNewFile($name);
echo'فايل شما ساخته شد';
 function createNewFile($name)
{
$contain=$_POST['msg'];
$newfile='page/'.$name.'.php';
$fp = fopen($newfile,"wb");
fputs($fp,"$contain");
fclose($fp);
} 
?>

این هم کد صفحه ای که باهاش اطلاعات را ارسال میکنی

HTML:
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML><HEAD>
<META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=utf-8">
<META content="Microsoft FrontPage 5.0" name=GENERATOR>
<META content=FrontPage.Editor.Document name=ProgId>
<style>
<!--
td           { color: #FFFFFF; font-family: Tahoma; font-size: 10px; text-decoration: none }
-->
</style>
</HEAD>
<BODY bgColor=#212639>
<DIV align=center>
<FORM name=khabarname onsubmit="return CheckForm(this);" 
action=add.php method=post >
<CENTER>
<TABLE id=AutoNumber2 
style="BORDER-TOP-WIDTH: 0px; BORDER-LEFT-WIDTH: 0px; BORDER-BOTTOM-WIDTH: 0px; BORDER-COLLAPSE: collapse; BORDER-RIGHT-WIDTH: 0px" 
borderColor=#87847c height=1 cellSpacing=0 cellPadding=5 border=1 width="483">
  <TBODY>
  <TR>
    <TD dir=rtl 
    style="BORDER-RIGHT: medium none; BORDER-TOP: medium none; BORDER-LEFT: medium none; BORDER-BOTTOM: medium none" 
    vAlign=top align=middle height=1 rowSpan=3 width="1"></TD>
    <TD dir=rtl 
    style="BORDER-RIGHT: medium none; BORDER-TOP: medium none; BORDER-LEFT: medium none; BORDER-BOTTOM: medium none" 
    vAlign=top align=middle height=55 width="345">
    <textarea style="font-weight: normal; font-size: 10px; font-style: normal; font-family: Tahoma; font-variant: normal; color: #000080; background: #FFFFFF" name="msg" rows="8" cols="81" dir="ltr" class="text"></textarea></TD>
    <TD dir=rtl 
    vAlign=top align=middle height=55 width="64">
    کدهای اصلی </TD>
    <TD dir=rtl 
    vAlign=center align=middle height=1 rowSpan=3 width="35">
      </TD></TR>
  <TR>
    <TD 
    vAlign=top align=middle height=1 width="345">
      <P>
      <INPUT 
      style="BORDER-RIGHT: #000000 1px solid; BORDER-TOP: #000000 1px solid; FONT-SIZE: 10px; BORDER-LEFT: #000000 1px solid; BORDER-BOTTOM: #000000 1px solid; FONT-FAMILY: tahoma; TEXT-ALIGN: left; TEXT-DECORATION: none" 
      size=41 name=pagename><BR><INPUT style="BORDER-RIGHT: #cccccc 1px solid; BORDER-TOP: #cccccc 1px solid; FONT-SIZE: 10px; BORDER-LEFT: #cccccc 1px solid; BORDER-BOTTOM: #cccccc 1px solid; FONT-FAMILY: tahoma; TEXT-DECORATION: none" type=submit value="  عضویت   "></P></TD>
    <TD 
    vAlign=top align=middle height=1 width="64">
      اسم صفحه</TD></TR>
  <TR>
    <TD 
    vAlign=top align=middle 
height=1 colspan="2" width="419"></TD></TR></TBODY></TABLE></CENTER></FORM></DIV></BODY></HTML>

mazoolagh

Active Member
آقا موسي عزيز!
شما كه خودت عادته هميشه بجاي جواب مستقيم به سايتت لينك ميدي - تازه مستقيم هم نه؛ ميگي توش بگرد پيدا ميكني! :d
پس نميتوني به اين روش اعتراض داشته باشي!

mosi20

Active Member
mazoolagh گفت:
آقا موسي عزيز!
شما كه خودت عادته هميشه بجاي جواب مستقيم به سايتت لينك ميدي - تازه مستقيم هم نه؛ ميگي توش بگرد پيدا ميكني! :d
پس نميتوني به اين روش اعتراض داشته باشي!

بازم من لينك از يه منبع فارسي ميدم و دقيقا اسم عنوان را ميگم و طرف اگه بره دنبال لينك 5 دقيقه بيشتر طول نميكشه و 100٪ به پاسخش ميرسه

golden

Member
انجمن برای این نیست که هرکس وقتی به یه مشکلی برخورد کرد سریع بیاد و مطرح کنه.
خوبه آدم خودشم تا جایی که میتونه تحقیق کنه.
ما اینجا جمع نشدیم که همش به سوال های تکراری جواب بدیم. ما اینجاییم تا هر روز سوالات پیچیده تری مطرح بشه و با هم حلشون کنیم. (( چیزی که ماه هاست که توی مجید آنلاین اتفاق نیفتاده ))
در واقع لینکهایی که milad میده از هر نظر بهترین جواب برای سوالات شماست.....
----- البته همه اینها نظرات شخصی منه -----
فقط اگه می خواهید جواب بدید مثل بچه های دبستانی کلکل نکنید.

oxygenws

Active Member
1- اون تاپیک رو من قفل کردم.
2- اینجا انجمن PHP است و انجمن رسیدگی به شکایات شما نیست.
3- شکایات خودتون نسبت به یک مدیر رو به خود ایشون اعلام کنید.
4- majidon|ine در کارهایی که --به هیچ عنوان-- به شما مربوط نمی شه دخالت نمی کنید، فکر کنم این حرف رو خیلی از مدیران به شما زدند!!!!
5- موسی خان... این رو شما گفتید: "اگه پاسخ را نميدونيد بگيد نميدونم آخه مجبور نيستيد كه بياييد و يه چيزي بنويسيد كه طرف را خردش كنيد." فکر کنم میلاد خیلی خیلی بیشتر از اینا بدونه... ضمن اینکه مدیران مسئول پاسخ دادن به سوالات و هدایت انجمن و تامین امنیت و نظم اینجان.

دیگه پاسخ مابقی بخش های صحبتت رو نمی دم.....
این تاپیک رو قفل نمی کنم که دیگه حرفی نمونه، نگه داشتن این تاپیک مسخره در اینجا هم فقط برای همین یک بار انجام میشه، تا آخر هفته اگر تاپیک نسبتا ساکت بود حذفش می کنم، چون ------هیچ------ ربطی به این انجمن نداره!!!!

موفق باشید.

mosi20

Active Member
امیدجان سلام
خوبی؟
اول کامل اون متن منو بخون بد اینجوری قضاوت کن که من گفتم میلاد چیزی بلد نیست
من خودم میدونم که میلاد خیلی بیشتر از من بلده و من در برابر اون یه بچه دبستانی هستم .
اما اشکال میلاد اینه که اون چیزی را که بلده نمیگه یا یه جوری میگه که اصلا آدم نمیفهمه یا اینکه یه لینک از گوگل میده . حتی لینک مستقیم از یه مطلب مفید را هم نمیده که طرف بره اونوبخونه و تا یه حدودی به جوابش برسه.
من همه ی این حرفا را زدم که یکم فروم بهتر بشه وگرنه هیچ قصد توهین و جسارت به هیچ کس را نداشتم .
من میگم اگه یه نفر یه تاپیک زد همه کمک کنیم تا اون شخص به پاسخش بررسه و در نهایت راضی باشه نه اینکه بیاییم و چند تا جواب به طرف بدین که طرف تازه گیج تر بشه و اصلا خودشو ببازه .
مهم این نیست که به سوالای چند نفر پاسخ سریع میدی بلکه مهم اینه که به چنذ تا سوال پاسخ کامل میدی حتی اگه در هفته یه نفر هم جواب سوالشو از انجمن اینجا بگیره خیلی خوب میشه . البته الان هم به برخی سوالها پاسخهای کاملی داده شده و خیلی ها پاسخ سوالاشون را گرفتند یکیشون خود من .
من خودم آدمی نیستم که لقمه ی آماده را دوست داشته باشه و همیشه اگه به سوالام نگاه کنی یه مثال میخوام که خودم برم برسیش کنم و بفهمم چی به چی شده .نه اینکه طرف بیاد و یک ساعت توضیح بده و آخرش هم من هیچی نفهمم.
خلاصه خیلی ممنون که تا به حال تاپیک را قفل نکردی . من هم دیگه هیچ مطلبی توی این تاپیک نمینویسم و این آخرین پستم بود.حالا اگه دوست داری تاپیک را حذف کن چون احساس میکنم صدام را خیلی ها شنیدند
یا حق

Ghamnevis

Well-Known Member
majidOn|ine گفت:
آفرین بر شما !!!
majidOn|ine گفت:
راستس چرا اون تاپیکو قفل شده؟
majidOn|ine گفت:
خدایی خیلی جرات داری
من باور کنید اندفه پول تلفنم که اومد 55 هزار تومن بود 12 هزار تومن کارت خریدم همش هم تو مجید آنلاین پلاس بودم
ولی حیف که بعضی ها زحمات و پول ملتو از طریقی قیر مستقیم به باد می دهند !!
majidOn|ine گفت:
مبحث داره جالب می شه وگنده یه چیزهایی هم در میاد خوبه ادامه بدید!!!!!

اين چه وضعشه !!!؟
ديگه شورش را در آوردي ! تو مجبور نيستي بياي مجيد آنلاين و اين پستهاي چرت را بزني كه قبض تلفنت بياد 55000 تومان !!

يكم از خودت شعور نشون بده جانم !!!
توي هر بحصي و هر جايي سريع بايد اظهار نظر بيجا كني ؟

چرا هيچ كدوم از مديران رسيدگي نميكنند ؟ اگر قرار باشه هر كسي اينجوري پست بده كه ديگه بايد فاتحه انجمن را خوند !!

miladmovie

Active Member
mosi20 گفت:
بله اين سوال شايد دها بار ديگه تكرار شده باشه و دهها بار ديگه هم تكرار بشه . به جاي دادن يه لينك اونم از گوگل بهتره اگه پاسخ را نميدونيد بگيد نميدونم آخه مجبور نيستيد كه بياييد و يه چيزي بنويسيد كه طرف را خردش كنيد.
ندونستن عیب نیست عیب اونه که آدم خیال کنه خیلی وارده و ....

mosi20 گفت:
مشكلش زياد جدي نباشه اما وقتي طرف فقط 3 ساعت ديگه وقت داره ديگه نميتونه اون مسير را طي كنه.
من که اصلا چیزی بارم نیست ولی اگر علاقه ای نداری که وقت بذاری بهتره که از همین آلان کارت رو عوض کنی ! چون زمینه وب جوری که اگر یک روز ازش عقب بمونی هیچ کار بار ارزشی نمی تونمی انجام بدی

mosi20 گفت:
دوست داري طرف همون راهي را كه تو طي كردي را طي كنه تا خودش به جواب برسه. بله اين كار خوبي هستش به شرطي كه طرف وقت داشته باشه
دقیقا ! :) خوش میاد که خوب می گیری
اگر قرار باشه من فقط آخر کار رو بهت بگم همیشه در همین حد خواهی بود
من خودم عادت دارم از کسی که سوال می کنم هیچ وقت نمی گذارم ته تهش رو بگه (چون خودم می خوام زحمت می کشم)
و همچنین به کسی که جواب می دم اگر می بینم طرف ظرفیتش رو داشته باشه نشونه ها رو بهش می دم خوش بره دنبالش وگرنه جواب رو می گذارم توی دهنش (مثل اینکه من شما رو اشتباهی شناختم)

mosi20 گفت:
وقتي قضيه را دنبال كردم توي يكي از فرومهاي خارجي فهميدم چرا اينطوري ميشه .همه ي تقصيرا به خاطر يه فاصله هستش كه اديتور شما در موقع ذخيره ي فايل به صورتutf8 به فايل شما اضافه ميكنه
:D خوشم اومد که زحمت کشیدی و آلان تو هر وقت سوال داشته باشی می دونی که یک جایی دیگه هم هست که جوابت رو بده

به امید موفقیت شما :wink:
در ضمن من دیروز مسافرت بودم می بخشی که دیر جواب دادم :smile:

جدیدترین ارسال ها

بالا