اطلاعيه دوم براي تمام كاربران

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

همونطوري كه ميدانيد تعداد ارسال نامه ها در انجمنها كم كم داره زياد ميشه و كمي انجمنها شلوغ شده. همونطوري هم كه ميبينيد بعضي از دوستان كه تازه با سايت آشنا شده اند و با قوانين انجمنها آشنايي ندارند در ارسالهاي خود دچار مشكل ميشوند. از جمله انتخاب نكردن موضوع مناسب براي پيغامهاست. قبلا هم در اين مورد چند تا از دوستان عزيز صحبت كرده بودند و پيشنهاد داده بودند. حالا خواستم اينو بصورت رسمي اعلام كنم كه چنانچه نامه اي ديديد كه موضوع انتخابي آن مناسب با محتوي پيغام نيست به آن نامه جواب ندهيد و اگر خواستيد جواب بدهيد فقط لينك اين صفحه را ريپلاي كنيد .

باز هم ذكر ميكنم اين كاري كه الان گفتم براي راحتي كار شما كاربران است . چون اينطوري راحتر ميتونيد به نتيجه برسيد. هم كساني كه سوال مطرح كرده اند و هم كساني كه ميخواهند پاسخ دهند.

لطفا عنوان مناسب انتخاب كنيد.........

مجيد

iRWEBDES

Active Member
منم قبلا چندين بار همين رو گفتم
و از شما براي اين تصميمتون ممنونم :roll: :wink:

m-sh

Member
خيلي ممنون آقا مجيد لطفآ يه فكري هم به حال اين قسمت جستجو انجمن ها بكنيد به نظر مي ياد خراب باشه! :roll:

واقعا كار خوبي

سلام اقا يون
من هم موافقم از اين پيشنهاد اقا مجيد لطفا اجراش كنيد
-------------------------------------------------------------------------------------------------
www.activenet.o-f.com

آقا مجيد من هم موافق هستم .
اگه ممكنه يك تدابري هم واسه ي امضاهاي تبليغاتي بينديشيد تا ورژن جديد سايت بياد (آخه شنيدم اونجا جاي خاصي رو واسه تبليغ در نظر گرفتين ) :roll: اين بيچاره ها خودشون رو ميكشن ها .

saman_sweden

Active Member
آقا مجيد از شما حه پنهان من ديگه خسته شدم از بس رفتم عنوانها را عوض كردم تا يه عنوان مناسب بنويسم

iRWEBDES

Active Member
paniz_coffeenet گفت:
آقا مجيد من هم موافق هستم .
اگه ممكنه يك تدابري هم واسه ي امضاهاي تبليغاتي بينديشيد تا ورژن جديد سايت بياد (آخه شنيدم اونجا جاي خاصي رو واسه تبليغ در نظر گرفتين ) :roll: اين بيچاره ها خودشون رو ميكشن ها .

پانيز خانوم اين سايت هم همچين جايي داره اگه تشريف ببريد به معرفي سايتها ميبينيد :wink:

مهرداد

MrMohi

Active Member
والا آقا مجید من که شخصا این موضوع رو رعایت میکنم و هر جا هم که ببینم به نویسنده نامه تذکر میدم
اما فایده ای نداره چون هر روز تعداد زیادی در این سایت عضو میشن و
طبیعی هست که نمیشه به تک تک اونها این موضوع رو تذکر داد
پس فقط یک راه واقعا عملی وجود داره و اون اینه که این موضوع رو هنگام
ثبت نام کاربران در سایت به اطلاع کاربران برسونید و قبول اون یکی از شروط
برای عضویت در سایت باشد

مرسی

OmidGraph

Member
iRWEBDES گفت:
kami_rejali گفت:
كاملا موافقم :lol:

m-sh گفت:
خيلي ممنون آقا مجيد لطفآ يه فكري هم به حال اين قسمت جستجو انجمن ها بكنيد به نظر مي ياد خراب باشه! :roll:

بنظره شما امضاي اين دو نفر ايراد نداره ؟ :roll:

مهرداد

درسته اگه قرار به تبليغ باشه منم

iRWEBDES

Active Member
اينو از كجا رفتي گير آوردي آقا ؟
اين آخرين ارسال : زمان ارسال : چهارشنبه 9 مهر 1382 - 23:05

اينم ارسال شما :زمان ارسال : دوشنبه 28 ارديبهشت 1383 - 23:03

MrMohi

Active Member
آقا ... آخرین ارسال این پست رو که اتفاقا خود من داشتم مال بیشتر از 7 ماه پیشه!!!!! بابا تورو سر جدت یه کم به تاریخ ارسال این تاپیک ها توجه کن ...

Mandana_P

Member
ولي به نظر من بد نيست همه اعضا يك بار ديگه تذكر مجيد جان را با دقت بخونند

iman_flash

Active Member
اميد جان اون پايينا چه خبر.... اينو از اعماق سايت چطوري پيدا كردي :دي

جدیدترین ارسال ها

بالا