iRWEBDES
Active Member
با اين كه ميدونم انجمن ها شلوغند و مديران انجمنها كلافه اما لازم ديدم اين موضوع را اينجا مطرح كنم
مرا عفو كنيد
من از همينجا اعلام ميكنم كه
از اين به بعد به سپوالاتي با موضوهاي زير پاسخ نخواهم داد
آقا مجيد كمك ُ مجيد جون كمك: من به اين سپوال جواب نميدم چون از آقا مجيد پرسيده شده و اگر ميخوايد از آقا مجيد سپوال كنيد لطفا تو انجمن مطرح نكنيد چون اينجا جاش نيست و در پيغام خصوصي به آقا مجيد بگيد
كمك ُ مشكل من ُ يه مشكل بزرگ ُ يه مشكل كوچيك ُ كليك كن ُ بدو بيا تو ُ كاره مارو راه بندازيد ُ و هر چيزه ديگه اي به غير از خلاصه ي سپوال
در ضمن جواب به كساني مثل سكاف هم نخواهم داد كه لوگوي آنها عكسي مغاير با مظمون سايت باشد
از ديگران هم ميخواهم در اين امر مرا ياري كنند
هر كس با من موافق است دستش بالا
موافقان اينجا جواب بدن
گر همسفر عشق شدي مرد سفر باش --- اگر در اين انجمنها به خاطره خودتون جواب ميديد و سپوالاتي ميكنيد مطمپن باشيد كسي قول نداده كاره شما رو در اولين فرصت راه بندازه
با عرض شرمندگي از مجيد علوي زاده و مديران انجمنها جهت فضولي در كارهاي ايشان
خداحافظ
مرا عفو كنيد
من از همينجا اعلام ميكنم كه
از اين به بعد به سپوالاتي با موضوهاي زير پاسخ نخواهم داد
آقا مجيد كمك ُ مجيد جون كمك: من به اين سپوال جواب نميدم چون از آقا مجيد پرسيده شده و اگر ميخوايد از آقا مجيد سپوال كنيد لطفا تو انجمن مطرح نكنيد چون اينجا جاش نيست و در پيغام خصوصي به آقا مجيد بگيد
كمك ُ مشكل من ُ يه مشكل بزرگ ُ يه مشكل كوچيك ُ كليك كن ُ بدو بيا تو ُ كاره مارو راه بندازيد ُ و هر چيزه ديگه اي به غير از خلاصه ي سپوال
در ضمن جواب به كساني مثل سكاف هم نخواهم داد كه لوگوي آنها عكسي مغاير با مظمون سايت باشد
از ديگران هم ميخواهم در اين امر مرا ياري كنند
هر كس با من موافق است دستش بالا

موافقان اينجا جواب بدن
گر همسفر عشق شدي مرد سفر باش --- اگر در اين انجمنها به خاطره خودتون جواب ميديد و سپوالاتي ميكنيد مطمپن باشيد كسي قول نداده كاره شما رو در اولين فرصت راه بندازه
با عرض شرمندگي از مجيد علوي زاده و مديران انجمنها جهت فضولي در كارهاي ايشان
خداحافظ