اطلاعاتی در مورد شرکت پریس

سلام
من اطلاعاتی در مورد شرکت پریس می خوام که بازی های کپی را در بسته بندی شکیل در بازار عرضه کرده
ممنون میشم

ميگين بازی های كپی بعد ميگين شركت !؟
شركت ثبت شدست اگه بازی شركت ديگه رو كپی كنه و ... كه تعطيله درش
زيرزمينیه ديگه درست مثل خيلی جاهای ديگه :)

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
یک زمانی یادمه که یک شرکتی از همین جور شرکتها یک نسخه ی کپی شده ی حاوی کرک World of warcraft رو به قیمت 75 هزار تومن به عنوان نسخه ی تایید شده و اصلی بازی میداد دست مردم که البته با شکایتهای مردم درش تخته شد ولی چند روز پیش دوباره دیدم که فقط اسمشو عوض کرده و همون کار رو انجام میده .

چقدر خوب میشد اگه ما هم در کشورمون قانون کپی رایت داشتیم . نه فقط برای نرم افزارهای ایرانی بلکه برای همه نرم افزارهای . چون پشتیبانیی و رسیدگی به یک نرم افزار قانونی به صورتی که تا خودتون نبینید باور نمیکنید . من قبلاً از مکس کرک شده استفاده میکردم و هی باگ میداد و عاملش به روز نشدن بود . برای اطلاع دادن باگ هم نیاز داشتم به یک Produce ID که خوب مال نسخه های کرک شده معمولاً 00000 یا 111111 هست که پشتیبانی بهش تعلق نمیگیره . هر جور بود نسخه ی اصلی رو خریدم و تمام مشکلاتم حل شد با این که پول زیادی دادم ولی هم نرم افزار به نام خودم هست و هر چند روز میتونم آپدیدت کنم و هم یک سری امکانات اضافی هم در پک نرم افزاری هست . و حتی بازی هایی که معروف هستن همیشه میبینیم اولش نوشته Game experience may change during online play که معنیش میشه بازی کردن به صورت انلاین مهارت رو افزایش میده . ولی وقتی میزنیم روی گزینه ی Multiplay میگه که نسخه ش شما غیر قانونیه . پس چقدر خوب میشد ما هم کپی رایت جهانی داشته باشیم . موفق باشید :green:

جدیدترین ارسال ها

بالا