یک زمانی یادمه که یک شرکتی از همین جور شرکتها یک نسخه ی کپی شده ی حاوی کرک World of warcraft رو به قیمت 75 هزار تومن به عنوان نسخه ی تایید شده و اصلی بازی میداد دست مردم که البته با شکایتهای مردم درش تخته شد ولی چند روز پیش دوباره دیدم که فقط اسمشو عوض کرده و همون کار رو انجام میده .
چقدر خوب میشد اگه ما هم در کشورمون قانون کپی رایت داشتیم . نه فقط برای نرم افزارهای ایرانی بلکه برای همه نرم افزارهای . چون پشتیبانیی و رسیدگی به یک نرم افزار قانونی به صورتی که تا خودتون نبینید باور نمیکنید . من قبلاً از مکس کرک شده استفاده میکردم و هی باگ میداد و عاملش به روز نشدن بود . برای اطلاع دادن باگ هم نیاز داشتم به یک Produce ID که خوب مال نسخه های کرک شده معمولاً 00000 یا 111111 هست که پشتیبانی بهش تعلق نمیگیره . هر جور بود نسخه ی اصلی رو خریدم و تمام مشکلاتم حل شد با این که پول زیادی دادم ولی هم نرم افزار به نام خودم هست و هر چند روز میتونم آپدیدت کنم و هم یک سری امکانات اضافی هم در پک نرم افزاری هست . و حتی بازی هایی که معروف هستن همیشه میبینیم اولش نوشته Game experience may change during online play که معنیش میشه بازی کردن به صورت انلاین مهارت رو افزایش میده . ولی وقتی میزنیم روی گزینه ی Multiplay میگه که نسخه ش شما غیر قانونیه . پس چقدر خوب میشد ما هم کپی رایت جهانی داشته باشیم . موفق باشید