منم هستم ....
ماشالله چقدر اتاق ها مرتب هستش !
مال من برعکس مال شماست تو عکس مرتب اما الان .... !![]()
منم هستم ....
مال من برعکس مال شماست تو عکس مرتب اما الان .... !
میگم مهدی تو شرکتتون پرسنل نمی خواین؟!می دونم یکی دو تا سوال هم براتون پیش میاد ... بعداً جواب می دم.
من كه تو سفرم و نميتونم عكس بگيرم چيكار كنم؟ قبول نيست![]()
ای بابا ... ایمان اینو زودتر میگفتی من وقتی اصفهان بودم عکس میگرفتم اونوقت با مفهوم و نسل جدیدی از بی نظمی و شلختگی آشنا میشدید !!بعد خودتون کاپ اول تا سوم بهم میدادین !! ایمان خیلی نامردی !!!
سلام
آقا این نامردیه دخترها همیشه تمیزتر از ما پسرا هستن ما فقط به کار و پول فکر میکنیم اونها به تر تمیزی اتاق و اینها هم فکر میکنن من اگه پای یه کار بشینم شاید تا شب اصلا نفهمم کی اومده و کی رفته ولی دخترا تا دیالوگهای مهمونها رو هم حفظن.
![]()
یا حق
my god!!!!!!!منم هستم ....
مال من برعکس مال شماست تو عکس مرتب اما الان .... !![]()
فهلا از جوجو ئه که متین گفت یه عکس بگیر ببینیمايمان بهت عرضيدم انجمن كاربران ويجه بزني باسه همين بود..اخه ميشناسمت مي دونم spammer استي :سوت
مي كه عكس اتاقم رو توي بخش كاربرانه ويجه نهاديدم قبلن...اينجا هم 2-3 روز قبل دو تا از يوزرها اومدن رو در وايسي داشتم مرتبش كردم..همينجوري خوبه يا صبر مي كنيد مثل قبل بشه؟![]()
my god!!!!!!!
عجب اتاقیه ها!!! ایول، خداییش خیلی حال کردم...
آدم دوست داره بشینه پشت اون سیستم فقط طراحی کنه!! (خدایی روحیه ی آدم باز میشه)
تو دیگه چرا !؟! آدم تو این اتاق ذهنش sort میشه !! ذهن sort شده بلای جون گرافیست جماعته !!
نکنین این کارارو ...گناه داره ... قهر خدا میاد
مانی جان شما بذار ما یکم امیدوار بشیم که مانی از جنس خودمونه ... قضیه حماسی شده !!!