اطاق کار بچه های مجید انلاین

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
ايمان بهت عرضيدم انجمن كاربران ويجه بزني باسه همين بود..اخه ميشناسمت مي دونم spammer استي :سوت
مي كه عكس اتاقم رو توي بخش كاربرانه ويجه نهاديدم قبلن...اينجا هم 2-3 روز قبل دو تا از يوزرها اومدن رو در وايسي داشتم مرتبش كردم..همينجوري خوبه يا صبر مي كنيد مثل قبل بشه؟:rose:
شما بذار هر جور دوست داری بذار

این انجمن دیدم خیلی سوت کور گفتم بذارم اینجا ببین چه همه عکاس هستند :green:

تا اینجاکه من رکورد داره دوتا چیز به نظر میام:green:
1- شلوغی اتاق! :lol:
2- بزرگی مانیتور!!:shock:

آخرین ویرایش:

30min

Banned

my god!!!!!!!
عجب اتاقیه ها!!! ایول، خداییش خیلی حال کردم...
آدم دوست داره بشینه پشت اون سیستم فقط طراحی کنه!! (خدایی روحیه ی آدم باز میشه)
تنکیو سو سو سو ماچ :wink:
سیمین بعیده از یه How I Met You're Mother Fan این چه وظعه اتاقه؟ ( مراجعه شود به قسمت 16 فصل 1 زمان دقیقه 4 :23 )
اتفاقا اینور اتاق رو که میبینی دراور هستش و HIMYM اونجاست :wink:
مگه خونه بارنی رو ندیدی چطوریه ؟! :wink:
سیمین جان خیلی زشته یه گرافیست اینطور اتاق تمیزی داشته باشه ... ازت به عنوان یه کاربر فعال انتظار بیشتر از اینا داشتم ... نا امیدم کردی
تو دیگه چرا !؟! آدم تو این اتاق ذهنش sort میشه !! ذهن sort شده بلای جون گرافیست جماعته !!
نکنین این کارارو ...گناه داره ... قهر خدا میاد
نخیرم اتفاقا خیلی هم ذهن باز میشه .
فقط ناخودآگاه میری تو کار صورتی و قرمز ! :lol:
تازه من که گرافیست نیستم پس مشکل حل :wink: .
Giga اینقدر بر ضد اتاق من تبلیغات نکن :mad:
نه بابا، این حرفا چیه! آدم اینجا ذهنش Colorful میشه! :دی
ولی همچین اتاقی برام خیلی جالب بود، عین کارتون ها بود!:دی
Colorful رو خوب اومدی ! قابلی نداره . :wink:
آقایون محترم اتاقاتون رو مرتب کنید بد کار کنید اینطوری اعصابتون خورد نمیشه :wink:
خوش باشید .

MeyGraph

دستیار مدیر انجمن گرافیک وکتوری
مگه میشه اتاق دخترا قشنگ و تر و تمیز نباشه ، بلاخره مامان این وسط بی تاثیر نیست ! :green:

من هم همیشه این کنج اتاقم هستم.

راستی اون وبکم رو که میبینید داره کم کم عتیغه میشه.

پیوست ها

• View-1.jpg
    View-1.jpg
    112.3 کیلوبایت · بازدیدها: 58
  • View-2.jpg
    View-2.jpg
    113.4 کیلوبایت · بازدیدها: 49

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
از اتاق meygraph به چند نکته پی بردم:
1- خیلی چت میکنه ( به خاطر وبکمش )
2- بازی های رایانه ای دوست داره ( به خاطر اون دسته )
3- آهنگ زیاد گوش میده ( هدفون و mp3 player )
4- چپ دسته ( به خاطر سمت موس!)
5- و در نهایت عاشق سه بعدی :دی ( به خاطر اون کتابا)
:green:

wild-mans

Member
سلام
چه اتاق باحالی داری می گراف آبرومون رو خریدی میبینم که مثل ما اهل گیمی اون اپتیک قرمزه چیه؟
یا حق

shirani

مگه میشه اتاق دخترا قشنگ و تر و تمیز نباشه ، بلاخره مامان این وسط بی تاثیر نیست ! :green:

من هم همیشه این کنج اتاقم هستم.

راستی اون وبکم رو که میبینید داره کم کم عتیغه میشه.

پس شما هم دختری حتماً :green:

MeyGraph

از اتاق meygraph به چند نکته پی بردم:
1- خیلی چت میکنه ( به خاطر وبکمش )
2- بازی های رایانه ای دوست داره ( به خاطر اون دسته )
3- آهنگ زیاد گوش میده ( هدفون و mp3 player )
4- چپ دسته ( به خاطر سمت موس!)
5- و در نهایت عاشق سه بعدی :دی ( به خاطر اون کتابا)
:green:

جواد جان همه رو درست حدس زدی غیر از گزینه 4 ، که من راست دست هستم ! سمت موس هم طرف راست هست که !!

سلام
چه اتاق باحالی داری می گراف آبرومون رو خریدی میبینم که مثل ما اهل گیمی اون اپتیک قرمزه چیه؟
یا حق

نظر لطفته ! بیشتر فوتبال بازی میکنم ! در کل بازهای سبک Prance Of Persia و Splinter Cell 2 رو دوست دارم.

اون اپتیک قرمزه هم موس هست ! بیشتر برای رسم وکتور

پس شما هم دختری حتماً :green:

وا ! خاک عالم !

دستی دستی مارو دختر کردی !؟ بلانسبت دختر های جمع ،خدا نکنه :green:

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
Giga اینقدر بر ضد اتاق من تبلیغات نکن

حالا کجاشو دیدی !! صبر کن میخوام تو فیس بوک پیج درست کنم در این رابطه !! مسئله داره جدی میشه ...

ببین به خاطر عکس اتاق تو یه کاربر شریف سایت هم اتاقشو تمیز کردو عکس گرفت : MeyGraph

ببین این فاجعه داره روز به روز افزایش پیدا میکنه !! سیمین تا دیر نشده توبه کن و برگرد به صراط مستقیم که همانا شلختگی در اتاق کامپیوتر است ! :green:

MeyGraph تو دیگه چرا برادر؟

جواد تو سیا آنالیزر ارشد بودی نه ؟!!

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
جواد جان همه رو درست حدس زدی غیر از گزینه 4 ، که من راست دست هستم ! سمت موس هم طرف راست هست که !!
خب ببین اگه از جناح چپ به تصویر نگاه کنی، اون سیم موست زیر مانیتور گیر کرده و از طرف چپ اومده!! منم فک کردم دست چپی هستی! :دی

من موندم شما چطور هدفون و MP3 Player رو دیدی ولی اسپیکر به اون گنده گی رو ندیدید !
خداییش با اسپسکرت خیلی حال کردم
در مورد اسپیکر هم ، خب همه اسپیکر دارن!! ولی این دیگه ترکونده! اسپیکر، هدفون، هدست، ام پی تری!!!!:lol:

جواد تو سیا آنالیزر ارشد بودی نه ؟!!

تو سیا نه، ولی کلا آدمه فضولی هستم:lol:

30min

Banned
MeyGraph رو من میشناسم با شما جماعت شلوغ کاری نداره ! زاده سلسله مرتبیان هستش ! ( بعد از ساسانیان اومدن ثبت نشده در تاریخ :wink: )
این دست چپ و راست MeyGraph هم مسئله ای شده ها !
در نظر سنجی که در سال 2009 انجام شد اکثر وکتور کاران دست چپن ! :shock:
GIGA بچرخ تا بچرخیم ...
از حالا 24 ساعت وقت داری عکس اتاقت رو بصورت مرتب بزاری وگرنه ... آپلود .... تو ... اتاقت .... فیس بوک .... whooops !!! :wink:
خوش باشید .

MeyGraph

سلسله نبود که !! ما از توابع روستای مرتیبان بودیم :green: ، من راست دستم خاطرتون جمع !

این نظر سنجی که میگی سیمین جان جدی میگی ؟!

راستی متین جان، تنها کاری که من تاحالا انجام ندادم ریختوپاش بوده ! سعی میکنم مرتب نگه دارم ، چون یکم تنبلم برای تمیز کردن :) بچه خوبیم نه ! :d

عـــرفان جان ، اسپیکر ها هم قابل شمارو نداره ! فعلا در حسرت زیاد کردن صداش و خرد کردن شیشه ها هستیم...

mojtaba_2006

Well-Known Member
سلام :rose:
چند وقت پیش داشتم توی یکی از سایتها عکسهای اطاق کار شرکت گوگل را نگاه میکردم ، حالا تو این تاپیک میبینم تو ایران از این تیپ اطاقها کم نیستند فقط کافیه یکجا جمع بشه تا اسمش بشه شرکت بزرگ مجید آنلاین . :green:
از اتاق gigamax خیلی خوشم اومده ، مخصوصا عکس سومش (عکس از سیمها ) ، جدا" که این فضا آدم را سر ذوق میاره.:)

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
GIGA بچرخ تا بچرخیم ...
از حالا 24 ساعت وقت داری عکس اتاقت رو بصورت مرتب بزاری وگرنه ... آپلود .... تو ... اتاقت .... فیس بوک .... whooops !!!

بذار ... من افتحار میکنم اتاقم اینطوریه !! تو این اتاق ایده های جدید به سرت میزنه و هر دفعه که نگاهش میکنی چینش وسایل توش عوض شده ... این خودش باعث تحریک خلاقیت میشه !!

راستی متین جان، تنها کاری که من تاحالا انجام ندادم ریختوپاش بوده ! سعی میکنم مرتب نگه دارم ، چون یکم تنبلم برای تمیز کردن بچه خوبیم نه ! :d
بابا لازم نیست که جمعشون کنی که ...:lol:

از اتاق gigamax خیلی خوشم اومده ، مخصوصا عکس سومش (عکس از سیمها ) ، جدا" که این فضا آدم را سر ذوق میاره.

مرسی عزیزم . کاش عکس اتاق کار خودمو میدیدی اون وقت چی میگفتی ....

مانی هم داره هنوز اتاقشو مرتب میکنه ... زشته مانی یه عکس بگیر بذار ...

30min

Banned
نمیخوام طولش بدم اما جاب بود وقتی اتاق ها رو نگاه میکنم چیزهای جالبی میبینم :
Shirani که همه چی رو دم دست گذاشته که یه وقت پا نشه از جاش ! سی دی هاش و کتاب هاش و انبردست ! و لوازم بهداشتی و آرایشیش رو !!! :lol: انبر دست هم نشون میده از اونهایی هستی که Case ت رو داغون کردی !
Javad هم که اینور میزش مرتب اما اونور هر چی به آخر نزدیک میشیم داره شلوغ میشه فکر کنم هر چی بوده هل دادی ریختی اینور که عکس بگیری نه ؟! :wink: اون شرلوک هولمز رو منم دارم ! تازه مال من کاملش هست دلت بسوزه !
عکسی که رضا گرفته به نوع خودش جالب توجه هستش در مجیدآنلاین عکس رو قرار داده در حالی که محصول .... روی اسپیکرش هست !!! وای .. وای ... وای :wink:
Wildman که فقط یک کلام ... اونم روی مانیتور :lol: خوشم اومد خیلی اتاق باحالی بود .... یعنی واقعا تو داشتی کار میکردی اینجا ؟
Giga هم که پیچ گوشتی رو دم دست گذاشت که حال Case رو بگیره و اون Gillette که نمیدونم چرا رو میز همه هست .
آقایون میز آرایش رو با میز کامپیوتر اشتباه گرفتن انگاری .... :wink:
اووووووووووووووو .... The Book of ELI نه ... خوشم اومد .
R_136 .... یعنی چه ؟! این میز شبیه به میزهایی هست که تبهکاران رو مینشونن و چراغ مطالعه رو میگیرن تو چشمشون !!!
تموم شد دیگه SPAM های من !!! :wink:
هو فان فرندز ...!

shirani

من تازه کلی ارشیو پشت سرم فقط با صندلی می چرخم :green:

در ضمن ما که مثل دخترا نیستیم با خودمون هم تعارف نداریم

mohsenshahab

Active Member
سلام
منم 2 تا عکس از اتاق کارم میذارم ، چنانچه نظری پیشنهادی انتقادی داشتین بندازین تو صندوق صدقات

پیوست ها

• WORK1.jpg
    WORK1.jpg
    97.7 کیلوبایت · بازدیدها: 44
  • WORK2.jpg
    WORK2.jpg
    86 کیلوبایت · بازدیدها: 28

Alireza Saeedi

Active Member
وااااااای !!
اتاقا رو ببین ...
از همه خوشمل ترش که ما مامانه !!
ولی مامان فک نمیکنی از شما سن و سالی گذشته ؟؟ این نوع رنگبندی مال جوون هاس ... : دی
ولی انصافا خیلی باحاله !! شبیه انیمیشن هاس ... :دی

اتاق منم منظمه خوب !! :((
اگه عکس بزارم به منم میگین دخمل ؟؟ :((

جدیدترین ارسال ها

بالا