اضافه کردن چند آبجکت وسط یه انیمیشن

3dmad

Well-Known Member
سلام به همه
ببخشید خیلی سوال احتمالا بیخوده ایه ولی هرکاری کردم نتونستم این کاررو بکنم

چطور میشه وقتی داری یه انیمیشنی درست میکنی مثلا از فریم پنجاش، دینگ یه آبجکت تو کادرت حاضر بشه

خیلی ممنون

یه سوال دیگه هم دارم اینکه یه مثلا طناب داینمیک داریم به این صورت .------.------. ورتکس وسطیه رو بهش فلکس دادیم، حالا راهی داره دو تا ورتکسای دو طرف رو به دو آبجکت دیگه لینک کنیم یا هرکار دیگه (که با تکون اون دوتا این طنابم تکون بخوره)

بازم ممنون

آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
مد جان نیستی. سوال دوم که نفهمیدم.
سوال اولت یکی از راه هاش این هستش که متریال اوپاسیتی مثلا صفر بده. بعد وسط انیمیشن یک تک فریم مثلا از 50 تا 51 رو اپاسیتی 100 بزار. البته یک راه دیگه داره که اون رو یادم نیست. یعنی به صورت خود قسمت های انیمیشن. ولی این کارت رو راه میندازه

tiptooop

Well-Known Member
در مورد سوال اولت، Auto key رو فعال کن . بعد تو یه فریم رو آبجکتت راست کلیک کن object properties و Visible آبجکتت رو صفر کن. تو چند فریم بعد Visible رو یک کن.
در مورد سوال دومت یا از cloth استفاده کن یا از MasFX. از هر دو می تونی استفاده کنی

3dmad

Well-Known Member
خیلی ممنون
در مورد اولی که خیلی ممنون هر دوتونم درسته همین راهشه

در مورد دومی من خواستم با mass انجام بدوم ولی نتونستم چند تا آموزش هم از یوتیوب دیدم ولی اونی که من میخواستم نشد.

شما اینو فرض کن l l این دو تا در حال حرکت تو یه مسیر منحنین بعضی وقتا فاصلشون کم یا زیاد میشه ، حالا میخواستم با یه طناب بالاشون تو طول مسیر به هم وصل بشه
اگه بتونی کمک کنی یا آموزشی رو معرفی کنی ممنون میشم

nc_hamid

Member
سلام
با MassFx و Cloth که کار باهاش مشخصه و آموزش هم راجع بهش هست .
اما با Flex چون من خودم کم آموزش تو اینترنت ازش دیدم و از طرف دیگه چون به نظر من برای این جور کار های داینامیکی خیلی راحت و سریع نتیجه می ده و هم realTime ه و برای انیمیشن مناسبه ، یه آموزش سریع درست کردم که انشاء الله به درد بخوره .

http://s2.picofile.com/file/7855484301/Flex.mp4.html

پیوست ها

• Flex.zip
    20.4 کیلوبایت · بازدیدها: 11

3dmad

Well-Known Member
سلام
با MassFx و Cloth که کار باهاش مشخصه و آموزش هم راجع بهش هست .
اما با Flex چون من خودم کم آموزش تو اینترنت ازش دیدم و از طرف دیگه چون به نظر من برای این جور کار های داینامیکی خیلی راحت و سریع نتیجه می ده و هم realTime ه و برای انیمیشن مناسبه ، یه آموزش سریع درست کردم که انشاء الله به درد بخوره .

http://s2.picofile.com/file/7855484301/Flex.mp4.html

خیلی ممنون دارم دان میکنم
سوالی برام پیش اومد حتما دوباره مزاحمت میشم
:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا