اضافه کردن لایه بک گراند

minoo36

New Member
قسمتی از یک عکس رو جدا کردم و با پس زمینه سیاه روش کار کردم حالا اگه بخوام یک عکس دیگه رو به عنوان بک گراند این تصویر تو یه لایه جدید بهش اضافه کنم که قسمتی از بک گراند سیاه باقی بمونه یا اینکه بک گراند سیاه کلاً حذف بشه(هر دو مدل رو می خوام کار کنم) چطوری می شه این کارو کرد؟
شاید سؤالم مسخره باشه اما من تازه دارم فتوشاپ (ورژن cs5)کار می کنم و کاملاً مبتدی هستم.

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
شما مثلا عکس یک شخص رو دارید میخوای زمینه اون رو سیاه کنید یا یک منظره پشتش قرار بدید
ابتدا تصویر اون شخص رو دوربری کنید حالا با ابزار پن تولز یا سلکشن های مختلف و راه های دیگه ای که هست... و اونو توی لایه ی جدید قرار بدید و زمینه رو اضافه کنید
حالا اگر تصویر یک شخص دیگه هم میخوای اضافه کنی به اون مجددا باید برش بدید و توی لایه جدید بالای زمینه قرار بدید

minoo36

New Member
سؤال من خیلی ساده است اصلاً پیچیده نیست، گفتم که من تازه کارم، یه بک گراند اضافه کردن خیلی ساده است، نمی دونم چطوری توی یک لایه جدید عکس پس زمینه رو بذارم، اول باید بک گراند رو بزارم یا تصویری که جدا کردم یا برعکس؟ با کپی_ پیست یا درگ کردن یا مسیر خاصی داره؟

nima_dsnr

کاربر VIP
مطالب بالا رو نخوندم
ولی کاری نداره
عکست رو باز کن تو فتوشاپ و با موس روش کلیک کن بگیر بکش تو لایه جدید ولش کن (البته یک فایل دیگه منظورمه)
اگر لایه خالی و عکس توی یک فایل هستن روی لایه عکس کلیک کن Ctrl+A و بعد Ctrl+C و بعد برو رو لایه خالی کلیک کن و Ctrl+V بزن
حالا یک راههای دیگه مثل Ctrl+J هم وجود داره که فعلا بگم قاتی میکنی

هیچ راهی نیست که یک عکس کامل رو تو یه لایه خالی بذارم؟

چرا نشه؟شما هر مقدار از عکست رو که میخوای سلکت میکنی بعد ctrl+c میزنی کپی شه بعد یه لایه جدید میسازی پیست میکنی بعد اگه خواستی سیو کنی هم با پسوند png میسیوی.بکگراند سیو نمیشه
(امیدوارم منظورت همین بوده باشه :wink:)

جدیدترین ارسال ها

بالا