محمدمهدی
Well-Known Member
بسم الله الرحمن الرحیم
فکر می کنم این تاپیکها برای رفع مشکلات نظر دهی مشورت و ...
و تمام کارهای خوبی که می توان درباره اطلاعات انجام می باشد.
اما دوستان عزیزی که می آیند فرت یک تاپیک برای یک سوال درست می کنند و تاپیکهای مهم کم اهمیت می شوندکار درستی نمی کنند
حتی دیگر مدیر انجمن به تاپیکهای اصلی سر نمی زند حتی اگر مطلب جدید ندارید باید و نظر بدید و یا اشکالات رو درست کنید نه اینکه من می بینم خیلی ها همین الان آنلانند و به هیچ تاپیکی نوجه نمی کنند ولی اگر من اان بنویسم ورژن جدید ام ام بی همه با کله توی اونجا هستن.
قصدم بی ادبی نیست قصدم گله گی از تمام دوستان عضو مجیدآنلاین انجمن ام ام بی هست.
چرا؟
یکم سعی کنیداین تاپیکها نمونه کپک بزنه مثلا اینها باید فوج فوج اطلاعات مهم درون آنها ریخته شود
اصلا یک تاپیک مخصوص سوال تازه ه بزارید ولی بهش سر بزنید.
انشاءا... که با توجه باشیم.
حدیث قدسی:
«اگر بندگان من می دانستند که من چقدر به بازگشتشان اشتیاق دارم از این اشتیاق می مردند.»
فکر می کنم این تاپیکها برای رفع مشکلات نظر دهی مشورت و ...
و تمام کارهای خوبی که می توان درباره اطلاعات انجام می باشد.
اما دوستان عزیزی که می آیند فرت یک تاپیک برای یک سوال درست می کنند و تاپیکهای مهم کم اهمیت می شوندکار درستی نمی کنند
حتی دیگر مدیر انجمن به تاپیکهای اصلی سر نمی زند حتی اگر مطلب جدید ندارید باید و نظر بدید و یا اشکالات رو درست کنید نه اینکه من می بینم خیلی ها همین الان آنلانند و به هیچ تاپیکی نوجه نمی کنند ولی اگر من اان بنویسم ورژن جدید ام ام بی همه با کله توی اونجا هستن.
قصدم بی ادبی نیست قصدم گله گی از تمام دوستان عضو مجیدآنلاین انجمن ام ام بی هست.
چرا؟
یکم سعی کنیداین تاپیکها نمونه کپک بزنه مثلا اینها باید فوج فوج اطلاعات مهم درون آنها ریخته شود
اصلا یک تاپیک مخصوص سوال تازه ه بزارید ولی بهش سر بزنید.
انشاءا... که با توجه باشیم.
حدیث قدسی:
«اگر بندگان من می دانستند که من چقدر به بازگشتشان اشتیاق دارم از این اشتیاق می مردند.»
یکی از راه حل هاش اینه که مدیر عزیز اگه خودش نمی تونه و مایل به یکی از فعال ترین اعضاء از نظر خودش اجازه بده که به چنین افرادی حد اقل و فقط در حد یه اخطار, پیام رسانی کنه جلوی چشم همه بلکه اونهایی که قوانین رو هنوز یاد نگرفتند و همینطوری و بدون مطالعه اومدن تو انجمن مجبور بشن که مطالعه کنند قوانین رو . ممنون از گله گیت