اشکال در ایندیزاین

P.A.Y.T.O.N

Active Member
با سلام
دو تا سوال داشتم اول اینکه وقتی یه کارو اکسپورت می کنم رو رزولیشن رو 72 قرار می گیره چه طوری میشه رو 300 تنظیم بشه مثالا وقتی جی پی جی اکسپورت می کنم...
یکی دیگم اینه
eshkal.jpg

وقتی یه متن دو سه کلمه ایو انتخاب می کنم یه خط آبی دورش میاره وقتی می خوام سایه بدم اون خط آبی هم جز متن حساب می کنه
کلا چه طوری میشه اون آبیه نیاد؟
ممنون

S.H.R.M.K

Well-Known Member
وقتی یه متن دو سه کلمه ایو انتخاب می کنم یه خط آبی دورش میاره وقتی می خوام سایه بدم اون خط آبی هم جز متن حساب می کنه
کلا چه طوری میشه اون آبیه نیاد؟

Ctrl+H رو بزن ببین درست میشه؟

وقتی یه کارو اکسپورت می کنم رو رزولیشن رو 72 قرار می گیره چه طوری میشه رو 300 تنظیم بشه مثالا وقتی جی پی جی اکسپورت می کنم...

موقع اکسپورت باید تنظیم کنی که خروجی عکسهات چند دی پی آی باشه.

P.A.Y.T.O.N

Active Member
Ctrl+h بقیه آبیارم میاره!!!
تو فتوشاپ یه تیک داره که باکس انتخابیو نشون میده اینم مثل اونه ولی تیکش معلوم نیست کجاس...

Jpg هم تنضمات نداره
Dpi صفحرو چه طوری میشه تغییر داد؟

P.A.Y.T.O.N

Active Member
حمیدرضا فکر کنم تو این انجمن فقط ما دوتا به درد هم بخوریم نه؟؟
جوابشو پیدا نکردی؟

S.H.R.M.K

Well-Known Member
والا چی بگم من دقیق متوجه نشدم مشکلت چیه من که Ctrl+h رو میزنم اون خطا میره اگه یکم بیشتر توضیح بدی بهتره چون واسه خودمم جالب شده بدونم چیه مشکلت.

در مورد رزولوشن هم که موقع اکسپورت میتونی تنظیم کنی که نمیدونم چرا میگی نمیشه برای خروجی پی دی لف دیگه رزولوشن کل صفحه معنی نداره چون پیکسلی نیست!

rahmani

Member
برای اینکه کادر دور نوشته را نبینید میتوانید از منوی view دستور hide frame edges را انتخاب نمایید که میانبر آن همان control+H است. بعد از اینکار کافیست خارج از بلوک نوشته یکبار کلیک نمایید.

برای خروجی تصویری یا پیکسلی از ایندیزاین میتوانید آنرا به PDF اکسپورت کنید و سپس با رزولوشن دلخواه در فتوشاپ باز نمایید و یا آبجکت را کپی نمایید و در فتوشاپ در یک سند با رزولوشن دلخواه الصاق( paste) نمایید.

P.A.Y.T.O.N

Active Member
رحمانی جان ممنون ولی این کارت یه ایراد داره...
اگه یه سند پی دی اف رو تو فتوشاپ باز کنیم متن 4 رنگ میشه و کیفیت یه مقدار میاد پایین چون از برنامه وکتوری وارد برنامه پیکسلی میشه....

جدیدترین ارسال ها

بالا