اسیلوسکوپ Hantek6022bl خریدم

saalek110

Well-Known Member
اسیلوسکوپ Hantek6022bl خریدم

دو نوع bl و ‌be داره که نوع be فقط اسیلوسکوپ است و لاجیک آنالیزر نداره و ۷۰۰ تومن ارزون تره. و نوع bl
را من ۵ میلیون از کافه ربات خریدم.

به کامپیوتر وصل میشه و رومیزی نیست. رومیزی گرون تره.

saalek110

Well-Known Member
سیم usb دو سر است ، یکی قرمز یکی مشکی

Chatgpt گفت سر مشکی را بزن به usb کامپیوتر

ویندوزم ۷ است ، در دیوایس منیجر ناشناس دارم.
میرم به سایت hantek.com

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member

Screenshot_۲۰۲۵-۰۷-۱۲_۱۳۳۰۳۳.jpg

سالک: درایوری که از سایت خودش دانلود کردم ، نصب می کرد ولی به نام salea logic ولی من نفهمیدم یعنی چی ،
هوش مصنوعی می گفت چیپ دستگاه مارکش اینه ولی من نفهمیدم یعنی چی
بهرحال هنوز نتوانستم در ویندوز ۷ نصب کنم
ویندوز ۸ هم نصب کردم ، محیط مثل ویندوز ۷ بود ولی تلاشی نکردم ببینم در ویندوز ۸ آیا وضعیت فرق داره یا نه ولی دیوایس منیجر و اتفاقاتی که با درایورها می افتاد مثل همون ویندوز ۷ بود.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
در لینوکس نصب کردم ولی هنوز در ویندوز ۷ نصب نشده.
اسیلوسکپش را کار انداختم. شاید لاجیک آنالیز اصلا نداشته باشه یا بی کیفیت باشه.حرفهای chatgpt است اینها ولی ی فیلم در یوتیوب دیدم لاجیک آنالزرش را هم کار کرد. هر چند فیلم های یوتیوب هم ۱۰۰ درصد مطمئن نیست ولی chatgpt هم خیلی روی هوا صحبت می کند ، حرفش مطمئن نیست.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
در لینوکس با نرم افزار openhantek کار کردم باهاش.
پورت خودش نصب شد ولی باید دسترسی داد تا نرم افزار بتونه باهاش ارتباط برقرار کمه.
در پست بعدی شرح بیشتری دادم:

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
راهنمای نصب hantek6022bl در لینوکس.

لینوکس من ابونتو ۲۲.۰۴ است.
با openhantek کار کردم. دانلودش کنید.
از chatgpt کمک گرفتم ، شما هم از یک هوش مصنوعی حالا هر کدوم بود کمک بگیرید.

Lsusb بنویسید در ترمینال ، تا ببینید علوه بر کیبورد و ماوس و .... چی اضافه شده
برای من با اسمهای cypress و یک کلمه شبیه rohm می آمد ، اون id که میاد مهمه در لیست usb
مثلا برای سایپرس و rohm اینها بود ، دقیق یادم نیست یک چیزی می نویسم نزدیکش 0404:3456 و 0405:1234
من روی cypress کار کردم و نمی دونم اون یکی rohm چی بود.

هر بار سیم usb را از اسیلوسکپ می کشیدم و می زدم یکی از این دو تا شانسی می اومد، نه یکی در میان ، گاهی۳ بار یکیشون پشت سر هم می اومد.
هوشمصنوعی گفت بذار فیکسش کنم ، گفتم نمی خوام.

در یک مسیری باید داخل یک فایلی یک دسترسی بدهید.
خود openhantek وقتی صفحه پیش نمایشش می اید ، اون مسیر را ذکر می کند ، دو تا ۳ پوشه باید بروی داخل ، داخل پوشه سوم یک فایل بسازی و یک چیزی را بیاندازی توش save کنی.

الان پای کامپیوتر نیستم ، بخونم بگم. توی اون فایله بود.
خود openhantek پیش عدد ۶۰ را برای اون فایل پیشنهاد می کرد
ولی chatgpt پیش عدد ۹۹ را برای فایل گذاشت ، یعنی در یک فایل دیگر کنار اون فایل نوشت،
بهش گفتم چرا د همون فایل نمی نویسی ، گفت هر چی عدد بزرگتر باشه ، دستورات اون ارجحیت دارد، من خم قبول کدم و کار درست انجام شد.

پس خلاصه اینکخ openhantek را دانلود می کنید و اون فایل که openhantek می گه یا با نام با عدد بزرگتر فایل دسترسی را تنظیم می گنید.

اون عددی که جلوی کلمه cypress درلیست lsusb می آید باید دروم اون فایل دسترسی ذکر شود ، و اگر اعداد متفاوت باشند دسترسی می دونید معنی نداره که.

شما می تونید با اون عدد جلوی rohm وقتی سیم را می کشید و می زنید و عوض میشه هم تست کنید ولی من فقط با عدد cypress تست کردم.

اینها را نوشتم هر کسی تصادفی اومد اینجا دست خالی نرود ولی می توانید ثبت نام کنید و پیام بزارید ، اگر انلاین شدم جواب می دهم.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
بعد راه اندازی موفق برای تست ، دو تا چیز شبیه سیم حلقوی روی دستگاه است
کنار یکی نوشته گراند
کنار دیگری عکس موج مربعی را کشیده
یک پروب را به یکی از دو کانال وصل کنید
اون سر پروب یک گیره سوسماری با پلاستیک مشکی دارد که بزنید به گراند و سر مثبت را هم بزنید به اون جایگاه موج مربعی روی دستگاه تا موج مربعی نمونه خود دستگاه را در openhantek ببینید.

بعدش من ب دو مدار پروب را زدم ، سوسماری را زدم به منفی باطری.
هوش مصنوعی chatgt میگه نباید ه چیزی که به برق شهر وصله پروب را بزنی ، پس فقط با باطری یا اون چیزی که موبایل را باهاش شارژ می کنند چیه....با اون و نباید از آداپتور برای تغذیه مدار استفاده شود.ممکنه دسنگاه یا کامپیوتر آسیب ببینید.

البته روشهایی برای رفع این مشکل احتمالا هست ولی من فعلا بلد نیستم.

پس سوسماری را به قطب منفی باطری می زنیم و پروب را به پایه های عناصر مدار می زنیم.

جدیدترین ارسال ها

بالا