من يه اسکريپت نظرات مثل سايت p30world مي خواستم هر چقدر گشتم پيدا نکردم
B bandar New Member Aug 16, 2005 #1 من يه اسکريپت نظرات مثل سايت p30world مي خواستم هر چقدر گشتم پيدا نکردم
Parham Well-Known Member Aug 16, 2005 #2 دوست عزیز اون بخشی از سیستم مدیریت محتوا این سایت هستش ! که از سیستم Mt استفاده میکنند
sama_sally Member Aug 17, 2005 #4 عزیز متوجه نیستی مثل اینکه ببین یا باید از یه سیستم آماده استفاده بکنی یا باید خودت بنویسی، امکان نداره کسی بتونه از غیب برای شما اسکریپت بنویسه!
عزیز متوجه نیستی مثل اینکه ببین یا باید از یه سیستم آماده استفاده بکنی یا باید خودت بنویسی، امکان نداره کسی بتونه از غیب برای شما اسکریپت بنویسه!
B bandar New Member Aug 17, 2005 #5 خوب منم آمادش رو میخوام دیگه وگرنه تاپیک نمیزدم هر چه قدر دنبالش گستم پیدا نکردم گفتم شاید کسی داشته باشه
خوب منم آمادش رو میخوام دیگه وگرنه تاپیک نمیزدم هر چه قدر دنبالش گستم پیدا نکردم گفتم شاید کسی داشته باشه
golden Member Aug 17, 2005 #6 یه فرم ساده طراحی کن وبعد مقادیرش را برای یه اسکریپت بفرست و باش کار کن. این قدر ساده است که کسی نمیاد یه کد براش بنویسه و اون را منتشر کنه.
یه فرم ساده طراحی کن وبعد مقادیرش را برای یه اسکریپت بفرست و باش کار کن. این قدر ساده است که کسی نمیاد یه کد براش بنویسه و اون را منتشر کنه.