abbas_m367
Banned
سلام عزیزان گــل !
آقا من چندین روزیه که دنبال یک اسکریپتم واسه سایتی ام که میخوام باش رایگان فضا بدم مثل پرشین گیگ یا پارسا اسپیس !
هرجا رو میگردم یه چیز باحال و ساده و به درد بخور برای سیستم فضا دهی رایگان گیر نمیارم !!
ببینید من یه همچین چیزی میخوام ! :
دارم یه سیستم راه میندازم که به هر ایرانی فضای خیلی زیادی رو رایگان بدم ! ( حدود 1 ترابایت ! و پهنای باند 10 ترابایت ! ) تبلیغ هم تو سایتهایی که عضو میشن نمی کنم خب نگین زیاده و چیکار میخوای بکنی و .... ! لابد هاستش رو خریدم دیگه ! کمتر ایرانی ایم نیست بخواد از 100MB بیشتر استفاده کنه !
به حر حال
اول اینکه سیستم خیلی ساده باشه !
فایل منیجر ساده ! قابلیت باز کردن فایل زیپ !
قابلیت اتصال دامنه !
ایجاد ساب دامین واسه هر کاربر !
ترجیحن مثل پرشین گیگ دعوتنامه ای باشه !!
یک سری امکانات دیگه هم داشته باشه دیگه !
مدیریت تبلیغ داشته باشه! (ولی من فقط تو صفحه اصلی سایت خودم میخوام تبلیغ بزارم !)
(در ضمن یک اسکریپت تو پرشین اسکریپت هست که فکر نکنم به دردم بخوره ! اینم دموش:
آقا کلی ممنون ! کمک کنید! ثواب داره ! تو گوگل هم میخوام تبلیغ کنم که تو نت بترکه !!
آقا من چندین روزیه که دنبال یک اسکریپتم واسه سایتی ام که میخوام باش رایگان فضا بدم مثل پرشین گیگ یا پارسا اسپیس !
هرجا رو میگردم یه چیز باحال و ساده و به درد بخور برای سیستم فضا دهی رایگان گیر نمیارم !!
ببینید من یه همچین چیزی میخوام ! :
دارم یه سیستم راه میندازم که به هر ایرانی فضای خیلی زیادی رو رایگان بدم ! ( حدود 1 ترابایت ! و پهنای باند 10 ترابایت ! ) تبلیغ هم تو سایتهایی که عضو میشن نمی کنم خب نگین زیاده و چیکار میخوای بکنی و .... ! لابد هاستش رو خریدم دیگه ! کمتر ایرانی ایم نیست بخواد از 100MB بیشتر استفاده کنه !
به حر حال
اول اینکه سیستم خیلی ساده باشه !
فایل منیجر ساده ! قابلیت باز کردن فایل زیپ !
قابلیت اتصال دامنه !
ایجاد ساب دامین واسه هر کاربر !
ترجیحن مثل پرشین گیگ دعوتنامه ای باشه !!
یک سری امکانات دیگه هم داشته باشه دیگه !
مدیریت تبلیغ داشته باشه! (ولی من فقط تو صفحه اصلی سایت خودم میخوام تبلیغ بزارم !)
(در ضمن یک اسکریپت تو پرشین اسکریپت هست که فکر نکنم به دردم بخوره ! اینم دموش:
آقا کلی ممنون ! کمک کنید! ثواب داره ! تو گوگل هم میخوام تبلیغ کنم که تو نت بترکه !!