اسکریپت سوران فارسی با قالب اصلی سوران رایگان !!!!

اسکریپت اصلی سایت سوران به صورت فارسی همراه با قالب اصلی سایت سوران به صورت کامل برای دانلود شما عزیزان قرار داده شده این اسکرپیت که دیگه کارش کاملا معلوم هستش یک سیستم مدیریت تبلیغات به صورت کلیکی می باشد . لینک دانلود : http://persianscripts.info/download.php?view.23

abbas_m367

Banned
داداش چه وضعشه ! این عضویت باید توسط شما تایید شه بعد به ایمیلم ارسال شه بعد ... !

هفت خان رستم گذاشتی ؟؟

ببین به نمایش دهنده کد نمایش تبلیغ میده یا نه ؟؟

یعنی نال شده با dgt هست یا سورس کامله ؟؟ (تاپیکم رو که دیدی ؟ من رو این اسکریپت دارم کار میکنم ! اندازه موهای سرم مشکلات داره !! )

دوست عزیز حرف شما در مورد ثبت نام رو یک نظر دیدم برای همین ثبت نام با تایید ایمیل توسط خود شما فعال میشه فقط الان هم عضویت شما فعال هستش این سورس رو کلا چک نکردم اما سورسی رو که برای فروش گذاشتم رو می تونی ببینه که دموی کاملش هم هستش می تونی با قرار دادن تبلیغات ما در یک سایت پربازدید اونو رایگان بگیری البته اینطوری رایگان نمیشه گفت می تونیم تعویض کنیم

mehran_computer

New Member
آقا ممنون که عضویت منو تایید کردی من تو سایت شما عضو شدم ولی اون DLshop رو ورنداشتم چون به من گفتن اگه بخواهی اونو نصب کنی باید دیتا لایف هم نصب کنی من نمی خواهم دیتا لایف نصب کنم میخوام فقط مرکزدانلود داشتم باشم

اما یه سوال برام پیش اومده
شما فایل هاتون رو تو 1share گذاشتین این عملا یعنی اینکه هر کی آدرس صفحه رو بده بقیه میتونن اونو دانلود کنن عملا روش جالبی نیست عمومی میشه دیگه نیازی به ثبت نام در سایت شما نیست مثلا کافیه من آدرس فایلهای شما رو به یکی بدم اون هم میتونه ورداره؟
آیا همینه درست متوجه شدم؟

دوست عزیز از نظر شما بسیار متشکرم برای همین از این به بعد تمامی اسکرریپت ها داخل سایت خودم می ذارم و به خاطر این نظر سازنده ی شما یک سیستم رو انتخاب کنید براتون رایگان فارسی کنم منتظر سیستم درخواستی شما هستم .

جدیدترین ارسال ها

بالا