اسکریپت آپلود عکس با این خصوصیت !

modj.ir

Member
سلام
کلا دیگه از جواب گرفتن توو هر فرومی برای هر سوال ناامید شدم ! اصولا سوال زیادی نمی پرسم، اما هر چی می پرسم بی جواب می مونه !

به عنوان آخرین امید، اومدم یک سوال بپرسم :

اسکریپ های آپلود عکس زیاد دارم، اما همونطور که دیدین بعضی سایتهای خارجی این امکان رو دارن که عکس رو آپلود کنین، اما اگر لیتک نمایش عکس رو جایی جز سایت خودشون بگدارین، به جای اون عکس، یک تصویر که مثلا آدرس سایتشون هست گذاشته میشه !
به عبارتی برای سایتم می خوام آپلود سنتر عکس باز کنم، اما نمیخوام پهنای باند سایتم رو عکسهام توو سایتهای دیگه بخورن !
ممنون می شم کمکی کنین

AVAXTM

Member
براي اين كار ترفندهاي زيادي وجود داره !
ولي اگه يه اسكريپت آماده واسه اين كار ميخواي ميتوني از اينجـــــــا دانلود كني ! (البته اين اسكريپت نال شده هست!)
اين اسكريپت قابليت هاي زيادي داره كه از جمله ي اون hot link يا همون چيزي كه شما ميخواي هست !
موفق باشي !

modj.ir

Member
سلام
جدا ممنونم. نصبش کردم، اما مشکلم اینه که
djfeo0y78vhz6epjd9ix.jpg

وقتی این رو block می کنم، فقط سایت خودم ( تست کردم ) نشون نمی ده . به جاش no hotlink می گذاره، وقتی این رو allow می کنم، همه جا نمایش داده میشه
دارم می رم جایی، عصری میام بیشتر باهاش کار می کنم.
به خاطر جوابتون جدا ممنونم. ره راهنمایی دیگه هم بکنین ممنون میشم. فارسیش می کنم اگر خواستین اینجا می گذارم

AVAXTM

Member
اون no رو هم yes كني فكر كنم حل بشه مشكلت !
البته به صورت پيش فرض اين كارو ميكرد تا اونجائي كه يادمه و نياز به تنظيم خاصي نداشت !
من خودم قبلنا فارسيش كرده بودم ! مرسي
موفق باشي

modj.ir

Member
راستش مشکلم ctrl+f5 بود ! صبحی اونقدر عجله ای نشسته بودم که فقط F5 می زدم !!
بعد از نوشتن اون پست، امضا و اینها رو دیدم . متوجه شدم و به حرفم خنده ام گرفت :lol::green:

fishbaz

New Member
سلام من تاپیک جدیدی نزدم
امید وارم که به جواب برسم
من آپلودسنتر عکسی نیاز دارم که با آپلود عکس ها به صورت اتومات خودش واتر مارک رو انجام بده
اگه از sql هم استفاده نکنه که عالیه و اگر هم بخواد باز اشکالی نداره
ممنون میشم اسکریپت آماده ای در اختیار م قرار بدید که بتونم استفاده و شما رو هم دعا کنم

جدیدترین ارسال ها

بالا