اسکرول نشدن خودکار

saadatmsg

Active Member
سلام
من وقتی تو خروجی mmb لیستی رو باز می کنم حتما اول باید روی یکی از آیتم های اون کلیک بشه تا لیست اسکرول بشه.
من می خوام که وقتی وارد صفحه شدم بدون اینکه روی چیزی کلیک کنم با چرخاندن اسکرول موس لیت هم اسکرول بشه
ممنون

اگه منظور شما اینه که باید روی لیست کلیک کنی تا بتونی اون رو بالا و یا پایی ببری برای در رفتن از زیر کلیک باید کاری کنی که خود برنامت روی لیست باکست برات کلیک کنه مثل این سمپلی که برات میزارم (با دی ال ال )

پیوست ها

• EXAMPLE.zip
    4.8 کیلوبایت · بازدیدها: 23

saadatmsg

Active Member
واقا ازت ممنونم خیلی خیلی لطف کردی:rose:
فقط میتونی یه کم در مورد کداش برام توضیح بدی؟ آخه متوجه نشدم مختصاتشو چجور باید بدی

آخرین ویرایش:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
فكر ميكنم با استفاده از small plugin مشكلتون حل بشه

پیوست ها

• Smallplugin.zip
    85.1 کیلوبایت · بازدیدها: 29

saadatmsg

Active Member
ممنون از راهنمایی هاتون اما میدونید ایراد کار کجاست؟
یه پروژه آمادست که لیست داره.نمونه آقای ashkan_mmb خیلی عالی بود ولی هر کار کردم نتونستم بصورت خودکار درش بیارم.نمیخام روی کلیدی کلیک بشه می خوام وقتی وارد صفحه می شیم خودش این کارو انجام بده.
ممنون

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
ممنون از راهنمایی هاتون اما میدونید ایراد کار کجاست؟
یه پروژه آمادست که لیست داره.نمونه آقای ashkan_mmb خیلی عالی بود ولی هر کار کردم نتونستم بصورت خودکار درش بیارم.نمیخام روی کلیدی کلیک بشه می خوام وقتی وارد صفحه می شیم خودش این کارو انجام بده.
ممنون

براي اينكار، همون كدي كه آقا اشكان تو كليدش نوشته رو تو Pagestart كپي كنيد تا به محض اجراي برنامه اون كد هم اجرا بشه

saadatmsg

Active Member
این کار جواب نمیده.اگر شما تونستید حتما کمکم کنید.سمپلشم که تو همین صفحه هست ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا