اسپانسر براي سايت

prohosting

Member
جناب آقای farshad_momtaz لطف کنید امکاناتتونو برامون ایمیل کنید . ما بعد از تعیید یه میزان از هزینه هاتونو برای شروع کار تامین میکنیم.

با تشکر

سلام
من فعلا این قسمت ها را ساختم:
رادیو آنلاین,تلوزیون آنلاین,ساعت شهر های مهم دنیا,ارتباط با ما,سرویس های خبری,نشریات فناوری عطلاعات,تقویم,بازی های آنلاین,ارسال پيام(sms),نظرات و پیشنهادات,تست های روانشناسی,دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي,تعبیر خواب,اوقات شرعی,استخاره توسط قرآن,انجمن,چت روم,هوز,طراحک,جدیدترین ویروس ها,ارسال آب و هوا به موبایل,آب و هوا شهر های ایران,شباهت دو اسم,فال ابجد,سازمان های دولتی,اطلاعات پزشکی و دارویی,پارک ها,سایت های خوانندگان ایرانی,خود هیبنوتیزم,عجایب هفتگانه جهان,بیمارستان ها,دیوان شهریار,فارسی نویس,دفترچه آدرس و تلفن,روز تولّد

ولی یه قسمت فروشگاه مجازی,جستجو قوی,ایمیل,فروش ماشین(به صورت سیستم ای بی),فروش خانه(به صورت سیستم ای بی),قروش وسایل(به صورت سیستم ای بی),بازی ها,وبلاگ,وبسایت,فیلم,موسیقی,آهنگ,کارت پستال,سرگرمی ها,سایت ساز حرفه ای,آموزشگاه مجازی,انجمن,سیستم آب و هوا,دانلود ها,آپلود سنتر(در صورت بالا بودن فضا,کتابخانه,یاداشت نگار,سوال ها
که سیستم های بالا هنوز به علت کمبود فضا درست نشده است
یه سوال ببخشید اون فردی که می یاد با استفاده از یه انجمن سایت می زنه خیلی هم فکر می کنه بلده با من که اینا همه را خودم نوشتم مساویه؟

prohosting

Member
با سلام

با امکانات و شرایط شما موافقت شده. لطفا از سایت با ما تماس بگیرید تا در مورد قرار داد با هم صحبت کنیم.

با تشکر

سلام
با کدام قسمت ارتباط بر قرار کنم
من فعلا با قسمت فروش ارتباط بر قرار کردم و نوشتم درباره اسپانسر سایت من
اگر مایل هستید شما با من ارتباط بر قرار کنید
ایمیل من:
[email protected]
متن پیام ارسال شده به شما:
سلام
می خواستم درباره اسپانسر با شما صحبت کنم شما در انجمن مجید آن لاین گفته بودید مایل هستید اسپانسر ما شوید
با تشکر
فرشاد ممتاز
منتظر تماس شما هستم

فرشاد جان شما چقدر بلدید!!!! وای وای وای
تو رو خدا جفنگ نبافید؟ شما با Front page یاهو ساختید؟ شما فرق سرور ویندوز و لینوکس رو می دونید؟ معلومه نمی دونید چون سایت Static دیگه این حرف ها رو نداره؟ می دونید اسم سایت های مثل سایت شما چیه؟ LinkBox

چه جالب آقای فرشید جون روشون کم شده.چرا هیچ کی اسپانسرتون نشد؟ نکنه ارتباط نوین اسپانسره!؟
Ns22.enovin.net

دوست عزیز شما کی هستید فرق لینوکس و یندوز را یه جوجه می دونه دیگه
هر مدل سوال پی اچ پی و اچ تی ام ال دارید بگید لطفا و هر گونه سوال وی بی دات نت و پاسکال و دلفی و.. دارید بگید اگه جواب ندادم حرف بزنید
بعدش یه نفر واسه من اسپانسر شده ولی هنوز دی ان اسم را عوض نکردم تا دو سه روز دیگه عوض می کنم
من سایتم را با فرانت پیج نوشتم ولی از قسمت کدش
دفعهی بعدی این قدر تند نرو و شما سر پیازی یا ته پیاز؟

mahmood-GxR

New Member
دوست عزیز فکر کنم که سایت شما جزو Warez حساب میشه و نیاز به هاستی داره که Waerz رو ساپورت کنه !

هاست من ساپورت میکنه ! با من تماس بگیر تا سایتهای وارز دیگهای رو که هاست کردم بت بگم !
[email protected]
www.denahost.com

اینم ایدی
denahelp

آخرین ویرایش:

khatibi123

Member
اقا من یوزرت رو توی وب هاستینگ خودم ساختم
dns ns1.24onhost.com ns2.24onhost.com
رو اینا ست کن و پیغام بده تا یوزر و پست رو بدم
مرسی

www.iranprohost.com
فروش هاست و دامین با ارزانترین قیمت :

هاستینگ :

50مگابایت فقط 16000 تومان (دامین رایگان)
100مگابایت فقط 21000 تومان (دامین رایگان)
200مگابایت فقط 25000 تومان (دامین رایگان)
500مگابایت فقط 33500 تومان (دامین رایگان)
1000مگابایت فقط 38500 تومان (دامین رایگان)
2000مگابایت فقط 60000 تومان (دامین رایگان)
5000مگابایت فقط 80000 تومان (دامین رایگان)

ریسلر (نمایندگی لینوکس) :

5 گیگ فضا + 100 گیگ پهنای باند = ماهیانه 15000 تومان
10گیگ فضا + 200 گیگ پهنای باند = ماهیانه 23000 تومان
20گیگ فضا + 300 گیگ پهنای باند = ماهیانه 32000 تومان
فضا و پهنای باند و ... نامحدود = ماهیانه 42000 تومان

نمایندگی انحصاری بزرگترین دیتا سنتر آمریکایی در ایران

جدیدترین ارسال ها

بالا