اسكريپت فرم سفارش ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pendesign

Member
آقا من يچيزي رو يادم رفت بگم ... لطفا يكم در مورد كار با اسكريپت توضيح بديد چون من با Php آشنايي درست و حسابي ندارم ... .

siavashmusic

Active Member
این چندمین باره از این سوال میشه
شما قبل از بازکردن تاپیک لطفا جستجو کنید
بسیار از دوستان دنبال اسکریپت های رایگان این چنینی هستند که من تا بحال ندیدم این اسکریپت ها و سایتهایی که میبینید دارند استفاده میکنند خودشون نوشتن
در صورتی که میخواید برای این فرم سفارش بدید من میتونم براتون بنویسم که مسلما براتون هزینه برداره در غیر اینصورت باید در نت جستجو کنی
این سایت رو یه نگاهی بنداز www.hotscripts.com شاید بتونی سیستم های مشابه رو ...بههههههههههه شما که Php نمیدونی ؟!
والله من دیگه نظری ندارم

SME

Banned
این چندمین باره از این سوال میشه
شما قبل از بازکردن تاپیک لطفا جستجو کنید
بسیار از دوستان دنبال اسکریپت های رایگان این چنینی هستند که من تا بحال ندیدم این اسکریپت ها و سایتهایی که میبینید دارند استفاده میکنند خودشون نوشتن
در صورتی که میخواید برای این فرم سفارش بدید من میتونم براتون بنویسم که مسلما براتون هزینه برداره در غیر اینصورت باید در نت جستجو کنی
این سایت رو یه نگاهی بنداز www.hotscripts.com شاید بتونی سیستم های مشابه رو ...بههههههههههه شما که Php نمیدونی ؟!
والله من دیگه نظری ندارم
موافقم...
به این سایت هم یه سری بزن: www.rightclick.ir

pendesign

Member
ممنون از كمكتون :(
در ضمن سايت HotScripts اسكريپت ها رو به فروش مي رسونه ... .

pendesign

Member
يك سوال ديگه داشتم ، يه همچنين فرمي رو به صورت Html .و يا JS هم ميشه نوشت ؟ اگه هست كه معرفي كنيد مارو راه بندازيد ... .
راستي يه كد ميخوام كه با كليك روي لينك كاربر رو به آيدي ياهو من متصل كنه واسه چت كردن با من ( يعني پنجره آيدي من براي طرف باز بشه )
+ قيمت نوشتن يه همچنين فرمي چقدر ميشه سياوش ؟

pendesign

Member
باز هم سوال :)
حتما تو برخي از سايت هاي تخصيص فضا ديديد كه بخشي به نام Live Support دارند . ميتوني باهاشون به صورت زنده چت كني ... نمونش وب سايت TemplateMonster.com ... اگه واسه اين هم اسكريپتي ميشناسيد معرفي كنيد .

miladmovie

Active Member
لطفا در هر تاپیک یک سوال پرسیده شود
لطفا از ذکر سوال های تکراری بپرهیزید
جستجو
قوانین سایت مطالعه شود

تاپیک قفل شد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا