hamid ir
Well-Known Member
منظورت از چندوقت فکر کنم یه 5 یا 6 ماهی بشهچرا چند وقته که انجمن فتوشاپ از اون تبو تاب اولیش افتاده
منظورت از چندوقت فکر کنم یه 5 یا 6 ماهی بشهچرا چند وقته که انجمن فتوشاپ از اون تبو تاب اولیش افتاده
منظورت از چندوقت فکر کنم یه 5 یا 6 ماهی بشه
به شخصه از دیال اپ استفاده میکنم
یه موضوع دیگه ای هم که هست اینه که من سعی میکنم همیشه به وظیفه ای که به دوشم میذارن به بهترین نحو عمل کنم (حالا شاید پیش خودتون بگین که حالا مدیر یه انجمن مگه چیه!!) و این رو هم مطمئن باشید اگر روزی احساس کنم که دیگه بچه ها من رو قبول ندارن یا خودم نمیتونم عهده دار یه وظیفه باشم خودم کنار میرم و جامو به شخص لایق تر میدم. اینجا هم هر کسی که فکر میکنه میتونه بهتر این مدیران فعلی فعالیت کنه من حاضرم جامو باهاش عوض کنم.
در مورد سطح انجمنها و بخصوص فتوشاپ هم اینو قبلا تو یه انجمن دیگه هم گفتم اینجا هم میگم. مدیر یه انجمن نمیتونه به تنهایی سطح یه انجمن رو بالا یا پایین ببره. این وظیفه به عهده مدیران + سایر بچه هاست. بعدشم انجمن گرافیک و فتوشاپ مجید انلاین رو به جرات میتونم بگم که کمتر سایتی داره و الان خیلی از سایتا از مطالب این سایت استفاده میکنن. ولی قبول دارم که حق بچه های این انجمن از این بالاتر هم هست. پس میتونیم با کمک هم این سطح فعلی رو هم بالاتر ببریم.
حمید من اگه صبح ها شرکت باشم و وقت کاریم اجازه بده آن باشم که هستم . یه سیم LAN باید بزنیم به کامپیوتر و با سرعت 200 کیلومتر در ثانیه پرواز کنم بیام تو سایت .S.H.R.M.K گفت:یه سوال نصبتا شخصی واسه من هست اونم اینه که شما (آق مصطفی و سارا خانوم ) چند ساعت از وقتتونو میزارین واسه مدیریت تو انجمن ها اصلا خواب و خوراک دارین دارین؟؟
زنگ زدی بهشون؟sara_is_nice_girl گفت:حمید اقا فقط به خاطر حرف شما میرم adsl میگیرمنه ولی جدی قراره همین کارو انجام بدم تا 24 ساعته انلاین باشم مثل این پشتیبانیه سرورا
در مورد مقالات هم موافقم. امیدوارم مقاله میلاد یه جرقه باشه برای شروع کار
FashisT گفت:لووول! هنوز دسترسی ما رو برنداشتن که شاید یه روزی به رستگاری برگردیم!
فعلا
¨ من نفهمیدم منظورت چی بود.. با من نبودی میونم.. اما این جمله یعنی چی؟hamid ir گفت:بیمس که خوابیده شبا دیر میگزره
تازه 3 تا 6 کلی مونده