استیضاح مدیران انجمن فتوشاپ

عملکرد مدیران انجمن فتوشاپ چگونه است ؟

• از عملکرد و نحوه مدیریت مدیران انجمن فتوشاپ راضی هستم .

رای: 13 61.9%
  • از عملکرد و نحوه مدیریت مدیران انجمن فتوشاپ راضی نیستم .

رای: 3 14.3%
  • نظر خاصی ندارم .

رای: 5 23.8%

• مجموع رای دهندگان
    21
وضعیت
موضوع بسته شده است.

S.H.R.M.K

Well-Known Member
منظورت از چندوقت فکر کنم یه 5 یا 6 ماهی بشه

آره حمید شایدم بیشتر.
من فکر میکنم یک مقدار سطح ها رفته بالا و باید اموزشها و مصالب و ... هم به نصبت تخصصی تر بشن .

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
با صحبتای همه بچه ها موافقم (البته به جز تعاریفی که از من کردن) در مورد سوال حمیدرضا که پرسیده بود چند ساعت انلاین هستیم من که به شخصه از دیال اپ استفاده میکنم و مجبورم برای انلاین شدن یه ساعتای بخصوصی رو در نظر بگیرم که تلفن هم زیاد مشغول نباشه. ولی معمولا بعد از ظهرا بین ساعت 2 تا 4 هستم و شبا هم که از 12 به بعد انلاینم و یهو وقتی پامیشم هوا روشن شده!!!

یه موضوع دیگه ای هم که هست اینه که من سعی میکنم همیشه به وظیفه ای که به دوشم میذارن به بهترین نحو عمل کنم (حالا شاید پیش خودتون بگین که حالا مدیر یه انجمن مگه چیه!!) و این رو هم مطمئن باشید اگر روزی احساس کنم که دیگه بچه ها من رو قبول ندارن یا خودم نمیتونم عهده دار یه وظیفه باشم خودم کنار میرم و جامو به شخص لایق تر میدم. اینجا هم هر کسی که فکر میکنه میتونه بهتر این مدیران فعلی فعالیت کنه من حاضرم جامو باهاش عوض کنم.

در مورد سطح انجمنها و بخصوص فتوشاپ هم اینو قبلا تو یه انجمن دیگه هم گفتم اینجا هم میگم. مدیر یه انجمن نمیتونه به تنهایی سطح یه انجمن رو بالا یا پایین ببره. این وظیفه به عهده مدیران + سایر بچه هاست. بعدشم انجمن گرافیک و فتوشاپ مجید انلاین رو به جرات میتونم بگم که کمتر سایتی داره و الان خیلی از سایتا از مطالب این سایت استفاده میکنن. ولی قبول دارم که حق بچه های این انجمن از این بالاتر هم هست. پس میتونیم با کمک هم این سطح فعلی رو هم بالاتر ببریم.

ببخشید زیاد حرف زدم. موفقیت باشید!

S.H.R.M.K

Well-Known Member
به شخصه از دیال اپ استفاده میکنم

خوب چرا از ای دی اس ال استفاده نمی کنی؟هم هزینه کمتر هم دیگه اون مشکل دانلودها رو نداری و هم خط تلفنتون ازاده.

یه موضوع دیگه ای هم که هست اینه که من سعی میکنم همیشه به وظیفه ای که به دوشم میذارن به بهترین نحو عمل کنم (حالا شاید پیش خودتون بگین که حالا مدیر یه انجمن مگه چیه!!) و این رو هم مطمئن باشید اگر روزی احساس کنم که دیگه بچه ها من رو قبول ندارن یا خودم نمیتونم عهده دار یه وظیفه باشم خودم کنار میرم و جامو به شخص لایق تر میدم. اینجا هم هر کسی که فکر میکنه میتونه بهتر این مدیران فعلی فعالیت کنه من حاضرم جامو باهاش عوض کنم.

نه بابا باش تازه اومدی کجا میخوای بری؟

در مورد سطح انجمنها و بخصوص فتوشاپ هم اینو قبلا تو یه انجمن دیگه هم گفتم اینجا هم میگم. مدیر یه انجمن نمیتونه به تنهایی سطح یه انجمن رو بالا یا پایین ببره. این وظیفه به عهده مدیران + سایر بچه هاست. بعدشم انجمن گرافیک و فتوشاپ مجید انلاین رو به جرات میتونم بگم که کمتر سایتی داره و الان خیلی از سایتا از مطالب این سایت استفاده میکنن. ولی قبول دارم که حق بچه های این انجمن از این بالاتر هم هست. پس میتونیم با کمک هم این سطح فعلی رو هم بالاتر ببریم.

منم میدونم که سطح انجمن های مجید آنلاین و تعداد کاربراش و کلا کلاسش از خیلی فروم های دیگه بالاتره ولی به نظرم میاد به جایی رسیده که داره در جا میزنه و از یه سطحی بالاتر نمیره.
مثلا مقاله ای که آقا میلاد گزاشته در مورد تایپوگرافی میتونه به ارتقا سطح کمک کنه یا از این جور مقالات همراه با آموزش های اونا.

GFX Master

حمید اقا فقط به خاطر حرف شما میرم adsl میگیرم
tooth.gif
نه ولی جدی قراره همین کارو انجام بدم تا 24 ساعته انلاین باشم مثل این پشتیبانیه سرورا

در مورد مقالات هم موافقم. امیدوارم مقاله میلاد یه جرقه باشه برای شروع کار
att.gif

Broken-home

Member
mostafa_az : انسان كار درست . موجودي دست و دلباز و به نظر پر انژري.انساني مفيد .
sara_is_nice_girl : پديده اي مهربان. مخلوطي از مهرباني و حوصله و پستهاي زياد .نادر و كمياب .

mostafa_az

Well-Known Member
ممنون دوستان .

S.H.R.M.K گفت:
یه سوال نصبتا شخصی واسه من هست اونم اینه که شما (آق مصطفی و سارا خانوم ) چند ساعت از وقتتونو میزارین واسه مدیریت تو انجمن ها اصلا خواب و خوراک دارین دارین؟؟
حمید من اگه صبح ها شرکت باشم و وقت کاریم اجازه بده آن باشم که هستم . یه سیم LAN باید بزنیم به کامپیوتر و با سرعت 200 کیلومتر در ثانیه پرواز کنم بیام تو سایت .
171.gif
بعد از ظهرها هم معمولا از ساعت 3:30 ظهر تا ساعت 12:30 شب تو سایت هستم .
اگرم صبح ها شرکت نباشم که از بوق چیز
39.gif
تا شب همون موقع که گفتم تو سایتم . البته بعضی شبا هم که نیازی به دانلود دارم تا 3 - 4 صبح بیدارم .

مخلصیم
مصطفی

hamid ir

Well-Known Member
sara_is_nice_girl گفت:
حمید اقا فقط به خاطر حرف شما میرم adsl میگیرم
tooth.gif
نه ولی جدی قراره همین کارو انجام بدم تا 24 ساعته انلاین باشم مثل این پشتیبانیه سرورا

در مورد مقالات هم موافقم. امیدوارم مقاله میلاد یه جرقه باشه برای شروع کار
att.gif
زنگ زدی بهشون؟

FashisT

Active Member
فکر کردم میخواید منو استیضاح کنید!
منم باید یه تشکر ویژه از این دو نفر بکنم!! واقعا تعصب و دلسوزی زیادی نسبت به انجمن دارن!!
موفق باشید!
فعلا

GFX Master

شهرام جان خیلی خوشحالم که دوباره اینجا دیدمت.

امیدوارم ما رو از این رستگاری محروم نسازی!
304.gif

باشد که خودتم رستگار شوی ...
301.gif

hamid ir

Well-Known Member
این شهرام قبلاً مدیر فعالی بود.الان سرش شلوغه مثل سابق نیستش
1.gif

FashisT

Active Member
لووول! هنوز دسترسی ما رو برنداشتن که شاید یه روزی به رستگاری برگردیم!
فعلا

GFX Master

FashisT گفت:
لووول! هنوز دسترسی ما رو برنداشتن که شاید یه روزی به رستگاری برگردیم!
فعلا

شهرام دسترسی مردان بزرگ خدا که هیچوقت قطع نمیشه!
paladin.gif

تازه ادم در عرض 8 دقیقه هم میتونه رستگار بشه!!! مثل فیلم رستگاری در 8 دقیقه!!!
assassin.gif

mostafa_az

Well-Known Member
شهرام مگه دستم بهت نرسه . حساب تو با منه .
angry2.gif
بچه جان این آی دیت که من دارم سر کاریه ؟
help.gif
راستی بچه ها شهرام رو هم استیضاح کنین حالشو ببریم .
crazy.gif

آخرین ویرایش:

mostafa_az

Well-Known Member
زیاد مهم نیست یوسف جان . اینها راهنمایی هایی هستش که دوستان انجام میدن . گرچه باید اون رو به عهده ما بسپارن اما جای ناراحتی نیست . امیدوارم درک کنی . :wink:

مخلصیم
مصطفی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا