استیضاح مدیران انجمن فتوشاپ

عملکرد مدیران انجمن فتوشاپ چگونه است ؟

• از عملکرد و نحوه مدیریت مدیران انجمن فتوشاپ راضی هستم .

رای: 13 61.9%
  • از عملکرد و نحوه مدیریت مدیران انجمن فتوشاپ راضی نیستم .

رای: 3 14.3%
  • نظر خاصی ندارم .

رای: 5 23.8%

• مجموع رای دهندگان
    21
وضعیت
موضوع بسته شده است.

mostafa_az

Well-Known Member
سلام دوستان . خوبین ؟
راستش چند وقتی بود احساس میکردم ممکنه برخی از دوستان از عملکرد من یا دیگر مدیران انجمن فتوشاپ گلایه ای چیزی داشته باشن ( یا تشویق و تمجیدی
272.gif
) و نتونن اون رو مطرح کنن .
خیلی فکر کردم که ببینم چطور میشه نظر دوستان رو فهمید . میخواستم بدونم اصلا تو این یک سال و اندی که مدیر بودم واقعا مدیر بودم براتون ؟ واقعا به وظیفه مدیریتم عمل کردم ؟ اصلا کیا از من راضی و کیا ناراضی هستن .

تو این تاپیک هر چی انتقاد از من و سارا دارین میتونین مطرح کنین . البته سارا جان که به تازگی مدیر شدن . اما فکر میکنم این نظرسنجی بتونه در انجام فعالیت های ایشون در آینده موثر باشه . از خودم مطمئن هستم که جنبه انتقاد رو دارم . از سارا هم همینطور . پس سعی کنین واقعیت ها رو بگین تا سعی در رفع نواقص داشته باشیم . ( هر گونه تعریف و تمجید هم پذیرفته میشود
242.gif
)

هر کی هر گلایه ای داره همینجا مطرح کنه . امیدوارم بتونم کدورت هارو برطرف کنم .
286.gif
167.gif

ضمنا اگه امکانش هست تو نظرسنجی تاپیک هم شرکت کنین .
248.gif

باشد که رستگار شویم .
294.gif

منتظرم دوستان .

مخلصیم
مصطفی

آخرین ویرایش:

hamid ir

Well-Known Member
خدارو شکر که ما راضی بودیم.فقط یکمی جو مدیریتی زیاده.میفهمید که چی میگم.
شهرامم که خداییش خودش نیست ولی تاپیکاش هستش و به یاد موندنی.الان بوشو میشه شنفت.

mostafa_az

Well-Known Member
چشم حمید جان . سعی میکنم جو گیر نباشم .
15.gif

دوستانی که رای میدن اگه میشه اگر امکانش هست محبت کنن دلیل عدم رضایتشون رو هم بگن تا ببینیم مقصر کیه و برای چه کم کاری . بلکه برطرفش کنیم .
248.gif

مخلصیم
مصطفی

آخرین ویرایش:

Ocarina

Member
آقا مدیرای بخشهای دیگه چی؟
گه گداری هم که کارم به انجمن فتوشاپ گیر کرده راضی بودم..ممنون

mostafa_az

Well-Known Member
والا من فقط مدیر انجمن فتوشاپ هستم و فعلا خودم و سارا رو دارم استیضاح میکنم .
26.gif

مخلصیم
مصطفی

bahy_my

Active Member
آقا منم راضيم.
گرچه زياد نپلكيدم تو اين انجمن.
اما عالي بود.
اميدوارم هميشه موفق تر از ديروز باشين (صاايران :D :lol: :cool: :-? :neutral: :wink: :oops: )
تا بعد عزيزاي دل

spsgorgan

Active Member
مصطفي جان نسبت به مديراي قبلي كه خوب بهتر بودي . البته اون اوايل بحثهاي تخصصي جالبي ميشد كه الان كمتر ديده ميشه . در مورد سارا هم بايد بگم از زماني كه اومد يه تكوني به اينجا داد . :cool:
يه كاري كه تو انجمن PHP ما شروع كرديم درج مقالات تخصصي به زبان اصلي هست . فكر كنم اينجا هم شروع كنيد بد نباشه . ديگه وقتشه بجاي ماهي به بچه ها ماهيگيري ياد بديد :neutral:

موفق و پيروز باشيد

آخرین ویرایش:

mostafa_az

Well-Known Member
ممنون . آره ما هم یه تاپیک داشتیم که بچه ها آموزشای زبون اصلی رو توش میزاشتن . الان فکر میکنم قابل دسترسی باشه .

مخلصیم
مصطفی

من که صاحب نظر نیستم که بخوام نظر بدم یا انتقاد کنم خوب دیگه چیکارش می شه کرد باید تحمل کرد یه عمر سوختیم و ساختیم بازم ادامه می دیم:cry:
ولی یه نظر که من دارم اینه که به هر حال همه ما ها یه جورایی کار می کنیم حالا هرکس یه جایی آخر توی دفتری جایی :cool: ، بعضی وقتی پیش میاد که یه کارهایی برامون پیش می یاد و هیچی به مغزمون نمی رسه که فکر کنم تا حالا همتون همچین حالتی داشتید. اگه بشه بعضی وقتی به هم دیگه کمک کنیم :D یکی طرح واسه این بزنه یکی واسه اون بزنه جوری که سو استفاده هم نشه .همه به هم کمک کنن. فکر کنم خوب باشه.
حداقل می شه روش فکر کرد.

اون بالایی هم شوخی کردم همه مدیرامون کارشون درسته خوب کار می کنن ولی نمی شه از اون ها هم خیلی انتظار داشت :D آخه یه مدیری گفتن یه عضوی گفتن :wink: همه باید کمک کنن که رو پا باشیم به هم دیگه کمک کنیم آخه مدیرها هم خودشون کار دارن مشغله دارن درگیری های خودشون را دارن. و با تمام این احوال خوب هم هوای بچه ها رو دارن . ان شا الله یه روز بشه که بترکونیمووووووووو انجمن رو :lol: که در صحت بین المللی صدا بده. فقط یه گلگی دارم از بعضی ها که :mad: هر وقت کارشون گیر کرد سرو کلشون پیدا می شه و فعالیتی زیادی ندارن یکیش خودم که قول می دم بهتر بشم البته تعداد اینها هم خیلی کمه همین دیگه حرف دیگه ای ندارم گفتم که من :D صاحب نظر نیستم.
موفق باشید بای بای :oops:

mostafa_az

Well-Known Member
البته این سبک کمک کردن که میگی خیلی خوبه حامد جان اما به شرطی که طرفین وقت کافی رو داشته باشن . اما اگه با این 60 درصد موافق باشم با این 100 درصد موافقم که به همدیگه ایده بدیم . یعنی تو طرح کردن ایده ها به هم کمک کنیم .

Payam30

Active Member
من مدت زیادی اینجا نبودم... به همین دلیل نمیتونم نظری به اون صورت بدم... فقط این که مدیران دارن سنگ تموم میزارن... که این توقع رو هم باید ازشون داشت... من بهشون تبریک میگم که اینقدر مسیولیت پذیر بودن و بهشون خسته نباشید میگم

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
خوب راستش وقتی این تاپیک رو دیدم اولش شکه شدم نمیدونستم خود مصطفی این تاپیک رو راه انداخته. فکر خیلی خوبی بود.

از همه هم درخواست میکنم اگر انتقادی چیزی دارن بدون هیچگونه رودربایسی بگن تا رفع کنیم.

ممنون

S.H.R.M.K

Well-Known Member
سلام

من که تو کار مدیرای اینجا هیچ نقصی ندیدم (حرف ندارین فیتیل دارین نفت ندارین!....البته جدی نگیرین) فقط نمیدونم چرا چند وقته که انجمن فتوشاپ از اون تبو تاب اولیش افتاده.

یه سوال نصبتا شخصی واسه من هست اونم اینه که شما (آق مصطفی و سارا خانوم ) چند ساعت از وقتتونو میزارین واسه مدیریت تو انجمن ها اصلا خواب و خوراک دارین دارین؟؟

در کل خسته نباشید میگم بهتون.

nima_dsnr

کاربر VIP
هر دو تاتون کارتون بیست بیسته.
مگه آدم از یه مدیر چقدر انتظار داره ؟
هر دو تا تون خسته نباشین... خداقوت برای فرداهااااااا.............

من كه اغلب تا ساعت 5/6 صبح بيدارم سارا خانومو آنلاين ميبينم
احتمالا لنگه ظهرو با دمپايي مامان بيدار شدن و ... "-:
مثه من!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا