استودیو انیمیشن پیکسار Pixar Animation Studios

Maya Man

Active Member
واقعا ممنون از این مطالب جالبت

من توی یه برنامه ی تلویزیونی شنیده بودم که هیولا های کمپانی هیولا ها رو با نرم افزاری به نام mc monster ساخته اند که این نرم افزار یه امکان داره که به صورت رندم هیولا تولید بکنه (که اصلا از این امکان استفاده نشده )

نمی دونم اصلا این خبر تا چه حدی درسته
ولی شما شاید چیزی شنیده باشی

موفق باشی دوست گلم
:rose:
من تو يه معرفي از نرم افزار مايا ديده بودم كه كمپاني هيولاها رو با مايا ساختن.
همچنين اسباب بازيها و شرك و جنگ ستارگان (كه رئيس تيم جلوه هاي ويژه اون يك ايراني بنام حبيب زرگر پور بوده) و ارباب حلقه ها و نمو و خيلي بود بغيش يادم نيست.
البته همشم تو پيكسار نبوده ولي چون كمپاني هيولاها رو اسم بردي گفتم بگم بد نيست.

Noghre

New Member
آره منم شنیده بودم که حبیب زرگر پور تو اون فیلم نقش عمده ای داشته. (البته تو جلوه های ویژه انیمیشنیش)
در مورد پیکسار شنیدم علاوه بر نرم افزار های موجود؛ خودش تیمی داره که برنامه های خاص خودشون رو مینویسن و از اونا استفاده میکنن.

animations

Active Member
اهدا شیر طلایی جشنواره ونیز به لسه تر

جان لسه‌تر و دیگر همکاران او در استودیوهای تولید انیمیشن پیکسار و دیسنی جایزه شیر طلایی جشنواره فیلم ونیز را از دستان جرج لوکاس دریافت کردند.

468477_orig.jpg

خبرگزاری فرانسه اعلام کرد چهره سرشناس انیمیشن دنیا که به همراه همکارانش لی آنکریچ، براد برد، اندرو استانتن و پیتر داکتر به محل برگزاری شصت و ششمین دوره جشنواره فیلم ونیز رفته، پس از دریافت شیر طلایی افتخاری در سالن سالا گرانده کاخ جشنواره گفت: این افتخاری بی‌نهایت بزرگ است.

لسه‌تر در ادامه افزود: پیکسار بر اساس یک همکاری خلاقانه مشترک بنیان نهاده شد و اینها که کنار من ایستاده‌اند، بهترین دوستان و برادران من در عرصه فیلمسازی خلاق هستند. رویایی که ما در سر داریم همیشه ساده بوده است؛ اینکه مخاطبانمان را در تمام نقاط دنیا سرگرم کنیم، هر کسی که می‌خواهد باشد.

لوکاس هم که سال 1986 پیکسار ـ بخش گرافیک رایانه‌ای لوکاس‌فیلم ـ را به قیمت 10 میلیون دلار به لسه‌تر و دوستانش فروخته بود، پس از اهدای شیر طلایی به همکاران سابق خود گفت: پیکسار شرکتی بود که از همان ابتدا بر پایه استعداد و بیش از همه استعداد جان لسه‌تر بنا نهاده شد. او یک شورشی بود که می‌خواست برای اولین بار انیمیشن رایانه‌ای خلق کند.

وقتی مارکو مولر مدیر جشنواره فیلم ونیز تصمیم گرفت یک شیر طلایی افتخاری به استادان انیمیشن پیکسار اهدا کند، لسه‌تر بدون درنگ آنلاین شد و نگاهی به دیگر شیرهای طلایی ونیز انداخت و از خود پرسید چطور ممکن است یکی از معتبرترین جشنواره‌های سینمایی دنیا برترین جایزه خود را به یک گروه انیمیشن‌ساز از کالیفرنیای شمالی اهدا کند؟

این نخستین بار در تاریخ سینمای جهان است که یک استودیو چنین مورد تقدیر قرار می‌گیرد. اما لسه‌تر به نمایندگی از دیگر همکاران خود که روز یکشنبه جایزه شیر طلایی افتخاری ونیز را دریافت کردند گفت: این تقدیر حق پیکسار است، چون برای ساخته شدن هر یک از فیلم‌های ما 250 نفر کار و تلاش می‌کنند.

همزمان با تقدیر از پنج کارگردان برجسته استودیو پیکسار و خالق انیمیشن‌های موفق "در جستجوی نیمو"، "اینکردیبل‌ها"، "ماشین‌ها" و...، نسخه سه‌بعدی "داستان اسباب‌بازی" و دنباله آن در ونیز به نمایش درآمد. پخش پنج دقیقه از "داستان اسباب‌بازی 3" هم از دیگر بخش‌های تجلیل از لسه‌تر و همکارانش بود.

منبع: خبرگزاری مهر
ایرانیان انیمیشن

آخرین ویرایش:

.:. soroosh .:.

Active Member
سلام .
امروز یک مطلبی را تو اینترنت دیدم با موضوع بازدید از استودیو پیکسار که فکر میکنم خیلی ها براشون این موضوع جالب باشه من هم اون را ترجمه کردم و اینجا میزارم تا دوستان دیگه هم ازش استفاده کنن.
البته متن خاصی نداره بیشتر عکسهاش مهم هستن و وسعت و معماری ساده و جالب این استودیو.
من هم سعی کردم متن را با کمی تغییر کوچولو ترجمه کنم. ( چون بعضی جاها از اصطلاحات عامیانه خودشون استفاده کرده بودن و من احتمالا به درستی متوجه نمیشدم )
خب توضیح بسه بریم سر اصل مطلب :

زمانی که شما میخواید وارد استودیو بشید به سردر ورودی این استودیو بر میخورید که نشان دهنده عظمت این استودیو ساختمان اون هست .
در این عکسها عکاس سعی بر این داشته که میلیارد ها هوادار پیکسار را با محیط استودیو اونها آشنا کنه، چون اکثرا آرزوی این را دارن که بتونن محیط داخلی استودیو را ببین ، مثل خود من که سالهاست منتظر چنین لحظه ای هستم .
عکسها در تاریخ 1 آپریل سال 2010 گرفته شده که یک مجموعه جدید از عکسهای بخش های داخلی استودیو به حساب میاد.
من زیر هر مجموعه از عکسها توضیحات مختصری را راجع بهش میدم ( البته گاهی همراه با طنز )
برای ثبت این عکسها من از دوربین Nikon D3000 DSLR همراه با لنزهای AF-S DX NIKKOR 18-55mm f3.5-5.6G VR استفاده کردم.
عکسها را کمی کوچیک کردم تا بشه راحت تر اینجا قرار داد و میتونید روی هر عکس کلیک کنید تا سایز اصلی عکس را ببینید .
اگر شما آشنایی با تاریخ استودیو پیکسار ندارید پیشنهاد میکنم از طریق کتاب To Infinity and Beyond! که توسط Karen Paik نوشته شده با این استودیو بزرگ آشنا بشید ( صفحات 164 تا 173 کتاب )

از عکسهای زیر لذت ببرید :

Atrium
سالن میانی استودیو

که در این عکسNick Pitera با لباس قرمز با Martinدرباره آینده پیکسار صحبت میکنن.

اینجا بخشی هست که با پله به طبقه بالا یعنی بخش دستشوئی زنانه میرسه. پله های این قسمت چوبی هستن و خب اگه ما ازشون بریم بالا قیژ قیژ صدا میدن .
میخواستم از نزدیک تر از این بخش عکس بگیرم اما خب قبول کنید که کار درستی نیست .

سقف قسمت سالن میانی خیلی مرتفع هست ، عکسهای زیر از نزدیک تر گرفته شدن ( کلوز آپ هستن )

داخل بعضی از عکسهای کلوزآپی که بالا هست میتونید نورگیرهای سقفی را هم ببینید که متوجه عظمت این ساختمون بشید.

در طبقه دوم که با رنگ آبی مشخص هست میتونید بخشی از کارهای هنری را ببینید.
که البته از لینک زیر میتونید تمام اونها را با کیفیت خوب مشاهده کنید. ( تقریبا میشه گفت اکثرا شبیه به اسکچ های اولیه انیمیشن های تولید شده هستن )

http://louromano.blogspot.com/2009/0...or-script.html

این هم یک کلوز آپ از یک طرح کانسپت داستان اسباب بازی 3 . لطفا در باره این خوک پرنده از من سوالی نپرسید !!!

این هم Luigi معروف انیمیشن ماشین ها.

این هم Sulley و Mike دو شخصیت انیمیشن هیولاها . الان نگهبان درب های ورودی هستن .

اینجا هم Lightyear و Woody به بازدید کننده خوش آمد میگن . ( توجه کنید که اینها با لگو ساخته شدن )

اینها هم آخر یکی از قسمت ها برای داستان اسباب بازی های 3 جشن گرفتن .

اینجا هم یک راهرو هست که روی دیوارش یک کانسپت بسیار زیبا از انیمیشن داستان اسباب بازی ها قرار داده که انتهای این راهرور میرسه به یکی از سالن های دیگر این استودیو .

Cafe Luxo
اینجا هم کافه این استودیو هست

یک کافه کاملا سلف سرویس هست ، لوگو پیکسار را هم میتونید روی اون استیل ببینید.

اینجا هم میتونید میزهای خالی را نیم ساعت قبل از شروع زمان ناهار ببینید .
روی دیوار هم صحنه ای از انیمیشن Bug's Life را ببینید.

به طور شگفت انگیزی زمان ناهار همه جا پر میشه .
Jonas Rivera تولید کننده انیمیشن UP را هم میتونید سمت چپ تصویر ببینید .
من و دیگر نوینسدگان وبلاگ های پیکسار شانس این را داشتیم که به اون و Bob Peterson کارگردان و نویسنده پیکسار خوش آمد بگیم.

برخی از کارمندها هم بعدازظهر میان و از گفتگو با هم لذت میبرن.

در این عکس میتونید لیست یا غذا رستوران را ببینید .
میبینید که حتی غذاهای خاص و کاملا سالم هم اینجا سرو میشه .
مثل برنج آب پز یا تخم مرغ سفت شده یا ...

اینجا هم میتونید بخشی از تنقلات را ببینید که با شیر برای صبح میخورن یا هر طور دیگه ای که دوست داشته باشن .

داخل همون بخش تنقلات میتونید دستگاه اسپرسو ساز و قهوه ساز را هم ببین و همچنین انواع مختلف سالاد و ... ( که البته داخل عکس دیده نمیشن )

زود قضاوت نکنید، حتما میگید خب این چه عکسیه دیگه ...
به لغت Coffee دقت کنید

Mailroom​

اینجا هم اتاق نامه هاست که نامه های هر فردی داخل صندوق یا بهتر بگیم طبقه خودش قرار میگره .

Pixar Studio Store​

اینجا هم فروشگاه این استودیو هست .
این فروشگاه فقط برای کارمندهای استودیو و میهمانان اون فعالیت میکنه و ساعت کاریش هم از ساعت 11 صبح تا 4 بعد از ظهر هست . این فروشگاه تنها فروشگاهی هست که محصولات مختلفی مثل تیشرت و لیوان و کلاه و ... را با لوگو پیکسار عرضه میکنه.

میخواستم از بخش رندرفارم ها و بخش های اصلی انیمیشن سازی هم عکس بگیرم که فرصت نشد و ...
در هفته های بعد از فضاهای بیرون این استودیو عکس میگیریم و به بازدید این قسمت ها هم میریم.

مترجم: خودم
استفاده با ذکر منبع مجاز است ( لطفا )
...

animations

Active Member
یک روز با جان لستر

ساعت ۷:۴۸ صبح
: جان لستر پیش از یک راننگی یک ساعته به امری ویلEmeryville ( محل استودیوی پیکسار) از همسرش خداحافظی می کند ( در اینجا ما به وظیفه ی ملی میهنی خود مبنی بر حفظ شئونات اینترنتی عمل فرمودیم و از این بابت خیلی خرسند می باشیم)

02.jpg

ساعت ۸:۱۳
: در طول مسیر، جان لستر آخرین تصاویر از مراحل تولید ” ماشینها۲ ” را در آی پدش بررسی می کند، نکات و توضیحات لازم را یادداشت می کند و آنها را به بخشهای مربوطه ایمیل می کند.

03.jpg

ساعت ۸:۵۲
: ورود به استودیو و گپ زدن با یکی از دوستان

04.jpg

ساعت ۹:۳۹
: تازه چه خبر؟ ” هدر فنگ Heather Feng ” دستیار لستر، خلاصه ای از برنامه های روزانه را در اختیار او می گذارد .

05.jpg

ساعت ۹:۴۳
: زیر نگاههای کنجکاو صدها عروسک مربوط به ” داستان اسباب بازی” ، جان لستر آخرین تریلر مربوط به ” ماشینها۲″ را بررسی می کند.

06.jpg

ساعت ۱۰:۰۹
: صبحانه با اعضای تیم ” ماشینها۲ ” : جیم مرفی ( رئیس بخش خلاقه )، دنیس ریم ( تهیه کننده) ، هدر فنگ ( دستیار) و جان لستر در حین خوردن صبحانه با هم گفتگو می کنند.

07.jpg

ساعت ۱۰:۲۷
: دنیس ریم( تهیه کننده) ، جان لستر را در راه نخستین جلسه ی صبح همراهی می کند. جان لستر پیراهنی با نقش ماشینها پوشیده است که یکی از ۳۵۰ پیراهن معروف اوست!

08.jpg

ساعت ۱۰:۴۷
: جان لستر و همکاران در حال بررسی نمونه اسباب بازیهای ساخته شده بر اساس شخصیتهای ماشینها

09.jpg

ساعت ۱۱:۱۴
: جان لستر به همراه اعضای تیم تولید و جلوه های ویژه، در سالن نمایش فیلم، نگاهی موشکافانه به جزئیات کار می اندازند تا آخرین تغییرات لازم و اصلاحیات پلانهای تازه را بررسی کنند.

10.jpg

ساعت ۱۱:۵۰
: جان لستر در حال بررسی دقیقتر یکی از پلانهایی که ساعتی پیش با همراهی گروه بررسی کرده بودند.

11.jpg

ساعت ۱۲:۵۰
: نهار و گفتگو در رابطه با نمایشگاهی که قرار است پیکسار در دور دنیا برگزار کند ( ما دقیقا در کجای دور دنیا قرار داریم؟ )

12.jpg

ساعت ۱۳:۱۶
: جان لستر و ” جیک مارتین Jake Martin ” ( کیه؟) در حال رفتن به دومین جلسه ی روز. عکس یکی از کارهای بی اهمیت و گمنام پیکسار روی دیوار خودنمایی می کند.

13.jpg

ساعت ۱۳:۲۲
: جان لستر در حال بازی کردن در نقش یکی از کاراکترها در دفتر ” ژان کلود ترن Jean Claude Tran ” ( طراح لی اوت- انیماتور). لستر پلان مربوطه را مرور می کند و توصیه های لازم را ارائه می دهد. ” کودین مکس Coodin Max ” ( محقق انیمیشن) و ” شان کراوز Shawn Krause ” ( سرپرست انیماتورها ) نیز در اتاق حضور دارند.

14.jpg

ساعت ۱۴:۰۴
: سفر همچنان ادامه دارد… در دفتر ” تیم هیتل Tim Hittle ” ( انیماتور، نویسنده )، با همراهی سرپرستهای انیماتورها

15.jpg

ساعت ۱۴:۴۳
: وقت مهمونیه : جان لستر و “جی شاستر Jay Shuster ” مشغول نوشیدن ( شربت سکنجبین است انشا…) و خوش و بش. ” جی شاستر” ( سرپرست طراح شخصیتها) ، آخرین روز حضورش در پروژه ی ” ماشینها ۲″ را جشن گرفته و از فردا به پروژه ی دیگری منتقل می شود.

16.jpg

ساعت ۱۵:۱۳
: جان لستر و ” گری بروینز Gary Bruins” ( سرپرست تیم جلوه های ویژه) در حال بررسی برخی صحنه ها. ” گری بروینز” و تیمش مسئول تولید بسیاری از صحنه های انفجار در فیلم بوده اند.

17.jpg

ساعت ۱۶:۴۰
: جزئیات، جزئیات… جان لستر و ” استفن شفر Stephen Shaffer ” در حال بررسی برخی تغییرات اساسی در فیلم.

18.jpg

ساعت ۱۷:۰۳
: بازهم جزئیات : جان لستر، استفن شفر و انیماتور ” مایکل ماکارویتز Michal Makarewicz ” تا دیر هنگام به بررسی صحنه های مختلف می پردازند.

19.jpg

ساعت ۱۷:۲۶
: بعنوان یک کارگردان و همچنین سرپرست تیم خلاقه در دو استودیوی پیکسار و دیزنی، کار زیادی برای انجام دادن وجود دارد. جان لستر و ” میشل مورتا Michelle Moretta ” ( دستیار) به بررسی پروژه های دیگر در دست تهیه می پردازند.

20.jpg

ساعت ۱۷:۵۷
: جان لستر در حال رفتن به سمت ماشینش. در حیاط استودیو مجسمه های ” لاکسو جونیور Luxo Jr ” و توپش که حالا تبدیل به نمادهای پیکسار شده اند دیده میشوند.

21.jpg

ساعت ۱۸:۰۴
: وقت طلاست : اگرچه جان لستر تمام تلاشش را می کند که دیرتر از ساعت ۶ به خانه نرسد، با اینحال حتی در راه برگشت به خانه هم مجبور است پلانهایی را بررسی کند، نکاتی را ایمیل کند و به تلفنهایی در مورد آخرین تولید استودیو پاسخ دهد. ( واضح است که در این میان، راننده جان لستر در حال رانندگیست!)

ترجمه : مهبد بذرافشان
انیمیشن امروز

جدیدترین ارسال ها

بالا