استفاده ی فونت مناسب در طراحی

دوستان سلام.
تعریف فونت مناسب:خوانا باشد.در بنر های متحرک بتوان آن فونت را در کمترین زمان مناسب خواند.از لحاظ رنگی هم به بک گراند و قسمت های دیگر بیاید.من این نکته ها را در جاهای بسیاری خوانده ام.ولی من هنگامی که این نکته ها را به کار مییگیرم و به انها توجه می کنم ولی باز هم اطرافیان خوششان نمی آید و می گویند می توانستی فونت بهتری را استفاده کنی .آیا نکته ی دیگه ای هم هست که من باید توجه به آن کنم.در کل آیا استفاده ی فونت آیا مساله ای سلیقه یست(البته با به کار گیری نکاتی که گفتم)؟

nima_dsnr

کاربر VIP
تعریف معریف رو بیخیال
ببین با چی بیشتر حال میکنی
البته فونت مناسب بعضی جاها واقعا کاربرد داره
مثلا تو نامه های اداری باید حتما از فونتهای معمولی استفاده بشه
ولی برای طراحی هرچی فونت جدید تر باشه و کمتر دیده شده باشه بیشتر به چشم میاد و مناسب تر محسوب میشه
اگر تو یک بنر تبلیغانی بزنی و توش از فونت تیتر استفاده کنی همه میگن از فونت مناسب تر استفاده کن
چون همه این فونت رو دیدن و دوست دارن چیزهای جدیدتری ببینن
به خاطر همین اشباع شدن فونت هست که کارهای جدیدی مثل دیفیس (تغییر) فونت اومد و همه سعی میکنن شکل فونت رو عوض کنن تا جدید بشه
شما یا باید بیشتر سعی کنی از فونتهای جدیدتر استفاده کنی که کمتر دیده شده باشه
یا اینکه این قدرت رو داشته باشی که بتونی شکل فونت رو اونجوری که میخوای عوض کنی.

Aliɾeza

Member
نیما جون لایک داری ! :green: به توصیه های نیما جان دقت کن ولی بیشتر اوقات میشه با وفق دادن فونت با محیط فونت رو جذاب جلوه داد !

موفق باشید

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
دوستان مواردو گفتن.
به نظر من باید نمونه کارایی از طراحای حرفه ای رو ببینی و قشنگ توجه کنی که کجا از چه فونتی استفاده کردن.
میخوای یکی دو نمونه از طرحایی که به نظر خودت فونتهای خوبی انتخاب کردی، ولی اطرافیان نپسندیدن رو بذار تا انشاءالله دوستان و من بهتر راهنمایی کنیم.
یا علی
:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا