استفاده از listbox در AutoPlay Media Studio 8

شروع موضوع توسط farshad_4017 ‏31 ژانویه 2011 در انجمن نرم افزار Autoplay Media Studio

  1. farshad_4017

    farshad_4017 Member

    ارسال‌ها:
    49
    تشکر شده:
    13
    امتیاز دستاورد:
    6
    سلام
    من می خوام وقتی روی یکی از آیتم های لیست بوکس کلیک کنم ، توی محیطی که برای باز کردن فایل pdf هست یک فایل باز بشه .
    ولی هر کاری می کنم نمیشه !
    نمی دونم چجور باید دستوردهی کنم تا بتونم یک فایل pdf رو باز کنم !
    در اصل نمی تونم به هر خط از listbox دستور خودش رو بدم !
    چجوری باید برای هر آیتم یک دستور بدم ؟
    اگر نمونه هم بدید که خیلی ممنونتون یمشم
     
    نوشته شده توسط farshad_4017 در ‏31 ژانویه 2011
  2. farshad_4017

    farshad_4017 Member

    ارسال‌ها:
    49
    تشکر شده:
    13
    امتیاز دستاورد:
    6
    کسی نیست جواب بده !
     
    نوشته شده توسط farshad_4017 در ‏5 فوریه 2011
  3. mmbi18

    mmbi18 New Member

    ارسال‌ها:
    1
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    AutoPlay Media Studio ListBox1

    این کد رو در سلکتد لیست بنویس
    [BASS]

    selected = ListBox.GetSelected("ListBox1");
    num = ListBox.GetItemData("ListBox1", selected[1]);
    File.Open("AutoPlay\\Docs\\" .. num .. ".txt", "", SW_SHOWNORMAL);




    [/BASS]
    :wink:
     
    نوشته شده توسط mmbi18 در ‏29 ژانویه 2014
  4. mohsen_v

    mohsen_v New Member

    ارسال‌ها:
    1
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    نمیدونم واسه چه کاری میخواین اما این مثال میتونه کمکتون کنه
    موفق باشید
    کد (Text):
    select = ListBox.GetSelected("ListBox1");
    text = ListBox.GetItemText("ListBox1", select[1]);
    Dialog.Message("Notice", text);
     
    نوشته شده توسط mohsen_v در ‏5 فوریه 2014
  5. rezamelika2

    rezamelika2 New Member

    ارسال‌ها:
    4
    تشکر شده:
    3
    امتیاز دستاورد:
    3
    سلام
    چند تا سوال داشتم
    یه لیست داخل اکسل طراحی کردم کا نام فیلمها، سال ساخت و ... داخلش هست از قسمت گرید این اکسل رو داخل برنامه آوردم
    حدود 7 ثانیه طول می کشه تا لود بشه چطور می تونم پروگرس بار براش بگذارم که به کاربر نشون بده صفحه در حال بارگیری هست؟و بعد از لود شدن پروگرس بار محو بشه .
    چطور می تونم منوی جستجو از داخل گرید قرار بدم .مخصوصا اگر گرید چند ستون داشته باشه برای هر ستون یک جستجوی جداگانه.(جستجو بر ساس نام فیلم - سال ساخت و ...)
    رنگ پس زمینه سطرهای گرید یک در میان آبی بشه.
    پیش نمایش چاپ برای گریدی که دارم نمایش بده.

    ممنون
     
    نوشته شده توسط rezamelika2 در ‏24 جولای 2016
  6. SajjadKhati

    SajjadKhati کاربر فعال <A href="http://forum.majidonline.com/f

    ارسال‌ها:
    1,479
    تشکر شده:
    706
    امتیاز دستاورد:
    113
    سلام
    1) کد پروگرس بار توی اینترنت هست .
    2) چرا از گرید یا اکسل استفاده میکنی؟ از دیتابیس sqllite استفاده کن که همه ی این قابلیت ها و جستجوها رو در اختیارت میزاره (جستجو بر اساس نام و سال ساخت و ... یعنی جستجو بر اساس فیلدهای متفاوت)
    3) با استفاده از تابع Grid.SetCellColors میتونی رنگ سلول ها رو تغییر بدی . کد رنگ آبی هم 16711680 هه .
    4) پیش نمایش رو نمیدونم ولی پرینت با تابع Grid.Print هه
     
    نوشته شده توسط SajjadKhati در ‏24 جولای 2016
    rezamelika2 از این پست تشکر کرده است.
  7. rezamelika2

    rezamelika2 New Member

    ارسال‌ها:
    4
    تشکر شده:
    3
    امتیاز دستاورد:
    3
    ممنون.
    چطور می شه با این کد یک در میان سطرها را تا آخر رنگ آبی و سفید کرد؟
    اگه بتونی کد sqllite برای جستجوی داخل گرید برام بگذاری ممنون می شم.
    از پلاگین GRIDEX هم نتونستم کمک بگیرم.
     
    نوشته شده توسط rezamelika2 در ‏24 جولای 2016
    SajjadKhati از این پست تشکر کرده است.
  8. SajjadKhati

    SajjadKhati کاربر فعال <A href="http://forum.majidonline.com/f

    ارسال‌ها:
    1,479
    تشکر شده:
    706
    امتیاز دستاورد:
    113
    خواهش میشود
    دوست عزیز من کد نمیدم . فقط اگه راهنمایی خاستی یا توی کدهات اشکالی داشتی ، بتونم کمک میکنم . برای گرفتن کد انجمن هایی هستن . خواستی ، بگو توی پیام خصوصی بگم

    کد رنگ سفید هم 0 هست
    آموزش sqlite هم توی انجمن هست (همین توی امضام ، آموزش اتوپلی ، صفحه ی 6 ، پست 60 به بعد ، قسمت های 34 تا 43)
     
    آخرین ویرایش: ‏25 جولای 2016
    نوشته شده توسط SajjadKhati در ‏25 جولای 2016
    rezamelika2 از این پست تشکر کرده است.
  9. SajjadKhati

    SajjadKhati کاربر فعال <A href="http://forum.majidonline.com/f

    ارسال‌ها:
    1,479
    تشکر شده:
    706
    امتیاز دستاورد:
    113
    ببخشید
    کد رنگ سفید 16777215 هست
    کلا با تابع GetProperties هر کنترل ، میتونی کد رنگی که ست کردی رو بگیری
    کد 0 برای سیاه هست

     
    نوشته شده توسط SajjadKhati در ‏25 جولای 2016
  10. rezamelika2

    rezamelika2 New Member

    ارسال‌ها:
    4
    تشکر شده:
    3
    امتیاز دستاورد:
    3
    سلام.
    داخل یه لیست باکس جستجو انجام دادم و فایلهایی که می خواستم برام پیدا کرده مثلا نام تصاویر داخل یک پوشه . چطور می تونم نام اونها رو که جستجو کرده از لیست باکس خارج و داخل اکسل یا نوت پد ذخیره کنم
    همچنین تعداد موارد یافت شده در لیست باکس رو برام نشون بده
    ممنون
     
    نوشته شده توسط rezamelika2 در ‏25 جولای 2016
    SajjadKhati از این پست تشکر کرده است.
  11. SajjadKhati

    SajjadKhati کاربر فعال <A href="http://forum.majidonline.com/f

    ارسال‌ها:
    1,479
    تشکر شده:
    706
    امتیاز دستاورد:
    113
    داخل exel که سخته . چون نیاز به کمپوننت و ... داره ولی داخل فایل های متنی مثل نوت پد که با توابع قسمت TextFile میشه
    کار با listbox و TextFile توی آموزش ها هست
     
    نوشته شده توسط SajjadKhati در ‏25 جولای 2016
  12. rezamelika2

    rezamelika2 New Member

    ارسال‌ها:
    4
    تشکر شده:
    3
    امتیاز دستاورد:
    3
    چطور می تونم وقتی از صفحه ی یک به صفحه ی دو می رم صفحه ی دو که باز می شه صفحه یک هم باز باشه و به اصطلاح صفحه دو در سایز کوچکتر روی صفخه ی یک قرار بگیره
     
    نوشته شده توسط rezamelika2 در ‏26 جولای 2016
    SajjadKhati از این پست تشکر کرده است.
  13. SajjadKhati

    SajjadKhati کاربر فعال <A href="http://forum.majidonline.com/f

    ارسال‌ها:
    1,479
    تشکر شده:
    706
    امتیاز دستاورد:
    113
    باید از دیالوگ ها استفاده کنی
     
    نوشته شده توسط SajjadKhati در ‏26 جولای 2016
    rezamelika2 از این پست تشکر کرده است.
  14. hamzehh67

    hamzehh67 New Member

    ارسال‌ها:
    12
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    3
    جواب
    من
    منم همین مشکل رو دارم
    جواب نداد این کد
     
    نوشته شده توسط hamzehh67 در ‏1 می 2019

به اشتراک بگذارید