استفاده از IIS و Appache همزمان

Hosein.NET

Member
سلام
اميدوارم حال همه خوب باشه
ميخواستم بدونم چطوري ميشه همزمان از اي اي اس و آپاچي استفاده كرد؟
رو localhost

houtanal

Member
كافيست پورت مربوطه را متفاوت قرار دهيد مثلا 80 براي iis و 90 براي apache توجه كنيد برنامه ديگري از پورت هايي كه استفاده مي كنيد استفاده نكند.
در مرورگر خود براي دستيابي به پورت هاي غير 80 از آدرس www.mysite.com:portnumber استفاده كنيد.
شخصا ترجيح ميدم زماني كه با هر كدام از آن ها كار داشتم ديگري را stop كنم.

Hosein.NET

Member
مرسي خيلي ممنون
منم ترجيح ميدم همونطوري استفاده كنم
ولي يه سوال ديگه:
وب هاستينگ ها چطوري همزمان هم php و هم asp , asp.net رو ساپورت ميكنند؟
هم آپاچي هم iis?

houtanal

Member
نه

بر روي iis به سادگي ميتوان از php هم ژشتيباني كرد وب سرور نرم افزاري است كه براساس موتور تفسير زبان برنامه نويسي درخواست ها را پردازش كرده و پاسخ مي دهد.
اكثر قريب به اتفاق هاستينگ هايي كه در حال حاضر تمامي زبان هاي فوق را پشتيباي مي كنند از iis استفاده مي نمايند هر چند تا جايي كه اطلاع دارم پروژه مونو امكان استفاده از asp.net در آپاچه را مي دهد.همچنين آپاچه امكان پردازش فايل هاي asp را نيز با افزودن ماژول مربوطه دارد.
شخصا تا به حال هيچ كدام از اين دو را به علت عدم ثبات بر روي لينوكس نصب نكرده ام اما قابليت فوق وجود دارد
يك نكته اينكه php در تمامي نسخه هاي 4 منابع بسيار زيادي را از سرور هاي ويندوزي مصرف مي كرد(در نسخه 5 اطلاعي ندارم) كه مسلما براي پروژه هاي بزرگ و يا سايت هاي پربازديد به هيچ وجه مقرون به صرفه نيست.

Hosein.NET

Member
مرسي از اينكه جواب دادي
حالا من اگه بخوام رو سرورم همزمان هم iis , appache و asp.net رو ساپورت كنم بايد چيكار كنم؟
از چه نرم افزاري استفاده كنم؟

miladmovie

Active Member
Hosein.NET گفت:
مرسي از اينكه جواب دادي
حالا من اگه بخوام رو سرورم همزمان هم iis , appache و asp.net رو ساپورت كنم بايد چيكار كنم؟
نيازي به استفاده از پورت ديگري نيست
شما مي توانيد براي هاست خودتون دوتا IP تخصيص بديد (مثلا توي شبكه داخلي : 192.168.100.1 و 192.168.100.2) حالا نياز به يك سري تنظيمات است كه به آپاچي بگي كه به يك IP خاصي (مثلا 192.168.100.1) گوش كنه(به در خواست هاي كه به اين IP مي شه جواب بده) و به IIS هم كه به IP دوم حساس بشه ;)

houtanal

Member
miladmovie گفت:
Hosein.NET گفت:
مرسي از اينكه جواب دادي
شما مي توانيد براي هاست خودتون دوتا IP تخصيص بديد (مثلا توي شبكه داخلي : 192.168.100.1 و 192.168.100.2) حالا نياز به يك سري تنظيمات است كه به آپاچي بگي كه به يك IP خاصي (مثلا 192.168.100.1) گوش كنه(به در خواست هاي كه به اين IP مي شه جواب بده) و به IIS هم كه به IP دوم حساس بشه ;)
شما نمي تونيد از يك پورت توسط دو برنامه استفاده كنيد(يه امتحان بكن!)
گفتم يا ميتوني پورت رو عوض كني يا زمان استفاده از يكي ديگري را stop كني.

miladmovie

Active Member
من اين رو بر اساس تنظيمات IIS و ويرچال هوست آپاچي گفتم ولي اين طوري كه بالا گفتم تست نكردم طبق منطق من(حالا منطق من چقدر معروفه :lol: ) اين دوتا رو با هم قاطي كردم
من امتحان مي كنم;) (حتما)

houtanal

Member
من بنا به نيازم مجبور بودم با هر دو كار كنم و دقيقا مي فهمم شما كدام گزينه ها را مي گيد
نه عزيزم نميشه

AliReza26

Active Member
miladmovie گفت:
Hosein.NET گفت:
مرسي از اينكه جواب دادي

يه كامپيوتر و دو IP... 8O

ميلاد جان جديده... :lol:

houtanal

Member
نخير اگر تنها قصد دادن چند آدرس به يك اينترفيس باشد مشكلي نيست.

جدیدترین ارسال ها

بالا