Hosein.NET
Member
سلام
اميدوارم حال همه خوب باشه
ميخواستم بدونم چطوري ميشه همزمان از اي اي اس و آپاچي استفاده كرد؟
رو localhost
اميدوارم حال همه خوب باشه
ميخواستم بدونم چطوري ميشه همزمان از اي اي اس و آپاچي استفاده كرد؟
رو localhost
نيازي به استفاده از پورت ديگري نيستHosein.NET گفت:مرسي از اينكه جواب دادي
حالا من اگه بخوام رو سرورم همزمان هم iis , appache و asp.net رو ساپورت كنم بايد چيكار كنم؟
از چه نرم افزاري استفاده كنم؟
شما نمي تونيد از يك پورت توسط دو برنامه استفاده كنيد(يه امتحان بكن!)miladmovie گفت:نيازي به استفاده از پورت ديگري نيستHosein.NET گفت:مرسي از اينكه جواب دادي
حالا من اگه بخوام رو سرورم همزمان هم iis , appache و asp.net رو ساپورت كنم بايد چيكار كنم؟
شما مي توانيد براي هاست خودتون دوتا IP تخصيص بديد (مثلا توي شبكه داخلي : 192.168.100.1 و 192.168.100.2) حالا نياز به يك سري تنظيمات است كه به آپاچي بگي كه به يك IP خاصي (مثلا 192.168.100.1) گوش كنه(به در خواست هاي كه به اين IP مي شه جواب بده) و به IIS هم كه به IP دوم حساس بشه
miladmovie گفت:نيازي به استفاده از پورت ديگري نيستHosein.NET گفت:مرسي از اينكه جواب دادي
شما مي توانيد براي هاست خودتون دوتا IP تخصيص بديد (مثلا توي شبكه داخلي : 192.168.100.1 و 192.168.100.2) حالا نياز به يك سري تنظيمات است كه به آپاچي بگي كه به يك IP خاصي (مثلا 192.168.100.1) گوش كنه(به در خواست هاي كه به اين IP مي شه جواب بده) و به IIS هم كه به IP دوم حساس بشه
houtanal گفت:نه جديد نيست
ميتوني چندين آدرس رو به يك اينترفيس نسبت بدي
ميشه بگي چطور؟؟؟؟؟؟houtanal گفت:نخير اگر تنها قصد دادن چند آدرس به يك اينترفيس باشد مشكلي نيست.
منظورت كدام حرفهاست؟؟؟؟؟؟؟؟shirazart گفت:من چيزي در نياوردم از اين حرفا
ميشه 1 كم ساده تر بگيد