استفاده از چند كارت شبكه بر روي يك سرور

mat

New Member
با سلام؛
لطفا راهنماپي كنيد كه من چطور ميتونم از چند كارت شبكه بر روي يك سرور استفاده كنم تا سرعت انتقال داده ها افزايش يابد.
در ضمن كارتهاي من D-Link 550tx ميباشند.

ممنون از كمك همگي

masood_y

Member
سلام:

اين نظريه كه بگيم با نصب چند كارت شبكه سرعت افزايش پيدا مي كند اشتباه است و اين موضوع باعث كاهش سرعت هم مي شود.
دوست عزيز: شما از اين سرور براي چه منظوري استفاده مي كنيد٬ چند تا PC با اون در ارتباط هستند و اگر اينترنت هم داريد Bandwidth خود را بگوييد.

موفق باشيد - مسعود

mat

New Member
چگونگي استفاده از چند كارت شبكه

ممنون از توجه شما.
از اين سرور به منظور Domain Control; SQL Server و ftp server استفاده شده و حدود 50 كامپيوتر با آن در ارتباط ميباشند.

R_chizari

Active Member
امكانپذير است

نصب بيش از يك كارت شبكه بر روي سيستم و بالا رفتن سرعت انتقال داده امكانپذير است. به چنين عملي bound كردن كارت شبكه گفته ميشود. نتايج جستجو در گوگل در مورد باند كردن :

http://www.google.com/search?hl=en&q=bound+network+card

با اين كار مثلا دو كارت 100 يك كارت در نظر گرفته ميشود با سرعت 200 . ما در شركت با سيستم عامل هاي حرفه اي براي سرور مانند ناول و لينوكس امتحان كرديم و جواب هم داده اما با مايكروسافت تست نكرديم. اما چندتا لينك راجع به ويندوز هم من پيدا كردم كه توي لينكي كه برات نوشتم هم هست.

:)

mat

New Member
سلام
ممنون از توجه شما. در سرور 2003 توانستم ولي در سرور 2000 متاسفانه نه!!!

akaveh

Member
mat گفت:
سلام
ممنون از توجه شما. در سرور 2003 توانستم ولي در سرور 2000 متاسفانه نه!!!
سلام
زمانی که شما میخواهید این کار رو انجام بدین به 2 تا کارت شبکه سرورتون یکip میدین یا نه با ید سرویس خواسی را نصب کنید
ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا