استفاده از فریم ورک codeigniter

iran-TEC

Member
سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی

من می خوام برای یک پروژه تقریبا بزرگ از فریم ورک codeigniter استفاده کنم نظرتون رو در مورد این فریم ورک می خوام و همچنین آیا می شه هسته اون رو به راحتی توسعه داد ؟؟؟؟

:rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose:

Masoud1365

مدیر انجمن
من زمانی که میخواستم فریم ورک رو شروع کنم زیاد تحقیق کردم
نتیجه این شد که در صدر جدول کیک و زند هستند و بعدش ci !
اما در مورد توسعه هسته و ... Ci اطلاعات زیادی ندارم !
( کما اینکه فریم ورکهای که بالا گفته شد نیازی به توسعه ندارند البته منظورم دقیقا هسته اونا هست نه کامپوننت و اینا ) !

i-php-i

Active Member
من می خوام برای یک پروژه تقریبا بزرگ از فریم ورک codeigniter استفاده کنم نظرتون رو در مورد این فریم ورک می خوام و همچنین آیا می شه هسته اون رو به راحتی توسعه داد ؟؟؟؟
منم یه مدت دنبال انتخاب فریم ورک بودم اما برای codeigniter می گن که توی هر ورژن تغییرات زیادی پیدا می کنه و این موضوع کار رو سخت می کنه، از طرفی منابع فارسی براش زیاده.
برای کیک سرچ کردم و نتیجه گرفتم که کیک بهتر از codeigniter هست. توسعه دهندگان این فریم ورک سعی می کنن در ورژن های مختلف تا جایی که می شه تغییری توی خروجی توابع و کلاسهای این فریم ورک ندن. مگر اینکه خود پی اچ پی تغییر کنه و وقتی پی اچ پی 5 ارائه شد، توسعه دهندگان کیک ورژن 2 رو منتشر کردن و همه چیز رو شی گرا کردن. توی منوال کیک نوشته شده که همه چیز رو آماده کرده تا کیک پزی کنید، یعنی برای کارهای متوسط بسیار مناسب و جمع و جور هست و سریع یادش می گیرید.

در مورد زند هم باید بگم که کامپوننت های زیادی داره که بر حسب نیاز می تونید از هر کامپوننت استفاده کنید. توی کتاب آموزشی که در مورد این فریم ورک دارم می خونم به این فریم ورک لقب بلدوزر داره که به راحتی از پس کارهای سنگین بر می یاد البته به شرطی که از همه قابلیتهاش استفاده کنید. برای کارهای سبک هم می تونید کامپوننت هاش رو حذف کنید. مشکل این فریم ورک یادگیریش هست و توی هر کتاب که بخونید بعضی از موارد رو با جزئیات توضیح نداده و باید بغیر از کتاب به سایر منابع هم رجوع کنید.

برای کارهای بزرگ و سنگین بهتره که از بلدوزر استفاده بشه.

Milad

Well-Known Member
اگر یک فریم ورک سریع و نسبتا امن میخوای CI گزینه خوبی هست + اینکه منابع و user guide کاملی داره ( تقریبا کامل تری user guide ) همینطور جامعه قویی داره و تو Forum سریع به جواب میرسید ...

کلا من که از کد نویسی باهاش لذت میبرم .

منظورتون از تغییرات زیاد چیه ؟

i-php-i

Active Member
منظورتون از تغییرات زیاد چیه ؟
تا اونجا که سرچ کردم، می دونم که این فریم ورک توی هر نسخه، نسبت به نسخه های قبلی تغییرات زیادی می کنه و توسعه دهنده گان باید از اول یبار مستندات این فریم ورک رو بخونن.

Milad

Well-Known Member
به هیچ وجه اینطور نیست ! کافیه تنها صفحه Upgrade مطالعه بشه ، حتی خیلی به ندرت پیش میاد تغییراتی ایجاد بشه که شما رو مجبور کنه کدهاتون رو ویرایش کنید ، اگر این اتفاق هم بیافته بسیار جزئی هست ...

i-php-i

Active Member
به هیچ وجه اینطور نیست ! کافیه تنها صفحه upgrade مطالعه بشه ، حتی خیلی به ندرت پیش میاد تغییراتی ایجاد بشه که شما رو مجبور کنه کدهاتون رو ویرایش کنید ، اگر این اتفاق هم بیافته بسیار جزئی هست ...
من با این فریم ورک کار نکردم ولی اونایی که که کار کردن و من ازشون سوال پرسیدم گفتن که تغییرات این فریم ورک خیلی زیاده.

Milad

Well-Known Member
من از نسخه 1.7.1 با این فریم ورک کار میکنم و تنها یکبار در نسخه دوم تغییراتی ایجاد شد و یکبار هم در یکی نسخه های patch دوم . که این تغییرات هم خیلی ساده بودن و شامل متد ها و ... نمیشند .

در کل هیچ کدوم از متد ها و دستورات ، کوچک ترین تغییری تا حالا نکردن ، شاید پارامتری اضافه شده باشه اما هیچ دستوری دچار تغییر نشده.

البته در آپگرید ها باید تغییرات کوچکی تو برخی فایل ها بدید که نهایتا 2 دقیقه طول میکشه و از طرفی میشه کاملا فولدر System که شامل هسته و کتابخانه ها میشه رو جایگزین کرد و دیگه تغییرات رو به صورت دستی اعمال نکرد .

اکثرا در آپگرید ها گفته میشه ، این فایل رو جایگزین کنید ، و فایل x خط y رو حذف . در همین حد .

i-php-i

Active Member
من از نسخه 1.7.1 با این فریم ورک کار میکنم و تنها یکبار در نسخه دوم تغییراتی ایجاد شد و یکبار هم در یکی نسخه های patch دوم . که این تغییرات هم خیلی ساده بودن و شامل متد ها و ... نمیشند .
.
با چه فریم ورکهایی کار کردید و چرا تصمیم گرفتید که توی کارهاتون از codeigniter استفاده کنید؟

من یه مدت روی کیک کار می کردم ولی بعد دیدم که بهتره از زند استفاده کنم تا بتونم انواع وب سایتهای بزرگ و کوچیک رو با دست باز انجام بدم و در صورت نیاز فریم ورک رو شخصی سازی کنم.

Milad

Well-Known Member
با Ci شروع کردم چون جامعه اش رو دوست داشتم و میدونستم منابع کاملی داره ، کدهاش خیلی واضح هستند و یک MVC فوق العاده داره و ...

چندبار سعی کردم Cake رو شروع کنم تو همون دقایق اول پشیمون شدم و از ساختارش خوشم نیومد ، زند هم یک نگاه به ساختارش انداختم به نظرم بیشتر به درد پروژه های بزرگ میخوره در کل قدرتمنده ! فکر نکنم حالا حالا ها فرصت بشه که چیز دیگه ای رو تست کنم ، ولی وقت بشه و قصد اینکار رو داشته باشم سراغ YII میرم ، اما همچنان CI رو دوست دارم و Fw اصلیم باقی میمونه .

i-php-i

Active Member
چندبار سعی کردم cake رو شروع کنم تو همون دقایق اول پشیمون شدم و از ساختارش خوشم نیومد ، زند هم یک نگاه به ساختارش انداختم به نظرم بیشتر به درد پروژه های بزرگ میخوره در کل قدرتمنده !
من با کیک شروع کردم ولی بعد دیدم که برای کارهای بزرگ بهتره از زند استفاده بشه و کلا کیک رو کنار گذاشتم.

Masoud1365

مدیر انجمن
برای پروژه های بزرگ هم میتونید از کیک استفاده کنید ! چیزی از زند کم نداره !

i-php-i

Active Member
برای پروژه های بزرگ هم میتونید از کیک استفاده کنید ! چیزی از زند کم نداره !

البته شاید توی پروژه های کوچیک استفاده از کیک بهتر باشه ولی توی پروژه های بزرگ بنظرم از زند استفاده کنیم و کلا نگران ناتوانی احتمالی فریم ورک نباشیم.

توی کتابی هم که در مورد زند خوندم یادگیریش نسبت به کیک برام ساده تر بود ولی مشکل کتابهای زند اینه که اصولی توضیح نمی دن و باید چندتا کتاب و مرجع خوند تا همه مسائل رو متوجه شد.

Masoud1365

مدیر انجمن
برای پروژه های بزرگ نگران نباشید !
من با کیک انجام دادم و به مشکلی برخورد نکردم !

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
همه فریم ورکها خوبن!
این شمایی که باید انتخاب کنی که برات چی مهمه و با کدوم میتونی کنار بیای
طبیعیه که هر فریمورک نقاط ضعف و قوت خودشو داره
من خودم سیمفونی کار میکنم و به نظرم فریمورک خوبیه

i-php-i

Active Member
همه فریم ورکها خوبن!
این شمایی که باید انتخاب کنی که برات چی مهمه و با کدوم میتونی کنار بیای
طبیعیه که هر فریمورک نقاط ضعف و قوت خودشو داره
من خودم سیمفونی کار میکنم و به نظرم فریمورک خوبیه
من هنوز نتونستم بین کیک و زند یکی رو انتخاب کنم ! :sad:

کیک یه خوبی داره و اونم اینکه همه چیزش دم دسته و کار کردن باهاش راحته، ولی زند هم کنده و هم منبع کم براش پیدا می شه. کلا برای زند باید یه سال وقت بذارم !

iran-TEC

Member
سلام دوستان ممنون از پاسخ هاتون من کار رو با ci شروع کردم همون طور که میلاد گفت منابع خوبی داره یک فایل فارسی هم ازش گیر آوردم که همون ترجمه راهنمای کاربری سایت ci هستش من که از این فریم ورک خوشم اومده واقعا عالیه

پیوست ها

• CodeIgniterFarsi.pdf
    1.1 مگایابت · بازدیدها: 38

DSP

New Member
با سلام دوستان
من هم کار را با ci شروع کردم فریم ورک سبک و منابعی زیادی دارد می خواستم مشکلات این فریم ورک را بدانم که به orm بر خوردم
کسی می داند orm چیست ؟ لطفا توضیح دهید !!!

جدیدترین ارسال ها

بالا