من می خوام برای یک پروژه تقریبا بزرگ از فریم ورک codeigniter استفاده کنم نظرتون رو در مورد این فریم ورک می خوام و همچنین آیا می شه هسته اون رو به راحتی توسعه داد ؟؟؟؟
منم یه مدت دنبال انتخاب فریم ورک بودم اما برای codeigniter می گن که توی هر ورژن تغییرات زیادی پیدا می کنه و این موضوع کار رو سخت می کنه، از طرفی منابع فارسی براش زیاده.
برای کیک سرچ کردم و نتیجه گرفتم که کیک بهتر از codeigniter هست. توسعه دهندگان این فریم ورک سعی می کنن در ورژن های مختلف تا جایی که می شه تغییری توی خروجی توابع و کلاسهای این فریم ورک ندن. مگر اینکه خود پی اچ پی تغییر کنه و وقتی پی اچ پی 5 ارائه شد، توسعه دهندگان کیک ورژن 2 رو منتشر کردن و همه چیز رو شی گرا کردن. توی منوال کیک نوشته شده که همه چیز رو آماده کرده تا کیک پزی کنید، یعنی برای کارهای متوسط بسیار مناسب و جمع و جور هست و سریع یادش می گیرید.
در مورد زند هم باید بگم که کامپوننت های زیادی داره که بر حسب نیاز می تونید از هر کامپوننت استفاده کنید. توی کتاب آموزشی که در مورد این فریم ورک دارم می خونم به این فریم ورک لقب بلدوزر داره که به راحتی از پس کارهای سنگین بر می یاد البته به شرطی که از همه قابلیتهاش استفاده کنید. برای کارهای سبک هم می تونید کامپوننت هاش رو حذف کنید. مشکل این فریم ورک یادگیریش هست و توی هر کتاب که بخونید بعضی از موارد رو با جزئیات توضیح نداده و باید بغیر از کتاب به سایر منابع هم رجوع کنید.
برای کارهای بزرگ و سنگین بهتره که از بلدوزر استفاده بشه.