استفاده از فايل Swf در ويژوال بيسيک

شروع موضوع توسط حامد منصف ‏19 مارس 2008 در انجمن منطق و الگوریتم برنامه‌نویسی

  1. حامد منصف

    حامد منصف Member

    ارسال‌ها:
    336
    تشکر شده:
    5
    امتیاز دستاورد:
    16
    با سلام خدمت دوستان عزيز
    ميشه بگين چجوري ميتونم يه فايل SWF رو تو فرمم نمايش بدم آيا به کامپوننت خاصي نياز هست؟:cry:
     
    نوشته شده توسط حامد منصف در ‏19 مارس 2008
  2. Peace Dove

    Peace Dove Active Member

    ارسال‌ها:
    1,127
    تشکر شده:
    1,589
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام
    بله دوست عزیز کامپونت خاصی داره به نام shockwave flash
     
    نوشته شده توسط Peace Dove در ‏19 مارس 2008
  3. Peace Dove

    Peace Dove Active Member

    ارسال‌ها:
    1,127
    تشکر شده:
    1,589
    امتیاز دستاورد:
    36
    من گشتم طرز استفادشو هم پیدا کردم

    اول شما باید در وی بی به قسمت Component ها بروید و یک کامپوننت Shokwave Flash به فرم اضافه کنید و سپس در بخش Form Load این کدها را بنویسید :

    Form1.ScaleMode = 3
    " xWin.Movie = App.Path & "\name file.swf
    xWin.Left = 0
    xWin.Top = 0
    xWin.Width = 550
    xWin.Height = 400
    xWin.Play

    در کدهای بالا خط سوم تا ششم برای تنظبمات بزرگ و کوچکی و جای فایل در فرم میباشد .

    البته Xwin نام آبجکت Shokwave flash میباشد که شما به دلخواه تنظیم میکنید.
    حال به قسمت کد نویسی آبجکت Xwin ( یا هر اسم دیگری که انتخاب کردید ) بروید .
    سپس به رویداد FScommand بروید و کد زیر را بنویسید :

    If command = "name command " then
    دستورات مورد نظر
    end if

    حال برنامه را اجرا و دکمه ها لذت ببرید .
    البته توجه داشته باشید نام Command که در بالا نوشتم برای هر دکمه به اسم خود دکمه میباشد مثلا دکمه ی Cancel باید به این شکل تعریف کنید :
    If command="cancel" then
    دستورات
    end if
     
    نوشته شده توسط Peace Dove در ‏19 مارس 2008
  4. saalek110

    saalek110 Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    2,428
    تشکر شده:
    1,267
    امتیاز دستاورد:
    113
    نوشته شده توسط saalek110 در ‏19 مارس 2008
    Peace Dove از این پست تشکر کرده است.
  5. kemiaonline

    kemiaonline Banned

    ارسال‌ها:
    116
    تشکر شده:
    14
    امتیاز دستاورد:
    16
    منم یه سوال دارم
    مثلا" ما یه فایل فلش رو ساختیم و تو ویبی کد هاشو نوشتیم
    حالا میشه یه طوری کدهاشو تنظیم کرد که برای اجرای فایل فلش نیاز نداشته باشیم که نرم افزار فلش نصب باشه
    میدونم که میشه اما نمیدونم چه جوری باید تنظیماتش رو درست کرد
    لطف کنین و پاسخ بدیدن
     
    نوشته شده توسط kemiaonline در ‏19 مارس 2008
  6. حامد منصف

    حامد منصف Member

    ارسال‌ها:
    336
    تشکر شده:
    5
    امتیاز دستاورد:
    16
    فکر کنم با درست کردن یه setup برای برنامتون کامپوننت فلش بر روی سیستم مقصد نصب بشه و دیگه نیازی به نصب برنامه فلش نباشه
     
    نوشته شده توسط حامد منصف در ‏27 می 2008

به اشتراک بگذارید