استفاده از ساب دومین در وردپرس.چطوری؟

Maxton

Active Member
آقا جون مادرتون جواب این سوال مارو یکی بده که بدجوری گیر افتادم.فقط خواهشن ساده توضیح بدید چون من اولمه و تاحالا با وردپرس کار نکرده بودم.
من وردپرس انگلیسی رو روی دومینم www.atlantic.ir نصب کردم.البته فارسی پرس هست ولی هنوز فارسیش نکردم. و حالا می خوام تو وبلاگم یک قسمت جدا داشته باشم برای دانلود مثل این سایت download.asroone.net من یک ساب دومین هم درست کردم با نام download.atlantic.ir و در کتگوری هم یک قسمت با نام download درست کردم اما در اون ساب دومین که می خوام قرار نمی گیره.نمیدونم چکار کنم اگر میشه راهنمایی بفرمایید.در ضمن اگر میشه بگید منظور از .htaacces چیه.

mohammad40

New Member
آقا جون مادرتون جواب این سوال مارو یکی بده که بدجوری گیر افتادم.فقط خواهشن ساده توضیح بدید چون من اولمه و تاحالا با وردپرس کار نکرده بودم.
من وردپرس انگلیسی رو روی دومینم www.atlantic.ir نصب کردم.البته فارسی پرس هست ولی هنوز فارسیش نکردم. و حالا می خوام تو وبلاگم یک قسمت جدا داشته باشم برای دانلود مثل این سایت download.asroone.net من یک ساب دومین هم درست کردم با نام download.atlantic.ir و در کتگوری هم یک قسمت با نام download درست کردم اما در اون ساب دومین که می خوام قرار نمی گیره.نمیدونم چکار کنم اگر میشه راهنمایی بفرمایید.در ضمن اگر میشه بگید منظور از .htaacces چیه.
من زیاد با ورد پرس کار نکردم و نمی دونم چنین امکانی داشته باشه یا نه
.htaccess فایلی در کنترل پنل دومین شما هست که می تونید با اون بعضی از تنظیماتی که مربوط به سرور هست رو فعال یا غیر فعال کنید (تا اونجایی که من می دونم) این فایل در فایل منیجر شما هست اگه از cpanel 11 استفاده می کنید باید وقتی که روی فایل منیجر کلیک می کنید یه پنجره باز می شه در اون پنجره گزینه Show Hidden Files (dotfiles). رو فعال کنید تا فایل . htaccess که مخفی هست رو نمایش بده
در کنترل پنل 10 این فایل بصورت خودکار نمایش میده

Maxton

Active Member
ممنون از شما.امیدوارم به اون سوالم هم پاسخ داده بشه.
من وقتی در option در قسمت Permalinks در Category base ادرس ساب دومین رو میدم میگه باید .htaccess رو باید اپدیت کنم.دیگه نمی گه چطوری.حالا نمیدونم این همونیه که من میخوام یا نه.

جدیدترین ارسال ها

بالا