[phpNuke] استفاده از خبر های دیگر سایتها(rss , rdf)

mosiera

New Member
اقا من میخوام از چند سایت خبری هرروز خبرهاشون رو دریافت کنم بعد بزارم توی سایتم
ماژول این کار را چه جوری باید بزارم هیچی نمیدونم ولی یکی از دوستان گفت باید rss بنویسم
لطفا" مرا راهنمایی کنید
در ضمن اگر بخوام تاریخ شمسی را به نیوک خودم اضافه کنم باید کجاهارو تغییر بدم
ممنون میشم از راهنمایی دوستان عزیز

S4DEGH

Well-Known Member
ورژن نيوكت چيه ؟!

در مورد توابع RSS .. ببين هر سايت خبري اصولا يك لينك rss داره كه شما با قرار دادن بلوك مخصوص نمايش اون تابع ميتونيد خبر هاش رو دريافت كنيد .

در همين انجمن درمورد بحث زياد شده ./

narenj

Member
باید در قسمت بلوک ها بری و در بخش ایجاد یک بلوک جدید در جایی که نوشته شده "آدرس فایل RSS" آدرس فایل مورد نظر را وارد کن.
مثلا اگر میخواهی اخبار سایت نارنج دات کام را در سایتت نشون بدی میتونی از این آدرس استفاده کنی:
www.narenj.com/backend.php
و یا بخش فارسی بی بی سی
www.bbc.co.uk/persian/index.xml
این برای بلوک بود

ولی اگر میخواهی به صورت موژول نشون بدی، باید یک برنامه RSS خوان داشته باشی. که میتونی در گوگل و یا سایت هایی که کدهای PHP دارند، کلمه RSS Reader سرچ کنی و با استفاده از فایل های اون خودت یک موژول درست کنی و بذاری توی سایتت

mosiera

New Member
با تشکر از دوستان آقا صادق و نارنج (با عرض پوزش جهت غیبت 5 روزه نامترقبه اینجانب!)
راستش من میخوام بشه از چندتا سایت خبری تیترهای خبر آنهارو در یک ماژوا مجزا داشته باشم نیوک من فعلا 7.5 است لبته میخوام به 7.9 ارتقا دهم
آیا باید تموم اون سایتها خروجی rss or xml or rdf داشته باشند یا نه ؟
بعدا" آیا کسی rss reader که به نیوک بخوره سراغ داره یا نه ؟ خیلی واسم حیاتی این قضیه
ممنون میشم مرا راهنمایی کنید

mosiera

New Member
سلام

از آقا صادق عزیز خواهشمندیم اگه یکم مارو قابل بدونند یک راهنمایی کلی یا اگه بیشتر لطف کننن جزیی
واقعا" میگم لازمش دارم
بابا باید چیکار کنم
مثلا آدرس اون فایل خروجی را دارم باید یک ماژول آر-اس-اس خوان بنویسم واسش اونم با پی اچ پی اوه...........
بابا یک راهی یک چاهی جون هرکی دوست دارید میرم پیش امام رضا دعات میکنم
از آقایون حرفه ای خواستار راهنمایی هستیم
با تشکر
mosiera
parinex software group

جدیدترین ارسال ها

بالا