به یک فلش کار مسلط به action script ترجیحا خانم به صورت نیمه وقت نیازمندیم.
feyzabadi Member Nov 16, 2008 #1 به یک فلش کار مسلط به action script ترجیحا خانم به صورت نیمه وقت نیازمندیم.
BehrouzPc پــــادشــاه فــلــــش Nov 16, 2008 #2 فکر نکنم تارجیحا" خانم رو به نتیجه برسی دوست عزیز ولی من میتونم انجام بدم البته اگه برای کارهاتون نیاز به کار حضوری نباشه یعنی همون پروژه ای دیگه در صورت تمایل نمونه کار هام هم براتون ارسال خواهم کرد
فکر نکنم تارجیحا" خانم رو به نتیجه برسی دوست عزیز ولی من میتونم انجام بدم البته اگه برای کارهاتون نیاز به کار حضوری نباشه یعنی همون پروژه ای دیگه در صورت تمایل نمونه کار هام هم براتون ارسال خواهم کرد
skull graphic Member Nov 17, 2008 #5 من هستم هم پاره وقت و هم تمام وقت farshad_sharoor آيدي من هست من يك چيزايي بلدم كه اينجا نمي تونم بگم يكجوري دزدي حساب ميشه
من هستم هم پاره وقت و هم تمام وقت farshad_sharoor آيدي من هست من يك چيزايي بلدم كه اينجا نمي تونم بگم يكجوري دزدي حساب ميشه
skull graphic Member Nov 18, 2008 #8 من مي تونم يك سري كار با فلش انجام بدم اينجا نمي تونم توضيح بدم اگه مي شه به من پيغام بدين تو ياهو باشه
من مي تونم يك سري كار با فلش انجام بدم اينجا نمي تونم توضيح بدم اگه مي شه به من پيغام بدين تو ياهو باشه
BioDread Banned Nov 18, 2008 #9 feyzabadi گفت: local میخوام. به صورت پروژه ای هم نه. یا پاره وقت یا تمام وقت. کلیک کنید تا باز شود... دقیقا کارتون رو شرح بدید!!!
feyzabadi گفت: local میخوام. به صورت پروژه ای هم نه. یا پاره وقت یا تمام وقت. کلیک کنید تا باز شود... دقیقا کارتون رو شرح بدید!!!
feyzabadi Member Nov 18, 2008 #10 یه ارتباطclient server می خواهیم ترجیچا با socket ها توی فلش کار کرده باشید . کارمون هم در زمینه bms یا سیستم های مدیریت ساختمان هست.
یه ارتباطclient server می خواهیم ترجیچا با socket ها توی فلش کار کرده باشید . کارمون هم در زمینه bms یا سیستم های مدیریت ساختمان هست.
saeedesign Member Nov 21, 2008 #11 سلام دوست عزیز مکان مطرح کردن این موضوع اینجا نیست...لطفادر کاریابی مطرح کنیدتا به نتیجه بهتر برسید