از گوگل بخواهيم كه لوگو ويژه اي به مناسبت سال نو ايرانيان طراحي و در سايت قرار دهد

www.iranwebshop.com

Active Member
HAPPY NEW YEAR

For All Nations

Persian , Kurd , Turk , Loor , Baluch , Tajik , afghan , arabs and More .....

Request From Google

اين يک اقدام ملی است

از گوگل بخواهيم كه لوگو ويژه اي به مناسبت سال نو ايرانيان طراحي و در سايت خود قرار دهد

سايت گوگل روزانه بيش از سيصد و پنجاه ميليون بازديد کننده دارد که در معرفی نوروز و ايران کهن نفش بسيار اساسی خواهد داشت

اين تلاش يک اقدام ملی ، مردمی و خودجوش برای کسب حرمت جهانی و اقتدار برباد رفته ايرانی است

لطفا آدرس اين صفحه را برای تمام دوستان و ايرانيان نيز ارسال نمائيد تا همه در اين هدف بزرگ شرکت کنند

google-france.jpg

logo_google_nowrouz.gif

persian_newyear05.gif

logo_google_nowrouz3.gif

logo_google_nowrouz2.gif

موضوع تماس

Dear Google Team We will be grateful if Google put a special logo for the Iranian New

متن انگليسي

Dear Google Team We will be grateful if Google put a special logo for the Iranian New Year celebration (Nowruz) on its main page on March 20th and 21th. Nowruz is the first day of solar year and is the most important celebration for many nations including Iranians, Kurds, Turks, and Tajiks and some other nations and I am sure all of them will be impressed and appreciated by this act of Google. Appreciated, Your Name

for view Example LOGO go to this address : http://iranwebshop.com/forum/viewtopic.php?t=262

it is very important
Please answer to me

Thanks Dear
All Persian google user

آدرس تماس با گوگل

http://www.google.com/support/bin/request.py?user_type=user&contact_type=suggest_new&submit=Continue

آخرین ویرایش:

izone

Active Member
سپاس از مهر شما.

من هم فرستادم. اميدوارم كه پيروز بشويم.

آقا منم ارسال کردم ایده جالبی بود اگه سایر دوستان هم این کارو بکنن بعید نیست عملی بشه مخصوصا الان که متن در خواست آمادس حسابشو بکنین یه دقیقه بیشتر وقتتون رو نمیگیره چیزی به سال نو نمونده بجنبین کاش آقا مجید یه لینک تو Home Page قرار میداد بلکه تو این کارم مجید انلاین پیش قدم شه . متشکرم شایان!

آخرین ویرایش:

oxygenws

Active Member
سلام،

1- ممنونم :) من هم با اینکه کمی با این روش کار مخالف بودم ولی ارسال کردم :) این مسئله با مشکلی مثل خلیج فارس خیلی تفاوت داره، و ارسال ایمیل زیاد نشانی بر توهین به ایشان می باشد. بهتره این مسئله چندان گسترده نشه. (البته این نظر منه و قابل تغییر و البته برای حداقل خودم محترم!!!!)

2- متن بالا یک for اضافه داره، اگر می خواین دقیقا این رو کپی کنید:
Dear Google Team We will be grateful if Google put a special logo for the Iranian New Year celebration (Nowruz) on its main page on March 20th and 21th. Nowruz is the first day of solar year and is the most important celebration for many nations including Iranians, Kurds, Turks, and Tajiks and some other nations and I am sure all of them will be impressed and appreciated by this act of Google. Appreciated, Your Name

3-
اميدوارم كه پيروز بشويم.
مسلما هیچ پیروزی ای در کار نیست، اگر هم اتفاقی بیفته، لطفیست که از طرف ایشون شامل حال ما شده :)

موفق باشید، امید

alireza_a4

Member
سلام
منم فرستادم
ولي بهتر نيست كه خودمون اون لوگو رو هم طراحي كنيم و براشون بفرستيم ؟؟

نظرتون چيه ؟

homa431

New Member
با سلام
منم ارسال كردم
و با اجازه اين پيشنهاد رو با اسم اين سايت و همين صفحه اعلام ميكنم :lol:

amirhomayoun

Active Member
alireza_a4 گفت:
سلام
منم فرستادم
ولي بهتر نيست كه خودمون اون لوگو رو هم طراحي كنيم و براشون بفرستيم ؟؟

نظرتون چيه ؟
آقا من هم .

ولي اين هم پيشنهاد خوبيه ها! يه لوگو هم طراحي كنيم بد نيست. آهاي فوتوشاپ كارا كجايين؟

راستي حرف آقاي اكسيژن! هم درسته ها گسترده بشه يه جورايي توهين ميشه ها!

آخرین ویرایش:

d@nial

Well-Known Member
1- من هم فرستادم :)

2- از نظر گوگل كشور ما و كشور ليبي ( اگر اشتباه نكنم‌) تو تحريم هستيم!!!

3-حتما يادتون باشه به جاي yourname اخرش اسم خودتون رو بزارید :wink:

BeHnAm_akb

Active Member
بچه ها دستتوتن درد نكنه گوگل بالاخره اين كارو كرد از همتون ممنون سال نو هم مبارك

www.iranwebshop.com

Active Member
بعد از سعي و تلاش فراوان دوستان گوگل لوگوي ويژه نوروز را در سايت رسمي خود قرار داد

بعد از سعي و تلاش فراوان دوستان گوگل لوگوي ويژه نوروز را در سايت رسمي خود قرار داد

آدرس لينك گوگل با لوگوي نوروز

http://www.google.com/webhp?sourceid=navclient&hl=fa&ie=UTF-8&oe=UTF-8

persian_newyear05.gif

اين پيروزي رو به تمامي دوستان تبريك مي گوپپم مديريت سايت و انجمنهاي طراحان وب ايران

جدیدترین ارسال ها

بالا