از کدوم سایت هاست خوب و مناسب بخرم ؟

Pedram_IR

New Member
Ali_Farhadi گفت:
با سلام،

ابتدا در مورد سرعت و طراحی سایت میهن نیک یک توضیح مختصری بدم.
سایت میهن نیک با تکنولوژی web2 یا SPI طراحی شده و از هیچگونه فلشی استفاده نشده.
تمام سایتهایی که با این تکنولوژی ساخته شده اند به نسبت سایتهای عادی کند هستند ولی این کندی فقط هنگام بارگزاری اولیه سایت هست و بعد از لود شدن اولیه به نسبت سایتهای عادی سرعت بهتری دارن.
ضمنا میهن نیک به نسبت حجم بالایی که داره سرعت خوبی داره در واقع به نسبت سایت های دیگه که با این تکنولوژی ساخته شده اند سرعتش فوق العاده است.(برای مثال gmail و backbase و ...)
در طراحی میهن نیک تکنیک های بسیار پیشرفته ای در مدیریت فشرده سازی و کش شدن اطلاعات بکار رفته که به جرأت میتونم بگم در دنیا بی نظیره. در واقع میهن نیک برای سرعت های پایین بهینه سازی شده.

و اما در مورد سرعت سرور ها و uptime اونها.

من فقط چند فاکتور برای انتخاب هاست خوب و روش های بررسی اونها رو توضیح میدم بقیش با خودتون.

1- uptime : شرکت هایی نظیر hosttracker هستند که کارشون مانیتورینگ سرورها هستش و در صورتی که شرکت میزبان به uptime خودش اطمینان داشته باشه حتما یک لینک از این شرکت ها در اختیارتون میزاره. و با بررسی اون میتونید uptime سرورها رو مقایسه کنید.(در مورد سایت میهن نیک هم لینکش پایین صفحه هست که در 4 ماه اخیر 100% بوده)

2- Hosts per server : تعداد هاست های روی یک سرور از اهمیت زیادی برخورداره هیچ وقت گول مشخصات سخت افزاری سرور رو نخورید چون یک PII با 50 تا سایت بهتر از یک dual xeon با 500 تا سایته. برای بررسی این موضوع از سایت domaintools میتونید یک دامنه رو whois بگیرید و ببینید چند تا هاست روی اون سرور وجود داره. (در مورد میهن نیک در حال حاضر این تعداد 140 سایت روی یک سرور dual 2.8 می باشد.)

3- alexa rank : تعداد ویزیتورهای یک سایت میتونه ملاک خوبی برای تشخیص شناخته شده بودن اون سایت باشه. که بهترین مرجع ، آماری هستش که سایت alexa ارائه میکنه (alexa rank میهن نیک در حال حاضر حدود 100000 هستش)

4- آیا شرکت میزبان شرکت ثبت شده است؟
قطعا شما به یک شرکت ثبت شده بیشتر اعتماد میکنید تا به یک شخص (میهن نیک وابسته به شرکت فناوری اطلاعات توسعه سامان می باشد)

5- قدمت شرکت میزبان : همیشه هستند شرکت هایی که در مدت کم توانستند خدمات خوبی ارائه کنند و حتی از شرکت های قدیمی و با سابقه هم سرویس بهتری ارائه بدهند ولی قدمت و سابقه شرکت میزبان و تعداد مشتریان فعلی اون شرکت میتونه ملاک خوبی برای اطمینان به یک شرکت باشه. قدمت شرکت رو میتونید با whois گرفتن نام دامنه تشخیص بدید و ضمنا سایت webhosting.info هم آمار خوبی در رابطه با تعداد هاست هایی که توسط یک شرکت میزبانی میشه ارائه میده (در مورد میهن نیک که قبلا با نام وب آرا فعالیت میکرد همونطور که whois دامنه (web-ara.com) نشون میده از سال 2001 در زمینه خدمات هاستینگ فعالیت میکنه)

ضمنا میهن نیک «کارگزار رسمی پژوهشگاه دانشهای بنیادی» نیز هست.
در کل هدف ما از راه اندازی میهن نیک ارائه خدمات آنلاین بوده که فکر میکنم الان با ارائه کلیه سرویسهای هاست و دامنه به صورت کاملا آنلاین در این راه موفق بودیم. هم اکنون تمام مراحل کار از جمله پرداخت اینترنتی و ثبت دامنه و هاست به صورت کاملا آنلاین انجام میشه یعنی اگر ساعت 3 نصف شب هم سفارش بدین میتونید همون موقع وجه رو به صورت اینترنتی پرداخت کنید و همون موقع سایت شما ثبت میشه و در کمتر از 1 دقیقه سایت شما آماده استفاده هستش.

و اما در پاسخ برخی از دوستان ...

تو صحبتهای جناب webara هیچ شرکتی کوبیده نشده ضمنا تمام آنچه که گفتند درسته. البته من به شما حق میدم چون واقعا الان کمتر شرکتی هست که به اندازه ای که شعار میده عمل کنه.

درسته سرور ما از ev1 گرفته شده ولی فقط دیتا سنتر ملاک نیست. چون یک دیتا سنتر سرورهای مختلفی داره و سرویسهای مختلفی روی سرور ها ارائه میده و به غیر از دیتا سنتر خصوصیات سخت افزاری و نرم افزاری سرور و اینکه چه تعداد سایت روی اون سرور قرار داره و بالاخره اینکه چه کسی اون سرور رو مدیریت میکنه هم حائز اهمیته.

در این مورد صد در صد با شما موافقم.

شما همچنان در اشتباه هستید. سرعت لود شدن یک سایت فلش عملا هیچ ربطی به سرعت سرور نداره و فقط بستگی به حجم اطلاعات و سرعت اینترنت شما داره.

لطفا به ما حق بدهید. برداشت غلط شما میتونه کاربران غیر متخصص رو به اشتباه بندازه.
قطعا اگر انتقاد شما انتقاد منطقی و بجایی باشه ما با کمال میل می پذیریم.

همونطور که گفتم ما روی بهینه سازی سایت برای سرعت های پایین خیلی کار کردیم و به نتایج خیلی خوبی هم رسیدیم. و همونطور که گفتم سرعت سایت به نسبت حجم اطلاعاتی که لود میشه فوق العاده است ضمنا با توجه به مدیریتی که روی کش شدن اطلاعات وجود داره سایت فقط در اولین مراجعه دیر لود میشه و در مراجعات بعدی سرعتش چند برابر میشه.

بر گردیم سر موضوع اصلی این تاپیک.
بعضی از دوستان در مورد خرید هاست از شرکت های خارجی صحبت کرده بودند.
به نظر من به هیچ عنوان از شرکت های خارجی هاست و دامنه نگیرید.
درسته خدمات اونها بهتره ، سرویسهاشون ارزون تره و ...
قطعا هرچه عرضه و تقاضا بیشتر باشه قیمت میاد پایین تر و طبیعیه که هرچه فروش بیشتر باشه سود بیشتر میشه و ارائه خدمات با کیفیت هم در رابطه مستقیم با سود هستش.
با یک نگاه به آمار ثبت هاست و دامنه در اروپا و امریکا که چند صد برابر ایرانه علت اصلی اختلاف در کیفیت و قیمت مشخص میشه.
حالا ما با خرید از اونها نه تنها بازار خودمون رو خرابتر میکنیم بلکه به رونق بازار اونها هم کمک میکنیم.
نکته مهمتر اینکه قطعا اونها از چشم و ابروی ما خوششان نیامده که به ما سرویس با کیفیت و پشتیبانی خوب ارائه دهند و همه این خدمات فقط به خاطر پوله.
شاید سایت barnamenevis.org رو بشناسید. حدود 7 سال قبل این سایت با نامهای barnamenevis.com و barnamenevis.net شروع به فعالیت کرد و جالبه که بدونید از یک هاست خارجی سرویس میگرفت و خیلی هم از خدمات و سرویس اون هاست راضی بود این سایت در مدت کمی پیشرفت خوبی داشت و تونسته بود اسپانسرهای خوبی بگیره. خلاصه در مدت کمی تعداد ویزیتهاش به شدت رفت بالا و دامین هاش حسابی قیمت پیدا کرده بود. شرکت میزبان که اون اوضاع رو دیده بود به بهانه مصرف زیاد پهنای باند سرویس ها رو قطع کرد و دامنه ها رو به قیمت گزافی فروخت و دیگه به تیکت ها جواب نمیداد. بعد از اون حادثه تلخ یک مدت سایت بسته بود، تمام اسپانسرهاش رو از دست داد و کلی از اعضاش رو هم از دست داد. بالاخره با تلاش بعضی از بروبچه های سایت موفق شدن سایت رو زنده نگه دارن و حالا با نام barnamenevis.org فعالیت میکنه. و اون دو دامنه هم دست دلال های دامنه دست به دست میشه.

امیدوارم این تجربه تلخ دوباره تکرار نشه ....

البته منظورم این نیست که حتما بیایید از ما هاست بگیرید. ;)

موفق باشید
شما چرا آدرس لينك مشتريهاتون رو نذاشتيد؟

میلاد

Member
پشتیبانی 24 ساعته، بهترین قیمت، امکانات نامحدود!
زیر 500 مگابایت هر مگابایت 65 تومان، بالای 500 مگابایت با ایمیل تماس بگیرین!
آیمیل: [email protected]
آی دی: movablehost.net

آقای mjrayaneh : پیام تجارت رو شما بخاطر پورسانت گیردادی که...
استاد عزیز www.takserver.net شما زیاده روی کردی دیگه تاثیر منفی گذاشتی متسفم.میشه بگید اینجاد سوال چی بود شما چی جواب دادید؟
کدوم یکی از اون هاست ها.کسی نگفت کدوم هاست.

من بجای مجید جان بودم قطعا یه تعدادی رو از انجمن بیرون می نداختم.خوشحال باشید که نیستم.
یکی Takserver که حتما می رفت.
یادتون نره که سعی کنید پستهای انجمن رو عوض کنید.به صورت ناخودآگاه روی آدم تاثیر می زاره.تا اسم هاستتون می یاد آدم ترجیح می ده دور شه

ady_constantine

Active Member
انتقاد از پاسخ های آقای فرهادی

من فقط چند فاکتور برای انتخاب هاست خوب و روش های بررسی اونها رو توضیح میدم بقیش با خودتون.

1- uptime : شرکت هایی نظیر hosttracker هستند که کارشون مانیتورینگ سرورها هستش و در صورتی که شرکت میزبان به uptime خودش اطمینان داشته باشه حتما یک لینک از این شرکت ها در اختیارتون میزاره. و با بررسی اون میتونید uptime سرورها رو مقایسه کنید.(در مورد سایت میهن نیک هم لینکش پایین صفحه هست که در 4 ماه اخیر 100% بوده)

2- Hosts per server : تعداد هاست های روی یک سرور از اهمیت زیادی برخورداره هیچ وقت گول مشخصات سخت افزاری سرور رو نخورید چون یک PII با 50 تا سایت بهتر از یک dual xeon با 500 تا سایته. برای بررسی این موضوع از سایت domaintools میتونید یک دامنه رو whois بگیرید و ببینید چند تا هاست روی اون سرور وجود داره. (در مورد میهن نیک در حال حاضر این تعداد 140 سایت روی یک سرور dual 2.8 می باشد.)

3- alexa rank : تعداد ویزیتورهای یک سایت میتونه ملاک خوبی برای تشخیص شناخته شده بودن اون سایت باشه. که بهترین مرجع ، آماری هستش که سایت alexa ارائه میکنه (alexa rank میهن نیک در حال حاضر حدود 100000 هستش)

4- آیا شرکت میزبان شرکت ثبت شده است؟
قطعا شما به یک شرکت ثبت شده بیشتر اعتماد میکنید تا به یک شخص (میهن نیک وابسته به شرکت فناوری اطلاعات توسعه سامان می باشد)

5- قدمت شرکت میزبان : همیشه هستند شرکت هایی که در مدت کم توانستند خدمات خوبی ارائه کنند و حتی از شرکت های قدیمی و با سابقه هم سرویس بهتری ارائه بدهند ولی قدمت و سابقه شرکت میزبان و تعداد مشتریان فعلی اون شرکت میتونه ملاک خوبی برای اطمینان به یک شرکت باشه. قدمت شرکت رو میتونید با whois گرفتن نام دامنه تشخیص بدید و ضمنا سایت webhosting.info هم آمار خوبی در رابطه با تعداد هاست هایی که توسط یک شرکت میزبانی میشه ارائه میده (در مورد میهن نیک که قبلا با نام وب آرا فعالیت میکرد همونطور که whois دامنه (web-ara.com) نشون میده از سال 2001 در زمینه خدمات هاستینگ فعالیت میکنه)

آقای فرهادی ! من همواره از نحوه طراحی سایت شما ( میهن نیک ) تقدیر کردم و کار شما را تحسین کردم ولی در جوابهایتان تعجب کردم که بعضی ها را غیرفنی و بعضی ها را به شکل فریبنده پاسخ دادید !!!!

در مورد جوابهای شما :

1- خیلی ببخشید آن آپ تایمی که شما زیر سایتتان گذاشتید دقیق نیست و بیشتر جنبه فریبنده دارد !!! اگر دوستان بر روی آن لینک کلیک کنند می بییند که interval را روی یک ساعت گذاشتید !!! یعنی هر یک سایت آپ تایم سایت شما را چک میکند . اگر واقعا قصد دارید که آپ تایم سایتتان را به شکل دقیق در اختیار مشتریان خود قرار دهید آنرا به یک دقیقه تغییر دهید ! بدون شک خواهید دید که آپ تایم شما به 95% و کمتر از آن هم خواهد رسید !!! می خواهید من سایتم را روی interval یک ساعت بگذارم و بینید که 12 ماه سال روی 100% خواهد بود !

2- باید به دوستان عرض کنم که این گرینه ای که ایشان گفتند به هیچ عنوان ملاک انتخاب هاستینگ نیست ! مخصوصا برای سرور های ایرانی که دومین های ir را ایندکس نمی کنند و عدد دقیق نمی باشد . برای اثبات حرفم هم یک سایتی مثل مجیدآنلاین که آپلود سنتر برای عکس هم دارد یک سرور اختصاصی می خواهد و یک سایت دیگر در کنار مجید آنلاین روی آن سرور ممکنه برای آن سایت دچار مشکل شود ولی 300 سایت که یک صدم مجید آنلاین هم ویزیتور ندارد می تونه روی یک سرور باشه ! منظورم اینه که یک سرور با داشتن 5 سایت بزرگ هم می بییند داثما دان میشه و یک وب سایت با 500 وب سایت خیلی عالی داره کار می کنه .
ضمنا بعضی سرور ها خیلی از دامین ها را روی آن آیپی پارک می کنند و اگر رقم دامنه ها روی آن سرور بالا بود نشان دهنده server load بالا برای آن سرور نمی باشد .

3- alexa rank چه ربطی به تعداد ویزیتور داره ؟ ضمنا آنکه ranking سایت شما هنوز صفر می باشد . از آن گذشته ranking سایت هیچ دلیلی بر برتری خدمات میزبانی یک سایت نیست ! مثلا یک سایت دوست پایی که رنکینگ بالایی داشت و آمد برای کسب درآمد فروش هاستینگ یک شرکت را که نمایندگی گرفته و گذاشت دلیلی بر خوب بودن خدماتش دارد ؟

4- تا حدودی با این مورد موافق هستم !
5- در این مورد هم تا حدودی موافق هستم ! البته به شرطی که این دومین که از سال 2001 ثبت شده ، از همان موقع هم در این کار فعالیت داشته باشد !!!!

کلا با توجه به اینکه خودتان هم در این زمینه کار می کنید ، از ملاکهایی که برای انتخاب هاستینگ ذکر نمودید بسیار تعجب کردم !!!!!!!!!!!!

موفق باشید .
ادی !

جدیدترین ارسال ها

بالا