از کجا مشخصا می شود که کدام یوزر به سرور فشار میاره ؟

peyman_d

New Member
با سلام

الان من یه وی پس اس دارم که حتی تازگی ارتقا هم دادم ، اما هر چند روز یکبار سرور دان میشه و ارورهای به این ایمیل ارسال میشه. می خوام بدونم که آیا میشه فهمید که الان کدام از یوزرها بیش از حد رم و cpu استفاده می کنه تا به اون سایت خبر بدم که.و... ؟ پنل من هم whm لینوکس است.

با تشکر
من منتظر جوابتون هستم.

Mozafary

Member
میتونید از apache status و cpu/memory/mysql useage در whm استفاده کنید.
احتمالا کافی باشن واستون!

سلام

منم از طریق apache status بررسی می کنم... نام دامین هایی که زیاد استفاده میکنند دیده میشود اما حدودا 30 تا آدرس زده شده که نام دامین نزده و نوشته: (unavailable) ؟ این یعنی چی ؟

با تشکر

سلام دوباره

راستی مدیر سایتی که سایتش را بستم ( چون رم و سی پیو مصرف میکرد ) .. حالا من یه عکس در بخش apache status گرفتم و بهش دادم حالا اینو گفته: لطفا error log کامل بدهید نه process log ... منظورش چیه باید از کجای whm این عکس را بگیرم ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.

Mozafary

Member
دوست عزیز error_log در مسیر نصب آپاچی میباشد بصورت پیش فرض.در cpanel ادرس ان به این شکل است
/usr/local/apache/logs/error_log
این اصلا به مشتری مربوط نیست و به این موضوع!
همان processlog را باید به مشتری بدهید.
اگر suexec در سرور شما فعال است براحتی مشخص میشود در هر لحظه کدام سایت و پراسس cpu/ram زیادی مصرف میکنه در غیر اینضورت همان بخش whm راه حل ساده و کارآمدی است.

سلام دوباره

راستی مدیر سایتی که سایتش را بستم ( چون رم و سی پیو مصرف میکرد ) .. حالا من یه عکس در بخش apache status گرفتم و بهش دادم حالا اینو گفته: لطفا error log کامل بدهید نه process log ... منظورش چیه باید از کجای whm این عکس را بگیرم ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.

آقا خیلی ممنون ، ok پس همون عکس از آپاچی بگیرم کافیه... چند تا سوال دیگه داشتم

1- در کل در آپاچی apache status قسمت M CPU که مقدار درصد استفاده cpu و ram یوزرها را میزنه ، برای یک یوزر حق مصرف چه قدره ؟ یعنی چند درصد باید باشه ؟

2- و منظور از اینکه کنار بعضی یوزرها در آپاچی علامت k یا w زده یعنی چی ؟

3- در آپاچی بعضی موقع ها چند تا آمار از یک یوزر را میده رم و سی پیو مصرف میکنه مثلا یک سایت را 10 یا 20 تا نشون میده و جلوی هر کدوم درصد های مختلفی رو ؟ منظور چیه ؟ آیا این سایت مربوط خیلی دیگه مصرف داره یا نه فقط تکرار داشته ؟

خیلی ممنون از توجهتون دوست من.

سلام دوباره: شرمنده و یک سوال دیگر : اگر خودم میخواستم log را بگیریم : گفتین وارد آدرس usr/local/apache/logs/error_log بشم... : لطفا بیشتر توضیح دهید ، متوجه نمیشم ، دقیقا چه آدرس را در whm یا سی پنل بزنم ؟

با تشکر

Mozafary

Member
بهت پیشنهاد میدم یکبار کامل مستندات مربوط به whm رو بخونی خیلی بهتر میتونی از امکانات این پنل استفاده کنی.
توی سایت cpanel.net هست
آقا خیلی ممنون ، ok پس همون عکس از آپاچی بگیرم کافیه... چند تا سوال دیگه داشتم

1- در کل در آپاچی apache status قسمت M CPU که مقدار درصد استفاده cpu و ram یوزرها را میزنه ، برای یک یوزر حق مصرف چه قدره ؟ یعنی چند درصد باید باشه ؟

2- و منظور از اینکه کنار بعضی یوزرها در آپاچی علامت k یا w زده یعنی چی ؟

3- در آپاچی بعضی موقع ها چند تا آمار از یک یوزر را میده رم و سی پیو مصرف میکنه مثلا یک سایت را 10 یا 20 تا نشون میده و جلوی هر کدوم درصد های مختلفی رو ؟ منظور چیه ؟ آیا این سایت مربوط خیلی دیگه مصرف داره یا نه فقط تکرار داشته ؟

خیلی ممنون از توجهتون دوست من.

Mozafary

Member
google.com > define:ssh

سلام دوباره: شرمنده و یک سوال دیگر : اگر خودم میخواستم log را بگیریم : گفتین وارد آدرس usr/local/apache/logs/error_log بشم... : لطفا بیشتر توضیح دهید ، متوجه نمیشم ، دقیقا چه آدرس را در whm یا سی پنل بزنم ؟

با تشکر

سلام

چشم ، البته من زبان انگلیسیم زیاد خوب نیست... اما در آینده چشم ، ولی فعلا فرصتی ندارم... فقط یک error_log میخوام بگیرم ، اگه میشه راهنمایی کنید که این قسمت را انجام بدم ، بقیه را بعدا سرچ می کنم.... شما ادرسی را دادین که از آن طریق میشه error_log را گفت ، لطفا اگه میشه آدرس دقیق بدین... البته من از به putty هم کار کردم... پنل vzpp هم دارم..

لطفا راهنمایی کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا