از کجا لایسنس Direct Admin با قیمت مناسب و مطمعاً خریداری کنم !؟

Mozafary

Member
مگه من با شما خصومتی دارم که جو سازی کنم.
مگه من سودی میبرم که بخوام بازار شمارو خراب کنم!من تو عمرم همچین چیزی نفروختم.شما گفتی نماینده هستی من گفتم مدرکی دارید شما گفتی از خودشون بپرسین منم پرسیدم گفتن نماینده نداریم!
ما directadmin میفرشیم و ما نماینده directadmin هستیم دو حرف کاملا جداست!
بجای اینکه بگی اشتباه کردم و بایت دروغت عذرخواهی کنی مارو متهم هم میکنی!
اونها هم همینو گفتن که شما به اسم سرور خودت میخری و میفروشی به ملت وگفتن که اونها اجازه این کار و موافقت با این کار شما ندارن.
دروغ فروشی کار شایسته ای نیست انسان باید با حفظ ارزش ها پول در بیاره نه هرجور که میتونه (این نظر شخصی من هست (
قصد توهین به کسی نبود فقط میخواستم شفاف سازی بشه :D
جالبه ایمیلتون.. کجاش تاکید کردن رو پرشین داات ؟ لطفا جو سازی نکنید.

کلا دایرکت ادمین سیستم نمایندگی فروش لایسنس نداره. اما میشه نمایندگی ازشون گرفت و برا سرورهای خود با قیمت ارزانتر لایسنس گرفت. میشود به روشهایی برای سرورهای دیگه هم لایسنس گرفت که البته ما این کارو قبلا انجام میدادیم ولی دیگه انجام نمیدیم. بهتره افرادی که مثل شما فکر میکنن برن لایسنس اکسترنال بگیرن 299 دلار یا ماهی 29 دلار

پیوست ها

• persiandot.gif
    persiandot.gif
    21.3 کیلوبایت · بازدیدها: 13

NikanHost

Member
سلام

اصولا تعریف نماینده یک شرکت این نیست که شما قیمت پایین تر از سایت بفروشید . معمولا هر شرکتی برای نمایندگی شرایطی دارد که مطابق قوانین خودش در صورتی که شما آن شرایط را داشته باشد به شما نمایندگی می دهد و در این حالت شما را به عنوان نماینده در سایتش و ... معرفی می کند .

من فکر می کنم شاید بهتر بود شما می فرمودید دایرکت ادمین با قیمت پایین تر از سایت

با تشکر

من هم یک ماه پیش پرسیده بودم جوابشون این بود!
Hello,

We don't have an official reseller in Iran, however we are able to accept orders from that country

Mark

ehsanch

Active Member
مگه من با شما خصومتی دارم که جو سازی کنم.
مگه من سودی میبرم که بخوام بازار شمارو خراب کنم!من تو عمرم همچین چیزی نفروختم.شما گفتی نماینده هستی من گفتم مدرکی دارید شما گفتی از خودشون بپرسین منم پرسیدم گفتن نماینده نداریم!
ما directadmin میفرشیم و ما نماینده directadmin هستیم دو حرف کاملا جداست!
بجای اینکه بگی اشتباه کردم و بایت دروغت عذرخواهی کنی مارو متهم هم میکنی!
اونها هم همینو گفتن که شما به اسم سرور خودت میخری و میفروشی به ملت وگفتن که اونها اجازه این کار و موافقت با این کار شما ندارن.
دروغ فروشی کار شایسته ای نیست انسان باید با حفظ ارزش ها پول در بیاره نه هرجور که میتونه (این نظر شخصی من هست (
قصد توهین به کسی نبود فقط میخواستم شفاف سازی بشه :d
دوست عزیز شما فرمودید که تاکید کرده روی اسم ما که حق چنین کاری را نداریم و این که شما تاکید کردید رو ما معنیش چی میتونه باشه ؟
تو ایمیل به صورت کلی گفته که ما هیچ نمایندگی رسمی نداریم.
این که ایمیل da را هرجور خواستید تفسیر کردید چی رو میرسونه ؟

منظور از ریسلر داریکت ادمین کسیه که توانایی خرید لایسنس اینترنال داشته باشه.
در ضمن ما اگه به کسی لایسنس دادیم همه شرایطش را هم گفتیم و مشتریان با آگاهی کامل انتخاب کردن .و همه هم راضی بودن و شما نمیخواد واسه ما درس اخلاق بذاری.
تا الان هم هرچی لایسنس گرفتیم از da با سرورهای خودمون به مشتری دادیم.

انقدم دروغی دروغی نسبت دروغگو به کسی ندید . ما ریسلر را به نماینده معنی کردیم. حالا اینکه شما چه مفهمومی از نماینده به نظرتون میرسه به شناخت خودتون بستگی داره.

پس لطفا اخلاق را رعایت کنید و برداشت شخصی خودتون را به دیگران القا نکنید.

ریسلر = فروشنده مجدد (به لغت نماینده هم معنی میشه)

Mozafary

Member
کسی که پست ها رو بخونه میفمه کی چی میگه :d
یعنی به من گفتی از directadmin بپرسم که persiandot میتونه لایسنس directadmin بخره یا نه؟
منظور از تاکید این هست که من از اسم شما سوال کردم!و منطور من از سوال دیگر ادعا کننده ها نبودن و اونها هم گفتن که شما نماینده اونها نیستی.
نماینده ایران در سازمان ملل یعنی یک فرده ایرانی که میتونه بره سازمان ملل؟نه عزیزم شما داری بجای اصلاح صحبتت کارت رو توجیح میکنی
در هر حال من از شما عذر میخوام که پیگیر شدم و سوال کردم از directadmin و امیدوارم هیچ مشتری شما پیش از خرید این تاپیک رو نخونه(که این پست های من باعث پریدن مشتری شما بشه)

NikanHost

Member
سلام

ریسلر = فروشنده مجدد (به لغت نماینده هم معنی میشه)

بله معنی ریسلر در لغت نماینده فروش است ولی خوب با توجه به اینکه هر شرکت قانون و تعریف خودش را دارد . من فکر می کنم شما از DirectAdmin بخواهید که شما را به عنوان reseller معرفی کند تا ابهام دوستان برطرف شود .

با تشکر

ehsanch

Active Member
دوست عزیز دایرکت ادمین هیچ کسی را در سایتش معرفی نمیکنه ، این به این معنی هست که هیچ ریسلری نداره ؟
ریسلر داره ولی نه به اون معنی که شما فکر میکنید.
ما هم اصلا این موضوع برایمان مهم نبود اگه نه شما را ارجاع نمیدادیم که از خودشون بپرسید. (راستش فکر نمیکردیم این جواب را بدن بهتون. بهر حال اونا هم سیاست های خودشون را دارن)
بهر حال اصلا ما لایسنس نمیفروشیم که مشتری بخواد بپره یا نپره و اینم که اینجا گفتیم برا کمک به دوستان بود. اگه نه مثل بعضی شرکتهای همشهری شما تو سایتمون هم پر میکردیم که آره ما چی و کجا.. در صورتی که ما هیچ برنامه‌ی خاصی برا فروش لایسنس تا الان نداشتیم.
فکر میکنم انقدر مشتریامون ما رو بشناسن که این حرفا براشون اهمیت نداشته باشه.

موفق و پیروز باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا