از چه سيستمي استفاده كنم ؟! bb ، IPB يا Vbulletin ؟ كمـــــــــــك !

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام به همه شما عزيزان
شرمنده از اينكه وقتتون رو ميگيرم. حقيقتش من هنوز براي استفاده از يكدوم اينا سردرگمم ! نميدونم از كدوم استفاده كنم! ميشه شما هم منو راهنمايي كنيد و همينطور لينك دانلود آخرين ورژن فارسي هر كدوم رو برام بزاريد ؟ :oops:

شرمنده به خدا. ولي نيازم فوريه ، تورو خدا سريع كمك كنيد.
ايشاالله از خجالتتون در ميام :oops:

مخلصم
سايان

انتخاب با خودتونه اما من شديدا بالتين رو پيشنهاد مي دم
هر سوال و مشكلي هم داشتيد از ما بپرسيد
توي فروموم هم آخرين نسخه رو لينك داديم و يه فارسي ساز هم داديم و داريم روي يه فارسي ساز بهتر هم كار مي كنيم
آموزش كلي بالتين هم گذاشتيم كه شمال چندين قسمته و فعلا قسمت اول ( نصب) و دوم ( نصب فارسي ساز) را هم توي وبلاگ گذاشتيم
توي فروم هم داريم رفع اشكال مي كنيم
ازگه انتخابتون بالتين شد همه چيز درباره اون ( از هك و پلاگين تا راهنمايي و ... ) توي فروم و وبلاگ ما پيدا مي كنيد
http://weblog.webkade.net
http://forum.webkade.net
موفق باشي

Ghamnevis

Well-Known Member
ممنون كركي جان از اينكه راهنماييم كردي.

حقيقتش من اول انتخابم VB بود بعد شد BB الآن هم بهم IPB توصيه ميكنند.

من ميخوام دليلشو بدونم و خوب قابليت ها و مزاياي هركدوم رو بدونم تا بتونم بهتر انتخاب كنم. اتفاقا من در فاروم شما هم زياد ميرم و ميام و حتما بهش سر ميزنم.
بازم از كمكي كه كرديد ممنون ،ولي اگه براي دانلود نسخه فارسي اون به همراه قالب ها يك لينك مستقيم بزاريد واقعا من رو شرمنده ميكنيد.

خيلي خيلي ممنونم
مخلصم
سايان

Ghamnevis

Well-Known Member
ممنون از نظرتون
ميشه بازم بيشتر در موردش توضيح بديد‌؟

در مورد مزايايي كه نسبت به بقيه داره. و البته اگه لينك دانلودش رو هم بديد ممنون ميشم.
من سرچ كردم اينجا ولي نتونستم پيدا كنم.

مخلصم
سايان

a Truth Seeking

Active Member
فكر كنم اگر يه نظرسنجي قرار مي دادي كه كدوم سيستم بيشتر مورد توجه هست يا شما در حال حاضر از چه سيستمي استفاده مي كنين و آيا از اون راضي هستين يا نه خيلي سريعتر شمارو به جواب سوالتون مي رسوند.

everex

Member
BB خيلي از نظر امكانات توپه ولي مرتب باگ ميده اگه بتوني باگ هاشو ببندي به نظر من توپه

Ghamnevis

Well-Known Member
كركي جان ممنون از لطفت

ايور اكس جان از شما هم ممنون بابت راهنمايي

a truth seeking جان از شما هم ممنون بابت كمكتون

مخلصم
سايان

rouhollah

Member
من بي بي داشتم بدرد نميخوره

الان آي پي بي دارم

www.netbaz.com

دارم وي بي نصب ميكنم

توپه اشتباه نكني آي پي بي نصب كني يوزرهاتو از دست ميدي

vB رو مراقب باشيد چون سايتتون رو ممكنه ببندن و بايد گردن كلفت باشيد تا كاري نكنن

kami_mz

Well-Known Member
مي خوايد از vbb استفاده کنيد . البته به صورت رايگان. راهتترين راه اينه که از يه سرور در روسيه يا چين يا ويتنام سرويس ميزباني بگيريد که کپي رايت براشون پشيزي ارزش نداره. ولي در مورد دومين نميشه کار چنداني کرد.

gba

Member
kami_mz گفت:
مي خوايد از vbb استفاده کنيد . البته به صورت رايگان. راهتترين راه اينه که از يه سرور در روسيه يا چين يا ويتنام سرويس ميزباني بگيريد که کپي رايت براشون پشيزي ارزش نداره. ولي در مورد دومين نميشه کار چنداني کرد.
كامي جان
ميتواني چند تاشون را معرفي كني؟

kami_mz

Well-Known Member
چيارو؟ سرويس هاستينگ روسي و چينيو ويتنامي؟
خب من معرفي مي کنم. شما مي توني از داخل ايران ازشون خدمات بگيريد؟

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام بچه ها ممنون از نظراتتون

كامي جان ممنون . ولي من از نصب VB پشيمون شدم اينطور كه بچه ها ميگن.

فكر ميكنم IPB بهتر از VB باشه از نظر امكانات.

مخلصم
سايان

payamix

Member
شركت هاستينگ ويتنامي اگه پول مارو خورد و در رفت يا خدمات مناسب نداد اونوقت ما يقه كي رو بايد بگيريم ؟!

moein273

Member
برادر جان ميبندن اگر از هر جايي بگيري باز گير سه پيچ بدن و شكايت بين المللي ميبندن .

جدیدترین ارسال ها

بالا