سلام میکنم به استاد
انیمیشن رو در چه سطحی انجام میدی high
یه سوال دیگه چرا مستند هایی که در ایران ساخته میشه نسبت به مستند های ساخته شده در خارج از کشور خیلی سطحشون پایینه منظورم به لحاظ فنیه
ببخش اینقدر رک گفتم![]()
با سلام خدمت آقا حسین
سوال خیلی خوبی پرسیدید. ببخشید که من بی ادبی می کنم و جواب و میدم .دلایلی که باعث میشه کار مستند خارج کشور بهتر از داخل کشور بشه اینه که اونا واسه هر کاری که می خوان انجام بدهند اول بودجه مناسب و لوازم حرفه ای این کار و دارند خب البته مطالعه و تحقیق در مورد سوژه مورد نظر هم بی تأثیر نیست. من واسه انجام دادن یک کار حیات وحش بایستی دوربینی انتخاب می کردم که بتونم از فاصله دور نماهای مورد نیازمو بگیرم که این مستلزم یک آداپتور efبود که قیمت 600000 تومان و یک لنز 300 و یا 400 mm عکاسی که اونم قیمت 4 تا 5 میلیون تومانه حال خود دوربین به کنار لوازم جانبی دیگر هم هست که مازاد بر این قضیه است. که یک شخص عادی مثل من نمی تونه این بودجه رو فراهم کنه واسه همینه که ما نمی تونیم تصاویری رو بگیریم که خارجیها می گیرند
مرسی از جوابت و اینکه من هم یه چیزی به حرفهات اضافه کنم اینکه درسته در سینما بودجه خیلی مهمه ولی مهمتر از اون توان مدیریت و کار گروهی و برنامه ریزیه . متاسفانه مشکل سینمای ما بودجه نیست ، مشکل در ضعف توان تکنیکی و سطح نازل سواد بصری و ناتوانی ما در انجام یه کار گروهیه ، شما برو به یه مدرسه یا دانشکده سینمایی ، همه می خوان یه کارگردان بشن اونم از نوع معروفش ، همه می خوان خودشون به تنهایی یه کار بزرگ بکنن ، کمتر از حدود 5 درصد هنرجوهای سینما در ایران می خوان یه توان تکنیکی خاص مثل تدوین ، فیلمبرداری ، صدابرداری و ... داشته باشن . بقول افشین قطبی همه می خوان یه کار بزرگ بکنن . حرف زیاده . عمل کم