از كجا دامين بگيرم

shemshad

Banned
ممنون دوستان به شما دوستان كه پيام شخصي دادين مزاحم ميشيم تايپيكو لطفا قفل كنيد

سلام دوستان ، اول از همه بابت معرفی RegisterFly ممنون.

بعد این که من می خوام کارت اعتباری بخرم.البته با قیمت پایین در حد اینکه می خوام 2 تا دومین ثبت کنم.

یه سوال دیگه من الان یه دومین دارم اگه بخوام اونو منقل کنم به Registerfly باید از بخش Transfer برم.

بعد کافیه اسم دومین رو بدم.اونا خودشون برای ترانسفر اقدام می کنن. شرکتی که تو ایران برای من این

دومین رو ثبت کرده باید چیکار کنه ؟ اگه شرکت ایرانی همکاری نکنه چی ؟

یه سوال دیگه این RegisterFly شرکت معتبری تویه دنیا هست ؟ فکر کنم آمریکایی باشه ؟

- احتياجي به خريد كارت اعتباري نيست .! با E-Gold هم ميتونيد اعتبارتون رو شارژ كنيد و سپس براي خريد دامين اقدام كنيد ..
- شما بعد از درخواست ترنسفر دامين ايميلي براي Confirm ترنسفر به صاحب دامين ارسال ميشه !‌بعد از تائيد دامين از OnlineNic "به عنوان مثال" خارج ميشه ! و ربطي به نمايندگي نداره !
- رنكينگ جهانيشم 7 هستش ! شركت هم امريكاي هستش.

با تشکر از rin9mast3r . خب مشکل شد دو تا ! E-Gold از کجا گیر بیارم ؟ مگه تو ایران ممنوع نشد ؟!

بعد خب چه فرقی با Master Card داره ؟

و سوال بعد اینکه یعنی ایمیل Confirm برای خود من میاد ؟ چون من صفحه کنترل پنل دومین رو دارم.

و ایمیل خودم رو هم توش گذاشتم.ولی طبیعتا کنترل پنل اصلی دست شرکت ثبت کننده هست ؟!

یعنی ایمیل برای من میاد ؟ نیازی نیست کدی ، چیزی ، جای وارد کنم ؟

بعد قضیه این 1 گیگ هاست رایگان چیه ؟ یعنی اگه تو Registerfly یک دومین ثبت کنم . 1 گیگ فضا میده ؟!

- E-Gold گير مياد !! حداقل راحت تر "خيلي راحت تر" از Master Card !‌ خواستين "‌من خودم دارم "
- فرقش توي هزينه كه براي صدور كارت اعتباري بايد بدي !!
- ايميل براي صاحب دامين مياد كه اين Confirm تاييد كني. ايميل تائيد براي ايميل شما در اكانت RegisterFly هم مياد كه بعد از تائيد خودشون دامين رو تحويل ميگيرن از Registrar قبلي !
- بله براي هر دامين رجيستر شده از RegisterFly ميتونين يك گيگابايت " البته با محدوديت هايي " بگيريد.

آخرین ویرایش:
ثبت دامين .com از RegisterFly يك ساله 8000 تومان!!!

ثبت دامين .net از RegisterFly يك ساله 6000 تومان
ثبت دامين .org از RegisterFly يك ساله 10000 تومان
ثبت دامين .info از RegisterFly يك ساله 3500 تومان
--
Q.SiN
به همرا امكانات زير
کد:
Free Services

* 1 GB Hosting (no ads!)
    * Website Builder
    * Domain Privacy Protection
    * Dynamic DNS
    * Domain Forwarding & Masking
    * Email Forwarding
    * Domain Locking
    * Change of ownership
    * Security Tools
    * Auto-renewals
    * Web Blogger
    * search engine submits

titan_550

Member
سلام
من اگر بخواهم دامنه رجيستر كنم كسي هست كه بشه بهش اعتماد كرد كه اين كار رو انجام بده؟

دوست عزيز ترش شما قابل قبوله !
اما اين قيمتهاي 8 يا 10 هزار تومان به نظر شما كسي حاضر هستش كه خودش رو بخواد خراب كنه ؟!؟

بازم ممنون rin9mast3r . شما E-Gold برای فروش داری ؟ قیمتش چقدره ؟ بعد مگه ممنوع نیست ؟

ممنون می شم یک سری اطلاعات بدی .

خواهش
بله مجود هست
چه مقدار لازم داريد ؟
ممنوع بودن ايگولد به من و شما بستگي داره !
يكي از اكانتهاي من بسته شد به دليل اسم كشور !
اما با اكانت ديگه به راحتي كار ميكنم.

YazdSwf

New Member
سلام
به نظر من به جا e-gold رو حساب paypall از کن که از همه فزوشگاههای ایرانی هم میشه خرید کرد از بانک سامان هم جدیداً ساپورت میشه یکی از دوستان من هستش تقریباً همه کاراشا کرده ولی نمیدونم آمائه شده یا نه
یه سری کارت هستش به نام ثامن کارت اینا از بانکهای ایران شارج میشه
مخصوص خرید هdomain & Host ونا هم اگه گیرت بیاد چیزا با حالیه یه سایت دارن که میتونی با این کارتا و اون دومین بگیری که از register fly میگیره
حساب ایگولد هم از بانک سامان شارج میشه و ممنوع نیست به این شکلی که شما میگی
خوش باشی بابای

دوست عزيز اگر باز كردن حساب PayPal در ايران به اين راحتي بود كه شما ميگي يا حداقل ريسك كمي داشت همه الان اكانت PayPal داشتند و توي خوبيشم شكي نيست !!!
در ضمن من E-Gold رو براي RegisterFly پيشنهاد دادم.
خوش باشيد

خب بله نیاز دارم.خب فعلا زیاد نمی خوام ؟! مگه کارت نیست ؟ تا چقدر باید از شما تهیه کنم ؟ شماره حسابتون

چند هست ؟ میشه توضیح بیشتر بدید ؟

بعد مگه واقعا میشه Paypal از بانک سامان گرفت ؟

چي كارت نيست ؟! E-Gold ? نه پوله الكترونيكي هستش !!
دلاري 940
- نخير نميشه !
309.gif
208.gif

خب دوست عزیز چطور با شما تماس بگیرم. بعد خودم یک حساب E-gold باز کنم. سایتش که فیلتر هست؟

ممنون می شم بازم راهنمایی کنید. بعد مثلا این مقدارهای کمی که گفتم برای شما مشکل نیست.

shemshad

Banned
خب دوست عزیز چطور با شما تماس بگیرم. بعد خودم یک حساب E-gold باز کنم. سایتش که فیلتر هست؟

ممنون می شم بازم راهنمایی کنید. بعد مثلا این مقدارهای کمی که گفتم برای شما مشکل نیست.
l

من يه فيلتر شكن باحال دارم و با يه اسكريپت يا يه چيزه توپ عوض ميكنم

YazdSwf

New Member
pay pall

دوست عزيز اگر باز كردن حساب PayPal در ايران به اين راحتي بود كه شما ميگي يا حداقل ريسك كمي داشت همه الان اكانت PayPal داشتند و توي خوبيشم شكي نيست !!!
در ضمن من E-Gold رو براي RegisterFly پيشنهاد دادم.
خوش باشيد

نه منظورم این نبود که paypall آسونه گفتم غیر ممکن نیست ولی ایگولد که خیلی آسون تر البته اون ثامن که گفتم اگه پیدا کنه paypall هم میتونه باهاش بگیره فکر کنم 286 تا کشور جهان ساپورت کنه اصلاً نمی دونم خریدش واسه عموم هست یا نه نمیدونم
خوش باشین

جدیدترین ارسال ها

بالا