از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر | یادگاری که در این گنبد دوار بماند
H HHH_hasan New Member Sep 16, 2011 #1 از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر | یادگاری که در این گنبد دوار بماند پیوست ها صدا.jpg 273.4 کیلوبایت · بازدیدها: 27
ArTaBaZ Well-Known Member Sep 16, 2011 #2 سلام از تکسچر و پترن هم میشه درست برای این کار استفاده کرد . اون سایه ای که برای وضوح بیشتر متن ها گذاشتین بنظرم از یه چیز دیگه استفاده کنین بهتره ، چون یه جوریه کارتون خوبه و فقط کمی ریزه کاری داره موفقیتـ
سلام از تکسچر و پترن هم میشه درست برای این کار استفاده کرد . اون سایه ای که برای وضوح بیشتر متن ها گذاشتین بنظرم از یه چیز دیگه استفاده کنین بهتره ، چون یه جوریه کارتون خوبه و فقط کمی ریزه کاری داره موفقیتـ
nima_dsnr کاربر VIP Sep 16, 2011 #3 این یکی از نظر رنگ خیلی بهتر از اون یکی شده ولی ترکیب نوشته میتونه بهتر هم بشه البته این هم خیلی خوب شده. موفق باشی
این یکی از نظر رنگ خیلی بهتر از اون یکی شده ولی ترکیب نوشته میتونه بهتر هم بشه البته این هم خیلی خوب شده. موفق باشی
borhani59 . Sep 17, 2011 #6 از حروف ارجینال توی کولاژ استفاده کن. کلک و امثال اون همیشه ناقصن و وقتی تابلو میشن زیبایی کار چیدمان رو به هم میریزن. حرف عشق زدی ممنونتم. یا علی
از حروف ارجینال توی کولاژ استفاده کن. کلک و امثال اون همیشه ناقصن و وقتی تابلو میشن زیبایی کار چیدمان رو به هم میریزن. حرف عشق زدی ممنونتم. یا علی
H HHH_hasan New Member Sep 17, 2011 #7 borhani59 گفت: از حروف ارجینال توی کولاژ استفاده کن. کلک و امثال اون همیشه ناقصن و وقتی تابلو میشن زیبایی کار چیدمان رو به هم میریزن. حرف عشق زدی ممنونتم. یا علی کلیک کنید تا باز شود... ممنون از نظرتون ولی این یدونه کار حروفش با دست نوشته شده(من ننوشتم) بعد از اسکن و ... چیدمانشو تنظیم کردم.
borhani59 گفت: از حروف ارجینال توی کولاژ استفاده کن. کلک و امثال اون همیشه ناقصن و وقتی تابلو میشن زیبایی کار چیدمان رو به هم میریزن. حرف عشق زدی ممنونتم. یا علی کلیک کنید تا باز شود... ممنون از نظرتون ولی این یدونه کار حروفش با دست نوشته شده(من ننوشتم) بعد از اسکن و ... چیدمانشو تنظیم کردم.