از دست رفتن jpg ها !!! کمک

ali_118

کاربر VIP
سلام

یه کول دیسک ویروسی سیستممو ویروسی کرد از همین ویروسهایی که New Folder ایجاد میکنه .
یه آنتی ویروس MC Afee Enterprise نصب کردم که ویروسهارو شناسایی کرد و پاکشون کرد. اما الان یه سری فایل هام رو از دست دادم .
هیچکدوم از فایل های JPG رو نمیتونم پیدا کنم و بعضی فولدرام Hidden شدن و فایل های داخل کول دیسکم هم دیده نمیشن!:-?
آنتی ویروس رو هم پاک کردم ، ظاهرا دیگه از ویروس هم خبری نیست ، در حال حاظر روی سیستمم فقط یه Zone Alarm antivirus نصب هست.
این برنامه هایی که فایل ها رو restor میکنه هم نتونست برام کاری انجام بده:cry:

چجوری میتونم فایل های ناپدید شده رو برگردونم؟:neutral:

shirini_forush

Well-Known Member
من این ویروس رو اینجوری از بین میبرم:

- با Task manager ه Tune Up Utilities فایل مخرب این ویروس رو میبندم
- New Folder.exe رو Search میکنم
- همه رو پاک میکنم

شاد باشید

ali_118

کاربر VIP
این ویروس اجازه ی اجرای task manager رو نمیده و folder های ایجاد شده رو به اسم فایل های داخل اون دایرکتوری میسازه و متاسفانه از این روشی که شما گفتین نمیشه استفاده کرد . ولی به هر حال با MC Afee پاک شد .

اون فایل ها خیلی مهمه ، کسی نمیدونه چجوری میشه اونارو برگردوند ؟

ali_118

کاربر VIP
تمام JPG های روی هاردم پاک شده ، یعنی واقعا کسی نمیدونه چیکار میشه کرد ؟
icon_cry.gif

ali_118

کاربر VIP
دوست عزیز ممنون از راهنماییاتون

اما مشکل من الان چیز دیگه ای هست !

من همه ی فایل های Jpg ام رو از دست دادم !!!

چجوری میتونم فایل ها رو برگردونم ؟

Farhad_Fa

Member
بازیابی jpg

سلام
خوب تو می تونی از یه برنامه یی که فایل ها رو یازیابی میس کنه استفاده کنی
مثال : pci_filerecovery
موفق باشی

kayvan.azarbarz

New Member
چرا نمیتونی خوب هم میتونی می تونی با استفاده از یه نرم افزار بازیاتبی داده ها مثل ایزی ریکاوری یا فایل ریکاوری یا صدها نرم افزار ریکاوری اطلاعات رو از روی کول دیسک ریکاوری کنی و بعد تو حتما (یادت نره حتما ) بری تو حالت Safe Mode تا ویروس تو حافظه رزیدنت نشه که بتونه جلوی ران شدن ابزار های ویندوز رو بگیره و فایل ها رو ویروس کشی کنی برای این ویروس بهتره از کسپر اسکای ویرژن حرفه ایش استفاده کنی بعدش باخیال راحت توی حالت عادی کار کنی در ضمن اگر هر سئوال دیگری داشتی میتونی با شماره 09122819524 تماس بگیری

کیوان

ali_118

کاربر VIP
دوست عزیز من که گفتم نرم افزار Recover My Files رو امتحان کردم ولی هیچی JPG پیدا نمیکنه .

kayvan.azarbarz

New Member
میری توس یایت Www.p30world.com توی دسته بندی نرم افزار ها نرمافزار های ریکاوری رو بزن و بعد نرم افزار بازیابی رو دانلود کن فقط یادت نره که توی همشوم بی خیال Fat باشی

ali_118

کاربر VIP
سلام
ممنون از همه ی دوستان بابت راهنمایی های خوبشون :)
ولی مشکل من الان پاک کردن ویروس نیست چون اونو با MC Afee پاکش کرده بودم .
الان مشکل من از دست رفتن فایل ها هست که نمیتونم پیداشون کنم . این ویروس فایل هایی رو که به اسمشون NewFolder میسازه رو Hide میکنه که نمیدونم چرا رو سیستم خودم نمیتونم ببینمشون .، ولی فایل های Hide شده ی کول دیسک رو روی یه سیستم دیگه دیده شدند اما بازم نشد که از Hidden خارجشون کنم .:neutral:

لطفا یه نرم افزار معرفی کنید که تمام فایل های روی هارد رو نشون بده ! :wink:

DrXoX

Active Member
با سلام
اگه می خوای فایل های پاک شده رو مثل اولش برگردونی من نرم افزار Easy Recovery رو پیشنهاد می کنم
راستی اگه می خوای دیگه سیستمت این ویروس رو نگیره آنتی ویروس نو د 32 ورژن 3 رو نصب کن

روزي کـه تو آمــــدي به دنيا عــريان *** جمعي به تو خندان و تو بودي گريان
کاري بکن اي دوست که وقت رفتن *** جمعي به تو گريند و تو باشي خندان

جدیدترین ارسال ها

بالا