Fa ارور ie در mmb

amirhmz2

Member
سلام دوستان عزیز من یه پروژه طراحی کردم که هر 9 ثانیه یکبار Browser رو رفرش کنه ولی در بعضی از سایت ها ie ارور میده و باعث میشه که اسکریپت رفرش کار نکنه. راه کار این مشکل چیه چگونه میشه کاری کرد که پنجره ارور باز نشه یا از اصلا اروری وجود نداشته باشه.

پیوست ها

• Error.PNG
    Error.PNG
    153.1 کیلوبایت · بازدیدها: 7

Oghianus

Member
این ارور مربوط به IE میشه و برای رفعش باید به Internet Option برید و در تب Advanced مانند تصویر زیر سه گزینه ی مشخص شده را تیک بزنید.

138449785128521.jpg

منتها شما باید توی هر سیستم این کار رو بکنید. (می تونید به صورت راهنما برای نرم افزارتون بذارید)

:: یه نکته رو هم بگم که نرم افزارتون هر 18 ثانیه یک بار صفحه رو ریلود می کنه. چون شما دوبار کد Reload دادید که بعد از 9 ثانیه عمل کنه. میتونستید بجای این کد :
[PHPS]
ScriptTimer("Reload","9000")
[/PHPS]​
بنویسید :
[PHPS]
ScriptTimer("BitmapBTN","9000")
[/PHPS]
سورس رو هم همونطور که گفتین پاک کردم.

amirhmz2

Member
این ارور مربوط به IE میشه و برای رفعش باید به Internet Option برید و در تب Advanced مانند تصویر زیر سه گزینه ی مشخص شده را تیک بزنید.

138449785128521.jpg

منتها شما باید توی هر سیستم این کار رو بکنید. (می تونید به صورت راهنما برای نرم افزارتون بذارید)

:: یه نکته رو هم بگم که نرم افزارتون هر 18 ثانیه یک بار صفحه رو ریلود می کنه. چون شما دوبار کد Reload دادید که بعد از 9 ثانیه عمل کنه. میتونستید بجای این کد :
PHP Code:

ScriptTimer("Reload","9000")

بنویسید :
PHP Code:

ScriptTimer("BitmapBTN","9000")

سورس رو هم همونطور که گفتین پاک کردم.

خیلی ممنون از راهنمایی تون.

جدیدترین ارسال ها

بالا