ارور در هنگام رندر گرفتن

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
سلام خدمت همه دوستان خصوصا مديران محترم بخش
من با هر فرمتي اقدام به رندر گرفتن مي كنم پيام خطاي زير رو مشاهده ميكنم اينه كه مجبور ميشم Export كنم در حالي كه از پلاگين Nucleo pro براي Cs4 ‌استفاده ميكنم كه خيلي سرعت رندر رو بالا مي بره و ميخوام كمك كنيد بدونم راه حل بر طرف كردن اين پيغام خطا چيه؟

پیوست ها

• Error After.jpg
    Error After.jpg
    30.3 کیلوبایت · بازدیدها: 40

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
آره غير فعال هم ميكنم باز ميشه؟
در ضمن هميشه كه افتر بالا مياد اين پيغام هم مياد اما ساير پروژه هام رو كه ساده تر هستند رو با همين پلاگين رندر ميگيرم و مشكلي نداره

پیوست ها

• 2010-07-20 07-34-13 ب.jpg
    2010-07-20 07-34-13 ب.jpg
    6.8 کیلوبایت · بازدیدها: 28

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
لازمه كه بگم cpu ‌٤هسته ايي و ٤ گيگ هم رم دارم از هر دو ويندوز Xp و 7 ‌هم استفاده كردم باز همون ارور پست اول در رندر گرفتن مياد اين پيغام هم كه عكسش تو پست قبل گذاشتم همش مياد

HamidBN

مدیر انجمن فیلمسازی
بابیلون رو سیستمت نصب هست ؟ اگه هست غیرفعال کن ببین درست میشه
ویندوزت 64 بیتی هست ؟ اگه هست نیاز به این پلاگین نداری

alishadmani

Well-Known Member
سلام خدمت همه دوستان خصوصا مديران محترم بخش
من با هر فرمتي اقدام به رندر گرفتن مي كنم پيام خطاي زير رو مشاهده ميكنم اينه كه مجبور ميشم export كنم در حالي كه از پلاگين nucleo pro براي cs4 ‌استفاده ميكنم كه خيلي سرعت رندر رو بالا مي بره و ميخوام كمك كنيد بدونم راه حل بر طرف كردن اين پيغام خطا چيه؟

این ارور بخاطر این است که تصویر بزرگتر از صفحه است ...
تصویر رو کوچکتر کن...
سعی کن با دوربین کار کنی...

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
ويندوز ٧ 64 بيتي دارم ولي گاهي هم از Xp استفاده ميكنم واسه Xp ميخواستم . در ضمن چرا تو 64 بيتي نياز نيست؟ چون افتر از تمام قدرت رم و Cpu استفاده ميكنه؟

HamidBN

مدیر انجمن فیلمسازی
ويندوز ٧ 64 بيتي دارم ولي گاهي هم از xp استفاده ميكنم واسه xp ميخواستم . در ضمن چرا تو 64 بيتي نياز نيست؟ چون افتر از تمام قدرت رم و cpu استفاده ميكنه؟
چون اون پلاگین واسه 64 بیتی ساخته نشده
(البته ورژن 2 ش )
ورژن 3 واسه cs5 هست

جدیدترین ارسال ها

بالا