ارور در ایمپورت فایل هایی با فرمت ai

madmaster_3d

Well-Known Member
سلام امروز داشتم با مکس کار میکردم که می خواستم یک فایل برنامه
[h=3]Adobe Illustrator[/h]رو وارد مکس کنم که این ارور رو داد ؟!
حالا هم ارور و اون فایل وکتور رو میزارم شما با مکس خودتون امتحان کنید و نتیجه رو لطف کنید خبر بدید. مکس من 2013 64بیت هستش. مرسی :snap:

پیوست ها

• Untitled.png
    Untitled.png
    202.4 کیلوبایت · بازدیدها: 8
  • pixel77-free-vector-cute-colorful-monsters-2708.rar
    134.6 کیلوبایت · بازدیدها: 10

3D Art

Member
باید فایلتون هبچ رنگی نداشته باشه و فقط path باشه
و برای ورژن های پایین تر save کنید
اگر باز هم نشد خروچی dwg بگیرید بعد وارد مکس کنید

nc_hamid

Member
سلام
خوب اگه تو مکس 2010 باز می شه که حله save کن با مکس 2012 باز کن !!
من illustrator نصب ندارم تست کنم. اما این دو کار رو انجام بده شاید درست شد . فایل رو تو illustrator باز کن با ورژن 8 Save کن بعد import کن .
یا اینکه برو تو illustrator بعد path ها رو کپی کن و تو photoshop بیار paste کن در نهایت خروجی path to illustrator بگیر .
روش دوم حتما جواب می ده .

madmaster_3d

Well-Known Member
مرسی یچه ها. مرسی art دقیقا مشکل همین رنگی بودنش بود.سیاه وسفیدش رو تست کردم درست شد.

madmaster_3d

Well-Known Member
خوب حالا یک چیزی. من اون برنامه illustor فلان رو ندارم. تو فتوشاپ با براش نازک ترین حالت چند تا خط میکشم. بعد با فتوشاپ به فرمت AI خروجی میگیرم. یعنی هم سیاه سفیده هم path هستش دیگه. بعد ولی تو مکس ایمپورت می کنم دوباره همون ارور رو میده. مشکل از فتوشاپه یا چی؟!

tiptooop

Well-Known Member
ارور وقتی میده که با ایلوستریتور ورژن جدید سیو کنید. برای حل مشکل ، موقع ذخیره کردن ایلوستریتور ، پایین ترین ورزن رو انتخاب کنید. بعد وارد مکس میشه.
راه دیگه هم اینه که مسیر رو از الوستریتور تو فتوشاپ پیست میکنم و file > export > path to illustrator و تمام. تا حالا نشده با فتوشاپ ارور بده.

جدیدترین ارسال ها

بالا