ارسال پيام به Yahoo! ID از طريق صفحات وب

سلام به همه.
دوستان آيا ميشود از طريق صفحات وب،پيغامي رو به ID هاي Yahoo فرستاد؟
مثلا با PHP يه برنامه اي بنويسيم كه به يه ID توي Yahoo يه پيغامي رو ارسال كنه.
اگه ميشه اين كارو كرد خواهشا بگيد كدشو از كجا بايد بيارم؟
ممنون ميشم اگه زود جواب بدين.

Ealireza

Member
ولي واسه Icq ميشه من امتحان كردم
ميخوهين كدش رو بزارم تا همه استفاده كنيد

oxygenws

Active Member
نه، نمی شه، یعنی می شه ولی خیلی سخته و شما باید پروتکل های یاهو رو بدونید.

برنامه هایی هستند که این کار رو بکنند ولی با تغییراتی که یاهو در نگارشاش می ده، این برنامه ها در خیلی مواقع با مشکل مواجه می شن.

مثلا perl توسعه هایی برای کار کردن با یاهو داره، البته من اصلا تستش نکردم، ولی باهاش می شه یه کارایی کرد!!

به هر حال، شما توسط این قوانین (منظورم پروتکل های یاهوست) باید به یاهو متصل بشید، و packet ها رو خودتون بسازید و بفرستید به یاهو.

موفق باشید، امید

oxygenws

Active Member
علیرضا جان،
در مورد ICQ، خوشحال می شم روش کار رو توضیح بدی، فکر کنم خیلی ساده باشه (تا اونجایی که شنیدم)، شاید به سادگی میل زدن به یکی!!!

ممنون می شم یه توضیحی بدی (لطفا کد نذار که ..... اصلا حوصله خوندن کد "تنها" رو ندارم :D)

مرسی، امید

من دنبال يه همچين چيزي مي گشتم . اما الان كه با عنوان اين تاپيك مواجه شدم اومدم داخل . اما خدا روز بد براتون نياره . اينجا اصلا يكي درست و حسابي جواب نداده . بابا يكي كمك كنه ديگه

AliReza26

Active Member
m_ghoochani گفت:
من دنبال يه همچين چيزي مي گشتم . اما الان كه با عنوان اين تاپيك مواجه شدم اومدم داخل . اما خدا روز بد براتون نياره . اينجا اصلا يكي درست و حسابي جواب نداده . بابا يكي كمك كنه ديگه
خوب جواب داده شد ديگه.............

iman_ebru

Active Member
بله شما انتظار داشتيد حتما جواب بعله باشه و يه فايلي رو دانلود كني؟
جواب اين بود كه نــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه نميشه

iman_ebru گفت:
بله شما انتظار داشتيد حتما جواب بعله باشه و يه فايلي رو دانلود كني؟
جواب اين بود كه نــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه نميشه

اول سلام....
فكر نكنم هيچ كاري نشد داشته باشه...
اين سايت همين چيزي رو كه شما مي خوايد داره..الته من نمي دونم كه مديريتش كدشو بهتون ميده يا نه...
فقط خواستم بگم كه ميـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــشــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه :wink:
يه سري به اين سايت بزنيد به نظر من كه واقعا براي برنامه نويسي اين سايت زحمت كشيدن....

--------------------------------------------------------------------------------
فرهاد

AliReza26

Active Member
oxygenws گفت:
نه، نمی شه، یعنی می شه ولی خیلی سخته و شما باید پروتکل های یاهو رو بدونید.برنامه هایی هستند که این کار رو بکنند ولی با تغییراتی که یاهو در نگارشاش می ده، این برنامه ها در خیلی مواقع با مشکل مواجه می شن.

مثلا perl توسعه هایی برای کار کردن با یاهو داره، البته من اصلا تستش نکردم، ولی باهاش می شه یه کارایی کرد!!

به هر حال، شما توسط این قوانین (منظورم پروتکل های یاهوست) باید به یاهو متصل بشید، و packet ها رو خودتون بسازید و بفرستید به یاهو.

موفق باشید، امید

اگه توجه كني اكسيژن هم گفت ميشه.........

جدیدترین ارسال ها

بالا