ارسال و دریافت اطلاعات با Adodb

overcrash

Active Member
تاحالا کسی با adodb برای ارسال و دریافت اطلاعات استفاده کرده؟! :neutral:

arashdanger

Member
Adodb یک کلاس برای اتصال و ارسال کوئری به دیتابیس (و خیلی کارای دیگست!) که با استفاده از این کلاس میتونیم کدی بنویسیم که با هر دیتابیسی کار بکنه و کد مارو مستقل از دیتابیس میکنه.
حالا شما میخواین چه اطلاعاتی رو از کجا به کجا ارسال و دریافت بکنید؟

پ.ن: بهتره وقتی سئوال میپرسید مشکلتون رو کاملا توضیح بدید و دقیقا مشخص کنید که میخواین چیکار کنید. مطمئن باشید توی این انجمن حتما کسانی هستن که بتونن به هر سئوالی که بپرسید پاسخ بدن.

overcrash

Active Member
خوب بذار امتحان کنم;)

من قسمت دیتابیس رو نمیخوام
تاحالا دیدید که با یک تگ فرم میتونید به یک فایل سمت سرور اطلاعات بفرستید POST و فایل سرور شما (php ) اون اطلاعات رو میگیره!

حالا من میخوام با adodb COM اینکارو بکنم
درواقع قسمت ارسال رو انجام دادم و میخوام بدونم که ازاونطرف چجوری اطلاعات رو بخونم با PHP
(خوب منتظرم )

arashdanger

Member
من قسمت دیتابیس رو نمیخوام
مثل اینکه شما درست متوجه نشدید که کلاس ADODB به چه دردی میخوره! این کلاس فقط برای اتصال و ارسال و دریافت اطلاعات از دیتابیس بکار میره که اینو تو سایت اصلیش هم میتونید ببینید:
http://adodb.sourceforge.net/

اینم توضیحی که تو خود سایت برای این کلاس داده شده:
PHP's database access functions are not standardised. This creates a need for a database class library to hide the differences between the different database API's (encapsulate the differences) so we can easily switch databases.

overcrash

Active Member
(adodb که من سوال کردم یک عنصر com هست از activex های ویندوز نه کلاسی از PHP)
فکر نکنم کسی با این کنترل کارکرده باشه؟!

arashdanger

Member
سئوال اول شما این بود:
تاحالا کسی با adodb برای ارسال و دریافت اطلاعات استفاده کرده؟!
کلاس ADODB یکی از کلاسهای مشهور و شناخته شده است که خیلی از برنامه های مشهور نوشته شده با php ازون استفاده میکنن.
بعد از اینکه من جوابم رو نوشتم شما سئوالتون رو عوض کردین
حالا من میخوام با adodb COM اینکارو بکنم
و هیچ توضیحی درباره اینکه این adodb COM چیه ندادین و حتی به نکته ای که تو پست اول درباره دادن توضیح کامل در مورد مشکلتون گفتم توجه نکردین و دوباره سئوالتون رو خیلی گنگ پرسیدین و هیچ توضیحی درباره برنامه تون ندادین.
و حالا تو این پست آخرتون گفتین که:
(adodb که من سوال کردم یک عنصر com هست از activex های ویندوز نه کلاسی از PHP)
فکر نکنم کسی با این کنترل کارکرده باشه؟!
من از این پست دو جور برداشت خوب و بد میکنم:
برداشت خوب: شما تو یه برنامه تحت Desktop تحت ویندوز میخواین یه اطلاعاتی رو به یه سرور بفرستین و اون اطلاعات رو توسط یه برنامه php بخونید و چون سئوالتون رو گنگ پرسیدین نمیتونم بهتون کمکی بکنم.

برداشت بد: شما با توجه به اینکه من گفتم:
مطمئن باشید توی این انجمن حتما کسانی هستن که بتونن به هر سئوالی که بپرسید پاسخ بدن.
دارید سعی میکنید ثابت کنید که سئوالی رو که شما میپرسین رو هیچ کس تو این انجمن نمیتونه جواب بده که در این صورت باید بگم : زهی خیال باطل ما خودمون اینکاره ایم!!! ( شخصا دوست دارم فکر کنم که این برداشت درست نیست ولی ... )

overcrash

Active Member
دوستان من خیلی دوست دارم یکی تو این زمینه کمکم کنه و به من یاد بده.
از توجهتون و راهنماییهاتون ممنونم.

overcrash

Active Member
(گرچه مهم نیست ولی من این سوال چندروز پیش پرسیدم و چون کسی جواب نداد باز سوالم رو به این شکل مطرح کردم البته اگه به علامت سوال بعد جمله دقت بکنید.)

ممنون از کمکهاتون
بازم اگه مطلبی مربوط به این موضوع دارید منو هم بی نصیب نذارید!

overcrash

Active Member
کسی میتونه اطلاعات بده؟
خوب اینم یه Com هست که هم اطلاعات میفرسته و هم میگیره و با Asp خیلی راحت کار میکنه
ولی من با Php میخوام
شاید این یکی از ضعفهای Php باشه
ولی با Php میشه به این Com کانکت کرد اما فقط همین!

جدیدترین ارسال ها

بالا