با سلام
من مي خواهم كاربراني كه وارد سايتم مي شوند بر اساس تقسيمات جغرافيايي (اروپا و آسيا و آمريكا و آفريقاو..) مطالب جداگانه اي را ببينند و صفحه اي مطابق با ناحيه جغرافياييشان در صفحه index بارگذازي شود. آيا كسي چنين كدي را مي داند؟
با تشكر
محمد
شما می تونید از language طرف بفهمید
ما در HTTP بخشی داریم به نام Accept-Language که هم اکنون برای کامپیوتر من معادل fa می باشد.
باید بگم که این هم قابل اعتماد نیست، ولی به نظر من از زیر یوغ سایت های اجنبی که هر روز ممکنه با یه پروتکل کار کنند در می یاید.
سلام
فكر كنم سايت bbc هم از هم ار همين تكنيك استفاده ميكنه چون وقتي در صفحه اول كه ميرم دو زباني كه بهم معرفي ميكنه كه ببينم ( در بخش WORLD SERVICE) سايت هاي با زبان عربي و فارسي هستش
آقا اين براي من هم لازمه اگر كسي كدش رو داره حتما بزاره -
ضمنا گوگل از چه روشي استفاده ميكنه - زبون ويندوز هرچي باشه صفحه متناسب با اون رو باز ميكنه - ام اس ان هم همينكا رو ميكنه
با سلام
از لطف همه دوستان ممنون.
راستش هنوز هم ما اندر خم همين كوچه مونديم و كسي نتونسته به من كمكي بكنه.اميدوارم بالاخره يكي يه راهنمايي كامل و جامع به من و ديگر دوستان بكند.
خوش باشيد
بی خیال این روش بشو. یعنی کلا بیخیال این IP و سیستماتیک کردن سایتت از این روش بشو. و گرنه مشتریانت مثل من که از مشهد متصل می شم، گوگل یونانی براشون میاد!!!!! (جدی در 90% مواقع برای من گوگل یونانی میاد)