ارسال ایمیل انبوره توسط سایت برای خبرنامه

smtp_ftp

Member
سلام دوستان عزیز خسته نباشید من یک سایت دارم که با php نوشتم مشکلی با ارسال ایمیل ندارم اما هاستی که من خریدم در هر ساعت فقط اجازه ارسال 100 ایمیل رو میده من یک خبرنامه راه اندازی کردم چطوری می تونم این مشکل رو حل کنم که در ساعت بتونم تعداد زیادی ایمیل از طریق سایت ارسال کنم؟

plague

Member
راه درستش اینه که کرون جاب بزای و یه سستم صف بندی درست کنی و یکساعت به یکساعت اینا روئ بفرستی
راه مسخره ! هم داره که یه سری رو بفرستی بعد 1 ساعت اسلیپ بدی !!

i-php-i

Active Member
برای خبرنامه از جی میل استفاده کنید. در روز 2 هزار ایمیل می تونیید بفرستیید. ساعتی 500 ایمیل.

اگر تعداد ایمیلهاتون زیاد هستن، چند آدرس جی میل ایجاد کنید. و با هرکدوم 2000 تا بفرستید.

freemagic

New Member
برای خبرنامه از جی میل استفاده کنید. در روز 2 هزار ایمیل می تونیید بفرستیید. ساعتی 500 ایمیل.

اگر تعداد ایمیلهاتون زیاد هستن، چند آدرس جی میل ایجاد کنید. و با هرکدوم 2000 تا بفرستید.

فکر میکنم منظور دوستمون این بوده که به طور خودکار ایمیل ها فرستاده بشه!
مثلا وقتی اتفاق خاصی افتاد (مثل راه اندازی سرویس جدید در سایت، تخفیف همگانی در سایت، یا ارسال پست جدید مثل وبلاگ ها) خودش به طور خودکار ایمیل بفرسته که اگه اینجور بوده باشه راه حلی که شما گفتید ساده نیست!
هر بار که میخواد ایمیل بفرسته باید سایت رو چک کنه ببینه اعضایی به خبرنامه اضافه یا حذف شدن یا نه و در صورت تغییر لیست رو توی جی میل تغییر بدن و اونوقت ارسال کنن!!!
(البته اگه منظور شما رو هم درست متوجه شده باشم)

i-php-i

Active Member
هر بار که میخواد ایمیل بفرسته باید سایت رو چک کنه ببینه اعضایی به خبرنامه اضافه یا حذف شدن یا نه و در صورت تغییر لیست رو توی جی میل تغییر بدن و اونوقت ارسال کنن!!!
اینطور نیست، از جی میل فقط برای ارسال ایمیل استفاده می شه. میل تابع میل که پی اچ پی داره. هیچ تفاوتی نداره.

جدیدترین ارسال ها

بالا