ehsan_6630
New Member
دوستان سلام:
وقتی دیدم مایکروساف این کار کثیف رو کرده اولش اعصابم خورد شد.کاری که شاید اکثر شما ها دچار آن شدید و نمیدانید چه بکنید.
وقتی ویندوزم update شد و کامپیوتر را restart کردم دیدم پیغامی به این مضموم آمده
(Windows GenuineAdvantage Notifications)
و پنجره ای با این خطا باز می شود:
(you my be a victim of software counterfeiting this copy of windows is not genuine)
می دونم حال آدم چه قدر گرفته می شه یه 3 تا 4 ساعت روش کار کردم البته به کمک یک مقاله که می تو نه مکمل کارم باشه این روش را ابداع کردم و 100% عملی است:
برای این کار مراحل زیر را مو به مو اجرا کنید تا نتیجه بگیرید:
....
....
.....
.....
1.ابتدا کلید های ( Ctrl + Alt + Delete) را در صفحه ویندوز فشار داده تا برنامه (Task Manager) اجرا شود.
2.در قسمت (processes) روی پردازه ای به نام (wgatray.exe) راست کلیک کرده و سپس بر روی (End Process) کلیک می کنید.
3. ویندوز را در حالت (Safe Mode) دوباره راه انداذی کنید.
4.در حالت (Safe Mode) در مسیر های (c:\windows\system32 و c:windowssystem23dllcache ) فایلی به نام
(gatray.exe) را حذف نمایید.
5.برنامه (regedit) را در همان حالت (Safe Mode) اجرا و سپس به مسیر زیر بروید:
(HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\Notify)
رفته و در این مسیر فولدری به نام (gaLogon) را به طور کامل حذف نمایید.
6.ویندوز را دوباره راه اندازی نمایید.
این هم یه خورده از ناز شصت ما ایرانی ها
امیدوارم این مقاله بتونه به شما کمک کرده باشه و رضایت ما رو جلب کرده باشه.
لطفا نظرات خود را در بهبود کیفیت مقالات بیان و در صورت هر گونه مشکل سوال نمایید.[/SIZE][/SIZE]
وقتی دیدم مایکروساف این کار کثیف رو کرده اولش اعصابم خورد شد.کاری که شاید اکثر شما ها دچار آن شدید و نمیدانید چه بکنید.
وقتی ویندوزم update شد و کامپیوتر را restart کردم دیدم پیغامی به این مضموم آمده
(Windows GenuineAdvantage Notifications)
و پنجره ای با این خطا باز می شود:
(you my be a victim of software counterfeiting this copy of windows is not genuine)
می دونم حال آدم چه قدر گرفته می شه یه 3 تا 4 ساعت روش کار کردم البته به کمک یک مقاله که می تو نه مکمل کارم باشه این روش را ابداع کردم و 100% عملی است:
برای این کار مراحل زیر را مو به مو اجرا کنید تا نتیجه بگیرید:
....
....
.....
.....
1.ابتدا کلید های ( Ctrl + Alt + Delete) را در صفحه ویندوز فشار داده تا برنامه (Task Manager) اجرا شود.
2.در قسمت (processes) روی پردازه ای به نام (wgatray.exe) راست کلیک کرده و سپس بر روی (End Process) کلیک می کنید.
3. ویندوز را در حالت (Safe Mode) دوباره راه انداذی کنید.
4.در حالت (Safe Mode) در مسیر های (c:\windows\system32 و c:windowssystem23dllcache ) فایلی به نام
(gatray.exe) را حذف نمایید.
5.برنامه (regedit) را در همان حالت (Safe Mode) اجرا و سپس به مسیر زیر بروید:
(HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\Notify)
رفته و در این مسیر فولدری به نام (gaLogon) را به طور کامل حذف نمایید.
6.ویندوز را دوباره راه اندازی نمایید.
این هم یه خورده از ناز شصت ما ایرانی ها
امیدوارم این مقاله بتونه به شما کمک کرده باشه و رضایت ما رو جلب کرده باشه.
لطفا نظرات خود را در بهبود کیفیت مقالات بیان و در صورت هر گونه مشکل سوال نمایید.[/SIZE][/SIZE]