ارتباط

H_R_M

Member
سلام
چگونه ميتوان در منزلي كه دو كامپيوتر هست و يكي از اونا نوت بوك به نوت بوك وصل شد
طوري كه كسي متوجه نشود
ممنون

NextWorld IT

Active Member
wireless networking
كه فكر كنم اكثر نوت بوك ها دارند بعدش هم كه بايد تجهيزاتش را مهيا كنيد

H_R_M

Member
سلام
منظورم از Pc به نوت بوکه ها
در ضمن من از اون چیزا که گفتید اصلا سر در نمییارم
ممنون میشم اگه بیشتر توضیح بدین

بافی

Member
H_R_M گفت:
سلام
منظورم از Pc به نوت بوکه ها
در ضمن من از اون چیزا که گفتید اصلا سر در نمییارم
ممنون میشم اگه بیشتر توضیح بدین

از طريق يه هاب كوچيك مي شه...

H_R_M

Member
سلام
ميشه طريقه استفاده و تنظيماتش را هم بگيد ممنون ميشم

بافی

Member
من فقط در حد يه ديدن مي دونم...اول كه با همون سيماي شبكه اونارو به هاب وصل مي كني و دوباره مثل وقتي كه مي خواي تو شبكه يا حالا back to back كامپيوترها رو به هم معرفي كني همون كارو مي كنيmy network place...اين اون چيزيه كه من ديدم...

masood_y

Member
اگر مي خواهي هيچ كابلي رد و بدل نشه و كسي هم سر در نياره بهترين كار wireless networking هستش كه تا شعاع 15 كيلومتر را هم بدون افت سرعت پشتيباني ميكنه.
توضيحات بيشتر خواستيد در خدمتم.

houtanal

Member
اولا كه تا 72 كيلومتر به سادگي مي توان از وايرلس استفاده كرد
ثانيا كارت شبكه وايرلس براي شما هيچ فرقي با كارت هاي عادي ندارد(براي شما نه كسي كه مي خواهد آن را راه اندازي كند)
در هر صورت راهي براي ناشناس بودن نداريد مگر اينكه طرف شما تخصص چنداني نداشته باشد

houtanal

Member
ثانيا كارت شبكه وايرلس براي شما هيچ فرقي با كارت هاي عادي ندارد(براي شما نه كسي كه مي خواهد آن را راه اندازي كند)
در هر صورت راهي براي ناشناس بودن نداريد مگر اينكه طرف شما تخصص چنداني نداشته باشد

masood_y

Member
houtanal گفت:
من عرض كردم تا شعاع 15 كيلومتر بدون افت سرعت.
متوجه هستيد؟!؟

اولا wirelees تا 15 كيلومتر بدو ن افت سرعتشه رو باند رVHFو در باند UHF حداقل 150 كيلومتره در ايران فقط مجوز باند VHf رو ميدن نه UHF چون نيروي انتظامي از اين باند استفاده ميكنه و صدا سيما پس شما نمي تونيد بگيد 72 كيلومتر لطفا بيشتر مطالعه نماييد

masood_y

Member
rezaqoreyshi گفت:
اولا wirelees تا 15 كيلومتر بدو ن افت سرعتشه رو باند رVHFو در باند UHF حداقل 150 كيلومتره در ايران فقط مجوز باند VHf رو ميدن نه UHF چون نيروي انتظامي از اين باند استفاده ميكنه و صدا سيما پس شما نمي تونيد بگيد 72 كيلومتر لطفا بيشتر مطالعه نماييد
اين درسته!!!

houtanal

Member
براي شبكه هاي وايرلس(چيزي كه معموله)از امواج مايكرويو با فركانس بين 2 تا 40 گيگاهرتز استفاده ميشه.
امواج VHF فركانسي بين 30 تا 300 مگا هرتز دارن
امواج UHF فركانسشون بين 300 تا 3000 مگا هرتزه
براي اينكه بفهمي چه جوري اين فواصل با استاندارد هاي وايرلس حمايت ميشه و چه تجهيزاتي نياز هست مي توني يه مجله بخري و به چند تا از آگهي هاش زنگ بزني!
بعيد مي دونم شما دو دوست گرامي تو عمرتون شبكه وايرلس راه اندازي كرده باشيد با توجه به پست هاتون در ساير تاپيك ها بايد بهتون بگم خواندن يك مقاله يا رفتن يك كلاس باعث نمي شه فكر كنيد چيزي كه شما از ماله يا جزوه استادتون برداشت مي كنيد كاملا صحيح است!

masood_y

Member
houtanal گفت:
براي شبكه هاي وايرلس(چيزي كه معموله)از امواج مايكرويو با فركانس بين 2 تا 40 گيگاهرتز استفاده ميشه.
براي اينكه بفهمي چه جوري اين فواصل با استاندارد هاي وايرلس حمايت ميشه و چه تجهيزاتي نياز هست مي توني يه مجله بخري و به چند تا از آگهي هاش زنگ بزني!
بعيد مي دونم شما دو دوست گرامي تو عمرتون شبكه وايرلس راه اندازي كرده باشيد با توجه به پست هاتون در ساير تاپيك ها بايد بهتون بگم خواندن يك مقاله يا رفتن يك كلاس باعث نمي شه فكر كنيد چيزي كه شما از ماله يا جزوه استادتون برداشت مي كنيد كاملا صحيح است!
بحث با شما بيهوده و اتلاف وقت است.
حتما خوانندگان مطالب از نحوه نوشتن مطالب و جمله بندي به خوبي مي توانند قضاوت كنند كه اين مطالب نوشته شده از كدام سايت و موتور جستجو به اينجا آمده است و كدام پست صحيح است و كدام پست غلط!!!
مشكل شما دوست عزيز اينه كه مطالب هيچ كس رو قبول نداري و انتقاد پذير هم نيستي و اصولا اينجور افراد هيچ وقت موفق نيستند و در زندگي پيشرفت نمي كنند.
من اين مطالب رو با توجه به پست هايي كه تا الآن داشتيد عرض كردم و پست هاي شما سند اثبات گفته هاي من است.

به هر حال براي شما دوست يه دنده و لجباز و مغرو آرزوي موفقيت دارم

houtanal

Member
masood_y گفت:
houtanal گفت:
بحث با شما بيهوده و اتلاف وقت است.
حتما خوانندگان مطالب از نحوه نوشتن مطالب و جمله بندي به خوبي مي توانند قضاوت كنند كه اين مطالب نوشته شده از كدام سايت و موتور جستجو به اينجا آمده است و كدام پست صحيح است و كدام پست غلط!!!
مشكل شما دوست عزيز اينه كه مطالب هيچ كس رو قبول نداري و انتقاد پذير هم نيستي و اصولا اينجور افراد هيچ وقت موفق نيستند و در زندگي پيشرفت نمي كنند.
من اين مطالب رو با توجه به پست هايي كه تا الآن داشتيد عرض كردم و پست هاي شما سند اثبات گفته هاي من است.

به هر حال براي شما دوست يه دنده و لجباز و مغرو آرزوي موفقيت دارم
شما به جاي اين حرفها بهتره بحث فني كني.نوشته هاي بالا رو در هر كتابي كه راجع به مخابرات بحث كرده باشه مي توني پيدا كني.اگر اين حرفها رو زدم قيد كردم كه با تماس با هر كدام از شركت هاي ارائه دهنده تجهيزات بي سيم ميشه موضوع رو جويا شد
آقا كاري نداره كه شما مي گي غير ممكنه تا اين مسافت بشه انتقال ديتا كرد من ميگم ميشه شما اگر چنين پروژه اي بهت خورد رد نكن بيا من برات انجام ميدم نصف نصف

masood_y

Member
من خدمت شما عرض كردم كه ديگه كاري به شما ندارم. هر كاري كه دوست داريد انجام بدهيد و هر چيزي رو كه دوست داريد پست كنيد علامه دهر!!!

جدیدترین ارسال ها

بالا