ارتباط عجيب كامپيوتر با تلفن !!!!!!!!!

ofoqe

Banned
سلام
متاسفانه اين سيستم من يه مشكلي داره كه خيلي وقته ازيتم ميكنه شايد حدود 1 سالي ميشه از هر كي هم پرسيديم خنديد گفت مگه ميشه
راستش اين سيستمه وقتي كه خاموشش ميكنم وقتي كه تلفن زنگ مي خوره اولين زنگ تلفن سيستم روشن ميشه با اينكه هيچ نرم افزاري هم نصب نكردم و الان 1 ساله كه اينجوره شايد بالاي 10 بار هم ويندوز عوض كردم اما بازم همينه كسي ميدونه علتش از كجاست ؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

SME

Banned
خیلی ساده میشه تشریحش کرد!
من تاحالا همچین چیزی نشنیده بودم. اگر تلفن به مودم متصل باشه:
ممکنه یه اتصالی بین مادر برد و مودم و سوکتی که رابط کیس و مادر برده و باعث فعال شدن دکمه Power کیس شما میشه برقرار شده باشه.
این اتصالی باعث برقراری جریان موقع زنگ خوردن تلفن شما میشه و در نتیجه این جریان 64 ولتی تلفن باعت روشن شدن کامپیوتر میشه!
فکر کنم این تنها راهش باشه.

پیشنهاد میکنم جای مودمت رو تو کیس عوض کنی...

ofoqe

Banned
ممنونم اينكار رو تا حالا انجام نداده بودم اينكارو ميكنم اميدوارم جواب بده بازم ممنونم

animeditor

Active Member
سلام جمیعاً

روشن شدن سیستم در موقعی که تلفن زنگ می خوره، مربوط به تنظیمات Bios هستش.
سیستم که روشن شد و با کلید del وارد تنظیمات Bios شدید، دنبال گزینه ای با عنوان Wake On Modem - حالا بستگی به مادربورد داره - بگردید و اون رو Disable کنید.
راستش اون اوایل که واسه خودم هم این جوری می شد، فکر می کردم که پاور خرابه؛ سیستم رو از برق می کشیدم!!!

التماس دعا
یا علی

ofoqe

Banned
سلام عزيز خيلي از راهنماييت ممنونم چيز جالبي بود خيلي جالب خيلييييييييييييييييييييي بازم ممنونم ازت

soheilweb

Active Member
آره مال منم یه مدیت عین مال شما بود !
والا من دلیلش رو تو مال خودم این طوری تشریح میکنم ...
من از برنامه Phone Try Dial Up استفاده میکردم، شما هم اگه از چنین برنامه هایی استفاده میکنید .. خوب Unistall کنینش. برنامه هایی مثل کالر آی دی و ... چون این برنامه ها به تماس های تلفنی حساسن و میخوان که شماره و یا ... مخاطب رو بهتون نشون بدن، به همین دلیل کامپیوتر رو روشن میکنن.
اگه هم این طور نیس، شنیدم که تو اون یکی پست شما میخواستی ویندوزت رو عوض کنی، با تعویض ویندوز مشکلت حا میشه.
موفق باشی .. سهیل.

SME

Banned
درسته!
البته راهی که من گفتم هم زیاد بی ربط نبود!!!
ولی تو مادربردهایی مثل گیگابایت یه همچین امکانی هست که میشه Wake up برای سیستم تعیین کرد.

ofoqe

Banned
سلام جمیعاً

روشن شدن سیستم در موقعی که تلفن زنگ می خوره، مربوط به تنظیمات Bios هستش.
سیستم که روشن شد و با کلید del وارد تنظیمات Bios شدید، دنبال گزینه ای با عنوان Wake On Modem - حالا بستگی به مادربورد داره - بگردید و اون رو Disable کنید.
راستش اون اوایل که واسه خودم هم این جوری می شد، فکر می کردم که پاور خرابه؛ سیستم رو از برق می کشیدم!!!

التماس دعا
یا علی

سلام اول از همه عزيزاني كه لطف كردم و جواب دادن ممنونم بعد هم به اطلاع همه مي رسونم كه جواب animeditor عزيز درست بوده و تنظيمات بايوس رو دست زدم و درست شد بازم از ايشون ممنونم بابت راهنماييشون

Patris Net

Member
سلام حیف شد دیر رسیدم
همه دوستان گل جواب دادن
به هر حال دست همتون درد نکنه!
موفق باشید
یا حق

جدیدترین ارسال ها

بالا